למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

שני דברים...

1. שיהיה, אבל לובה... ספיר משקרת כאן קבועעע... ספיר תרגיעי את עצמך! אני בטוחה שהם לא העתיקו ממך.... כי הם ילמו את התמונות האלה ויש להם זכויות לשים עליהן כתובות... רק שאת לא צילמת אותן, כך שאין לך שום זכויות של התמונות האלה... ותגידי מה שבא לך, זה ברור שאנשים לא מעתיקים ממך... 2. תמה פעם הבאה שהוא יתקשר תמסרי לו ד"ש חזרה! ולא אמרת שהוא חוזר עוד שנה?

אני ממש לא הבנתי..

מה רצית להגיד לי במספר 2 ולפי מה שאני רואה זה לא חשוב ואני לא יתיחס לזה ובקשר לדבר הראשון לא אמרתי שהם העתיקו ממני!!!! ולפחות אני הודעתי בטעויות שלי מה שהרבה כאן לא עושים!!!!!!!.......

DANA Gi®L

New member
הסבר קצר

ע-לובה וספיר לופליצו! מעולם לא חשבתי שהתמונות שלכן מקוריות, ומעולם חוסר-מקוריות לא פגעה בטיבו! (ואני חייבת לציין שציפיתי מכן לפחות! אבל כידוע, מאיה וגיתית החביבות מוצאות תמונות יפות וסרטונים יפים, והלופליצות מטשטשות עקבות ומתרברבות יתר על המידה.) היות והתרברבתן והשווצתן באתרכן ה"מקורי" וה"נדיר" העובדות הללו מרגיזות. אם תחדלו לשניה להשוויץ את המעיים החוצה, אני בטוחה שכולנו נסתדר יותר, בייחוד כשהאתר לא מציע רבע ממה שהוא מבטיח. אף על כך שהסרטונים לא רעים. איכותם אמנם משתווה לזו של טלוויזיה אמריקקית בשחור לבן עשרות שנים קודם לכן כשרק נוצרה, אך הבה לא ניתן לדקויות להשפיע עלינו. לפחות הם לא בשחור לבן[?]! ביקורת בונה. טה-טה

tomerebelde way

New member
דנה גירל כנסי רגע

אולסן לובה הודתה ששיקרה ואמרה שהיא מצטערת אז למה את סתם מקללת אותה

בלונדהה

New member
יאללה ספיר את סתם ייצורה..שקרנית..

כל החיים את משקרת פה..יאאאאללה..ועוד ככה להתחיל ברגל שמאל בתור חדשה? לא טוב..!

נו דיי כבר יא זונה!!!!!!!!!!!!(דנה)

אף אחד לא דיבר איתך במיוחד לא אני ולא ביקשתי את הדעה שלך ואל תתנפלו עליי עכשיו כי ראיתם שהיא התחילה ואני לפחות מתנצלת על הטעויות שלי ואת????????? טוב נו למה אפשר לצפות לאחת שהאי קיו היחיד שלה ברח מראשנה כבר מזמן!!!!!(דנה?.........) אז אל תתערבי יותר במה שלא קשור אלייך ואל תדברי איתו יותר לעולם שמעת יא חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלונדהה

New member
וואי לובה לא דיברנו עליך! קלטי כבר!

מי שמתעצבנים עליו פה זאת ספיר ולא את!!!! אוףףףףףף

הודעה חשובה!!!!

אתם לא מבינים וסתם מתנפלים עלינו ועכשיו בגללכם גיתית ומאיה רוצות לעזוב את האתר ואתם לא מבינים שהכל רק אנחנו עושות בשבילכם... אני אישית לא ניפגעת משום דבר שאתם אומרים וגם לא ספיר אבל גיתית ומאיה מאוד נעלבו והן ממש מתעמצות בשבילכם ואתם סתם מזלזלים (דנה בננה...) אז בבקשה תפסיקו עם זה כי הקטע של הכתובות הייה באמת לא צודק וזה לא יחזור שוב אבל בבקשה אם יש לכם תלונות תגידו ואנחנו ננסה לשפר אבל אל תתנפלו ותעליבו...מקווה שתבינו אותנו ותתמכו בנו...

DANA Gi®L

New member
פחחח "דנה בננה"? בת כמה את? 10?

גיתית ומאיה הן הפנינה של האתר. את (ע-לובה) זה כבר סיפור אחר...

DANA Gi®L

New member
פחחח "דנה בננה"? בת כמה את? 10?

גיתית ומאיה הן הפנינה של האתר. את (ע-לובה) זה כבר סיפור אחר...

תקשיבו ותקלטו!!

אני לא אמרתי שכל התמונות שלי באות מהיחצנים אז אל תשקרו מדי פעם אני יכולה להשיג מהם גדברים אבל לא את הרוב!! ולא אמרתי שדברים מאתרים הם מהיחצנים, אוקי? כך שאני לא שום שקרנית ולמה לי לשקר בדבר כזה ותשמילי לב דנה בננה שאני לא היחידה שכבר שונאת אותך זה גם אולסן לובה ולמה אתם מאשימים אותי בקשר לכתובות אני אפילו לא אחראית על לשים את הכתובות בתמנות שבאתר כך שמה אתם מתנפלים עלי אני בהתחלה אפילו לא ידעתי שזה מאתר אחר. וחוץ מזה אין פה זכות לאף אחד להביע דיעה על האתר שלנו ואני לא מתכוונת להתנצל פה לאף אחד אולי רק לאנשים שכן תמכו בנות והעריכו את האתר שלנו ולכל השאר אין זכות לא להתערב ואני ישים מה שבא לי איך שבא לי וכמה שבא לי באתר שלי!! ודנה בננה חשבתי שהריבים שלך היו על התמונות פתאום את מתחילה גם לריב על הסרטונים. תשימו לב שהיא מתחילה פה את הכל!!

DANA Gi®L

New member
אני מתנצלת.. הסירטונים בסדר!!!

היתר לא משהו.. ועכשיו מה אעשה: גם ספיר לופליצו וגם אולסן ע-לובה שונאות אותי?!! מזיז לי את קצה השערה על ה***. ותמצאו עלבונות פחות פתטיים ויותר מתוחכמים מ"דנה בננה". אני נעלבת מחוסר ההשקעה במכתבים שאתן שולחות במיטב העילגות, מאשר העלבונות עצמם.

סוף סוף את מודה בזה

אני לא מאמינה סוף סוף הודית בזה היה לך ממש קשה נכון? כשרשמת שיש לך זין ב - 3 כוכביות. סוף סוף הודית שהיצור שעל המראה בחדר שלך הוא בן. ורק שתדעי שברמת כיעור שלך את יכולה להכחיד יצורים שלמים!!

לא נראה לי

כי כשאת רואה שרץ את ישר מגלה שהסתכלת במראה ולא נראה לי שקוראים לך ספיר אז אל תביישי את השם שלי

DANA Gi®L

New member
הסתכלתי במראה,בעודי אוחזת תמונה שלך

ומקיאה את נשמתי למוות, עקב כיעורך המשווע בתמונתך המצחינה.

למעלה