למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

rebeldEla

New member
למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

האתר שלכם אחלה אבל למה אתם מוחקים כתובת של אתרים ושמים על זה כתובת של האתר שלכם?? (סתכלו בקובץ ובאתר המצורף (האתר זה תמונה...)

rebeldEla

New member
לא צירפתי אתר....

לא יודעת למה רשמתי שהאתר הוא תמונה...

tomerebelde way

New member
אתה צודק והמנהלות תכנסו רגע

אל תגידו שזה לא נכון כי זה נכון ב-100 אחוז עובדה שיש יותר מדי צירופי מקרים למה בדיוק אתן שמות כמו תיבת טקסט אם צבע בפנים ובדיוק באותו צד ואני יתן דוגמא: אני לא זוכר מתי אבל אם תסתכלו בתמונת ויש כתובת למטה כתובת רגילה ופתאום אחרי חמש דקות איזה צרוף מקרים גם אצלכם יש את אותה התמונה אם הכתובת שלכם למטה ואתן שמות כמו דבר שמכסה את כתובת הקודמת

אבל למה

זה נראה לכם כאילו אנחנו מוחקים אולי גם לאתר שהיה על התמונה יש את התמונה והוא שם את הכתובת

rebeldEla

New member
בדיוק על אותו מקום? זה

לא הגיוני! איך זה שזה יוצא שזה בדיוק מכסה את הכתובת? תיכף אני ישים עוד תמונות כאלה..

tomerebelde way

New member
למנהלות תיכנסו עוד פעם

אתן יודעות למה אנחנו יודעים שזה אתן כי יש תמונות שהן לא הכי נדירות ואתן שמות רק את הכתובת והתמונה עליה וזהו אבל בתמונות שאתן בטוח מעתיקות יש כמו ריבוע ירוק כזה שמכסה את הכתובת של מקודם ועליו יש את הכתובת שלכן והדבר החשוב ביותר : יש לי תוכנה שאפשר להוריד את הכתובות ואתם יודעים מה ראיתי כשהורדתי את הכתבות שלכן אני ראיתי את הכתובת של האתר של בנחה

אוף נמאס למה תמיד תלונות

אז הן כיסו את הכתובת (אני דואגת רק להורדות) כאילו אף אתר לא עושה את זה עדיין יש שם דברים נדירים למה תמיד תלונות אי אפשר לקבל מחמאה אחת???? נמאס לי אני מעדיפה כבר לא להמשיך עם האתר אנחנו עושות את האתר בשבילכם ואתם מתלוננים

rebeldEla

New member
אולי יש תלונות אבל שמעי....

זה חלק מהעבודה באתר....לכסות כתובת ולשים כתובת אחרת זה דבר מגעיל!!! להוריד כתובת ...מילא.....אבל ככה לתת קרדיט לכם שלא מגיע לכם? לגעתי זה ממש מגעיל והנה עוד דוגמא!

rebeldEla

New member
חולה על בנחמין כנסי שניונת...

אל תתבלבלי האתר שלי יש לו קשר עם היחצנים...חיחיחי....

rebeldEla

New member
אין לי עוד תלונות רק משהו להגיד..

אני יודעת שזה נשמע מגעיל....אבל תאמינו לי אתם לא יודעים מזה תלונות...אם מזה אתם מתרגשים...

rebeldEla

New member
אוהו איזה תגובות יש לנו...

כל הילדים הקנאים יש לך אתר דפוק את מנהלת חראית בלה בלה בלה ואולי פה זה נראה מטומטם אבל היה תקופה שהאתר היה על סף סגירה בגלל זה...

למעלה