למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

DANA Gi®L

New member
נילוש

קצת פורקן לא הזיק לאף אחד ואני מסכימה, אולסן לובה היא מסחטת-אנרגיה אנושית... איך למדנו בפיזיקה? אנרגיית כוח..

את יכולה לדחוף

את האנרגיית כוח שלך עם הזיונים שלך עם פרנקנשטיין אה אופסי טעיתי זה המראה

לא נראה לי

שהייתי נוכחת במקום בזמן הזדיינת עם פרנקנשטיין היצור היחיד בעולם הזה שהכיעור שלך לא הכחיד כי לא רציתי להזדעזע מגופך המזוויע

אולי דיי....

אני כבר הפסקתי ואם אני וספיר לא מסתדרות איתך ואת איתנו בואי נעשה הסכם ואת תפסיקי להציק לנו ולדבר איתנו ואנחנו איתך מה דעתך?

לובה אל תתייחסי אליה

את לא קולטת שכל מה שלא תעשי היא תמשיך לנסות לרדת עלייך. אם אני ממשיכה לקלל אותה זה בגלל שאת מכירה אותי שאם מישהו רק יגיד לי משהו אז אני לא יכולה שלא להחזיר לו

אם זה לא יעזור אז

לדנה ממש יש בעיות והיא רק רוצה לריב איתנו אבל מה לא שווה לפחות לנסות???????????. אז תעני כבר כי אני צריכה ללכת...(דנה...)

בסדר לובה!!

אני עושה את זה רק בשבילך ומתאפקת אבל אם היא תמשיך בקללות אז שלא תצפה לדברים טובים

את לא מבינה שקשה לה להגיב

כי אז כל הילידם בפורום יקלטו שאנחנו לא התחלנו עם זה ומשעמם לה בחיים אז היא רבה עם כל העולם

תיראי דנה...

בזה ספיר דיי צודקת כי את לא עונה אז זה אומר רק את זה!!!!!! אז תעני בבקשה!!!!

DANA Gi®L

New member
את כזאת קרציה

בניגוד אליכן אני הולכת לעיתים מהמחשב, ולא נשארת לארוב לתמונות כדי לגנוב אותן. העיסקה היא שאנחנו נפתור את בעיותינו (לא הנפשיות שלכן), בכך שתשתדלו להפסיק להגזים, להטריד, להבטיח ולא לקיים רבע, וכמובן שלובה לא תחשוב על כתובת המסנג´ר שלי. כמו כן, רצוי שספיר לופליצו תואיל להפסיק למחזר את מיטב עלבונותיה ממזבלת חיריה, ולחדש-גם את התמונות באתר, אם תוכל. הנה הגבתי. תשאירו עוד 1000 הודעות שמפצירות בי?

DANA Gi®L

New member
ניסחתי עויין מדי, אני מתנצלת...

אבל רצוי באמת להפסיק לנדנד. ואני מתנצלת על העויינות

למעלה