לנקאים שלום

ל-נקנאים, חשבו שנית

ראשית אני חייב לציין כי אין אני מאנשי פ"ש (פלוביץ שחף), כבר היו לי לא פעם דין ודברים בנושאים שונים איתו, אך מנגד ידעתי גם את ניסיונו וידיעותיו בתחום הצלילה במובן הרחב של הנושא (בנושא תא הלחץ בבי"ח "יוספטל" אילת קיבלתי ממנו עזרה הן בתחום הידע הכללי והן בנושא אופן ודרך הטיפולים) נכון, הבחור לא צדיק הדור, הכניס לא פעם את הפוליטיקה ללא טעם וריח, היה מספק חלקי סיפורים (וסיבותיו עימו) דבר אשר לא היה מקובל על חברי הפורום הותיקים בכלל ועלי בפרט, אך למרות זאת "אין עשן בלי אש" ואין ספק כי האוירה עקב זאת היתה לא נעימה במיוחד בלשון עדינה (כן גם על זה רבתי איתו) לסיכום : אין ספק, שורה תחתונה הבחור יודע על מה הוא מדבר גם אם לא מספר את הכל, הרי אין ויכוח כי הוא מעורב (ירושלמי) בכל הקשור לצלילה: מפרץ אילת, עירית אילת, תא הלחץ, רוקסא, תאונות וכמעט תאונות צלילה. על כך אני קורא למנהלי הפורום להחזיר את האפשרות של פ"ש לכתוב, להתבטא ולידע אותנו (את כלל חברי הפורום) בכל מה שהוא יכול לתרום בנושא ה"צלילה" נטו, כן גם תאונות. ואני מציע לנחזור להמלצות הישנות, מי שרוצה יכול גם לא להתיחס ולא להגיב על הודעותיו ולמנהלי הפורום תמיד יש את הזכות למחוק הודעות לא רלונטיות לתשומת לבכם ש נ ה ט ו ב ה
קיסר הדור

נבות

New member
צודק , המשפט האחרון של הוקאיי

היה משפט המפתח. גם חלוקת ציונים להודעות מעניינת. מודעים לאחריות הכבירה המוטלת על כתפי הנקאי ודורשים ממנו לתת זמן מועד תאריך מתי מ.מ./פ"ש חוזר להשתתף כאן. אין מה להתעלם זה רצון הרוב כבדו אותו.

אל תחתום בשם הרוב

אם יש הרבה אנשים שעד עכשיו לא הביאו דעה בנושא (כמוני, למשל) זה לא בגלל שהם מסכימים שצריך להחזיר את פ"ש - ההיפך, בלעדיו האווירה נהייתה הרבה יותר נעימה, - אלא בגלל שהם לא חושבים שזה נושא כל כך מעניין לדיון - יש שפע של נושאים אחרים המעניינים בהרבה.

akira

New member
וגם את לא צריכה לחתום בשם הרוב

אנשים שלא הגיבו לדיון זה עד עכשיו לא אומר שום דבר על הדעה שלהם פשוט אומר שלא הגיבו ואני בעד החזרת פ"ש בשלב זה או אחר לשיקול הנקאים -דניאל

זה בדיוק מה שאמרתי

מה שציינתי לגבי האווירה לא הובא בתור דעת הרוב (סליחה אם זה נראה ככה), אלא כדעה סובייקטיבית שלי. ואם אנשים לא הגיבו זה אומר אחד מהשניים - או שהם לא גיבשו דעה בנדון (מה שאומר שהם לא החליטו אם הם רוצים את פ"ש חזרה או לא, או שלא איכפת להם),או שהם כן גיבשו דעה בנידון ולא רוצים להגיב (כנראה, כי הם לא חושבים שזה נושא לדיון).

Pini1

New member
גם אני מסכים להודעתו של הוקאיי

ולכנותו החד משמעית. כל שאפשר לבקש כעת מהנוגעים בדבר לבטל את החלטתם ולהחזיר את פ"ש לשידור. לא בהכרח בגלל מה שהוא אומר אלא בגלל הצורך בחופש הדיבור. פיני

mukk jsa

New member
hockeye

דבריך חדים כתער ונגעת בחריג שלטעמי הנקאים עשו טעות אני שלם עם דעתךה מיוחדת. תודה לך על המיצמוץ.

פליפר.

New member
ושוב

אל לנו להתעלם מחוסר הנחת שנגרם לרבים עקב הודעותיו - למרות המידע הרב (רק לפעמים) שבהן. פ"ש עורר כ"כ הרבה סערות (ומשום מה הוא היחידי שעשה זאת בכמות כזאת) למרות בקשות חוזרות ונשנות. תמיד מנסה לגרור למלחמות ומנצל כל הזדמנות לנגח מישהו או משהו. וזאת למרות בקשות, אזהרות, בריחה מהודעות אלו וכאלו לפורומים אחרים - האם כל זה לא נחשב בעיניכם? האם אין כל משמעות לבריחה של קבוצה מרוח זו והעובדה שהוא רודף אחרי הקבוצה? למה אתם לא מגינים על זכותם של אנשים לא לרצות הודעות כאלו? זה לא שעל ההתחלה החרימו אותו - ביקשו והזהירו וברחו ממנו - ואתם מתעלמים מכל זה אז תתחשבו גם בנו - לא תמיד מיעוט פגוע ע"י הרוב, ייתכן והמיעוט פוגע ברוב במקרה הזה.

אבנר29

New member
לפליפר שלום

אמש מחקו אותנו לאחר תגובה שלי להודעתך שהיתה לא לעניין אולם מיד חזרת שוב עם הודעה מכפישה אבל לגיטימית בעיני כי זו זכותך אולם אם כבוד הפורום הזה וכבודך כבן אדם חשובים לך תתנצל על ההודעה הקודמת שלך מאמש בפני כל מי שהספיק לקרא אותה ובפני פ"ש נשוא ההודעה הנ"ל נכון אנו מתדיינים ולא מסכימים בהרבה דברים אולם לעולם לא נחשוב ולא נעלה על דל שפתנו דבר שכזה שחורג מכל נורמה מקובלת בחברה דמוקרטית אני מקווה מאד שזוהי התחלקות חד פעמית עם ישראל סלחן והתנצלותך תתקבל אבנר דאר

פליפר.

New member
לא ברור לי מה מכפיש בהודעתי הנ"ל?

לגבי ההודעה הקודמת - אני ממש לא זוכר שכתבתי דברים כ"כ חמורים - אולי אני טועה - אבל אני ממש לא זוכר את נוסח ההודעה

נבות

New member
פליפר , מה קורה לך?

אתה מוכן להפסיק עם זה? אתה לא שם לב לנפילות הקטנות שלך? מזל שמחקו את ההודעה שלך אתמול , אני לא רוצה לחזור על מה שאמרת , כי זה חמור מאוד. לעניין חזרת הפורום למסלול הוא יחזור רק אחרי שהאדון נקאי יחזיר את המושעים באשר הם לדיונים כאן. שים לב שגם הוא מחליק יותר מדי בימים האחרונים ולך פליפר אגיד: לא רוצה אל תסתכל בהודעות של פילוביץ´ אל תעודד מעשה פחדני ולא חוקי בעליל של הרחקה מהפורום
כמו אבנר גם אני אסלח לך אם תודה

פליפר.

New member
אין לי כבעיה להודות במשהו - אבל

מצטער - אני ממש לא זוכר מה היה כ"כ פוגע. אני לא זוכר את נוסח ההודעה - אשמח אם תשלחו לי אי-מייל ואז אוכל להגיב. אין לי משהו אישי נגד מישהו - כנ"ל לא לגבי פ"ש. במפגש היבש - ובו נמנענו מפוליטיקה - היה ממש נחמד. אבל מפריעה לי דרכו ולכן אני הוא זה שעזב כבר פעמיים פורום רק בשביל להתרחק מדרך זו - והוא בא אחרינו. אני אומר עוד פעם - אני באמת לא זוכר את נוסח הודעתי - אם תשלחו לי מייל - אני אשמח להגיב - ואף להתנצל אם צריך בברכה נבו

פליפר.

New member
האם כוונתכם להודעה

בה תקפתי את מי שטען כי יש פה ניחוח של אפליה על רקע עדתי? אם לא הבנתם - אני מחיתי בתוקף כנגד רמז לאפליה כזאת - ולא תמכתי בה מכיוון שההודעה ההיא נמחקה - איני יכול להפנותכם אליה - אבל אם על זה מדובר - אני ממש הייתי נגד - ולא רמזתי -חס וחלילה- שזה בגלל מוצא או עדה

הנקאי

New member
לאחר בדיקת ההודעות המחוקות ../images/Emo19.gif

לאחר בדיקה חוזרת של ההודעות המחוקות מאתמול, הרינו לאשר את הודעת נבו. נבו פירש כטיעון עדתי את "שחורים ולבנים" של אבנר, אבנר העמידו על טעותו, ובנסיבות אלה מצאנו למחוק את שתי ההודעות כיוון שכל העניין בטעות היה יסודו.

הנקאי

New member
לנבות ../images/Emo19.gif

בפורום זה לא ייסבלו איומים וגידופים משום סוג שהוא. העובדה שמתאפשר דיון פתוח וגלוי גם בנושאים טעונים אינה מתן היתר לאנרכיה, ואנו לא נרשה אנרכיה בפורום זה. האיום למנוע חזרת הפורום למסלול אם לא תתקבל דעתך בנושא מסויים אינו נסבל, ואתה מתבקש בתוקף לא לחזור עליו. כינוי פעולה לגיטימית של מנהלי הפורום כמעשה פחדני ולא חוקי בעליל גם הוא מחוץ לטווח הביטויים הסביר כאן. צורת הופעתך הפתאומית בפורום ומכלול התבטאויותיך מעמידים אותך בשורה אחת עם חבורה שמנסה לחבל בפורום זה כבשאר פורומי הצלילה מיום היווסדם, ושבפורום זה לא תינתן לה דריסת רגל. שים לב: הודעה זו אינה מופנה לסושי, לשין, לאבנר או לכל אחד מהאחרים שתומכים בפה מלא או חלקי בהחזרת פ"ש - היא מופנה אליך. ראה הודעה זו כאזהרה אישית תקיפה ואחרונה ! הודעת הנקאים לסיכום זמני מבחינתם של נושא השירשור כולו תבוא בהמשך.

הנקאי

New member
לנבות - לאחר מחיקת תגובתך ../images/Emo19.gif

במקום להפנים את אזהרת הנקאים חזרת בך רק בחצי פה, והוספת איום מכוער וכללי שלא ברור את מי נועד להפחיד, כנראה את כל המתנגדים לדעתך. הודעתך נמחקה. לפנים משורת הדין אינך מוגבל עדיין, מתוך תקווה שלא יהיה צורך להגביל משתתף נוסף בעת הדיון העקרוני שבכאן. כל הודעה נוספת מחוץ לגבולות התקינות, ולוא במעט, תגרור את הגבלתך במסגרת סמכות הנקאים לכך. אתה מתבקש לא לענות על הודעה זו אלא להפנימה כאזהרה אחרונה בהחלט.

mukk jsa

New member
מידע לתועלת הציבור ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

אינפורמציה חשובה ומעניינת בפורום של פ"ש מגיניו ומתנגדיו של פ"ש מוזמנים לעקוב אחרי השרשור האינפורמטיבי שלי כצולל ותיק מוסיף המון לזוית הראיה שלי על הצלילה בארץ. תודה לפ"ש. קבל
לנקאים אני מקוה שאני לא מרגיז ולא חורג מרוח הפורום

הנקאי

New member
המשתמש נבות הוגבל ../images/Emo19.gif

המשתמש נבות הוגבל, מהסיבות הבאות: 1. נקיטת לשון איום מכוערת, כנראה כלפי כל המתנגדים לדעותיו. 2. איום למנוע חזרת הפורום למסלול אם לא תתקבל דעתו בנושא מסויים. 3. לשון נאצה שיטתית כלפי חברים ומנהלים בפורום. 4. התעלמות חוזרת ונשנית מאזהרות וקריאה לסדר מצד מנהלי הפורום. מרגע הופעתו בעיצומו של דיון פנימי של הפורום לא תרם המשתתף נבות כמעט דבר לנושאי הפורום עצמם, וכל דפוס פעולתו זהה לדפוס של מחבלי פורום מהעבר. למרות זאת, משום שהביע דעה מנוגדת לשל מנהלי הפורום, נהגו כלפיו בכפפות משי (ועל כך כנראה בנה). לאחר אזהרות חוזרות ונשנות הוא מוגבל עתה. אם ירצה לשוב, יוכל לפנות בכתב למנהלי הפורום לאחר החגים ובקשתו תישקל. הודעות הגבלה אינן בדרך כלל נושא לדיון בפורום. במקרה המיוחד של פ"ש חרגנו מנוהג זה. מי שבכל זאת ירצה להגיב על הגבלת נבות, מוזמן להמשיך לשרשר כאן: המתעניינים בפרשת פ"ש וספיחיה וכמובן הנקאים ממשיכים לקרוא שירשור זה. בצער רב, הנקאים.

אבנר29

New member
חששנו מהגבלות המוניות

לא אומר שאני מאושר מהטון של נבות אולם הגבלה שניה תוך כמה ימים כאשר אחרים משמיעים איומים הדדים וזוכים רק להטפת מוסר (שירשור בנושא דחיסה) למה ? עוד מעט ראש השנה יום כיפור האם מצפוננו נקי האם נוכל להסתכל בראי נפשנו ולומר לא חטאנו את החטא הנורא מכל שאפילו יום כיפור לא מכפר חטא שבן אדם לחברו בצבא לימדו אותנו שהרעות ערך עליוןוהרי כולנו שרתנו באותו צבא בואו נפתח דף לא אגיד חדש אבל נקי ממילות גנאי וכל אחד יחשוב שוב ותירעד לו היד לפני שהוא מעלה על הכתב מילים שאין מהם חזרה זה לא חוכמה להסתתר מאחרי המיקלדת והמסך ולהישתולל במילים תחשבו גם שיש חברים בפורום שאמורים לקרא זאת לנקאים הגיע הזמן להחזיר את המושעים ואחרי החג בירה עלי(או קולה) בעירי ירושלים אבנר

למעלה