למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

צודקת צודקת...

רק גיתית ומאיה מנהלות בלי רמאויות וכאלה! איי איי איי ספיר זה היה האתר ה"נדיר שלך"? פייי יאאאא... טוב ש-י-ה-י-ההההההה... לכיט תעבדי על מישהו אחר... גיתית אין לי תלונות על ההורדות, את בסדר גמור!!

tomerebelde way

New member
כנסי ואני יסביר לך

דבר ראשון התוכנה לא הכי טובה כי כשמוציאים את הכובת התמונה מתחילה להטשטש אבל ממש טיפונת וחוץ מזה אני לא יודע את השם כי התוכנה היא בדיסק צרוב של חבר של אח שלי והוא כבר לקח את הדיסק ככה שאני לא יודע

boly

New member
אפשר לעשות כך

להוריד את החץ וגם את המזגרת? כי אני לא רוצה לפגוע בזכויות

ברקודית

New member
נילי!!!

תום התקשר אליייי איזה חמוד הוא!!!!!!!!! והוא מוסר לך ד"ששש!!!!! עוד 4 חודשים הוא בא לבקר אותנו בארץ!!!!!

תקשיב לי מטומטם

חסר מוח!! כל אתר שישר משיג את הדברים הכי נדירים וחדשים הוא נחשב אתר עם דברים נדירים וזה שכל השאר משיגים אותו זה לא בעיה שלי לפחות אני משיגה את הדברים מאתרים ארגנטינאים ולא הולכת ומעתיקה מכל האתרים המפגרים שיש לילדים בפורום הזה ולזאת שיש לה את האתר של קמיבור אז לא התכוונתי אליך בהודעה הזאת כי לך באמת יש אתר מעולה ושלא תעזי לסגור אותו!!

tomerebelde way

New member
לא התכוונתי להרגיז אותך רק

אמרתי את הדעה שלי ועובדה שצדקתי את בעצמך אמרת שאת משיגה מאתרים מארגנטינה אבל אני מאמין לך שיש לך יחצנים בארגנטינה אבל אל תגידי את זה על כל תמונה שאת רואה ראשונה באתר כלשהו את יכולה לומר את האמת ונאמין לך אני מאמין שיש לך יחצנים בארגנטינה אבל הגזמות אל תגידי על כל תמונה תגידי את האמת ונאמין לך עובדה תסתכלי על התמונות מהאתר שלך למעלה אפילו לא מחקתם את שאר הכתובת בתמונה השניייה ואם עצבנתי אותך אני מצטער רק רציתי לומר את האמת

rebelde way net

New member
תרגיעי טיפה ותפסיקי להתלהב.........

זה שיש לך אתר לא אומר הרבה, למה אני מתלהב באתר שלי ואומר שהוא יותר טוב מהרבה מאוד אתרים לא, אז תרגיעי טיפה, בסה"כ אמרו מה שהם חושבים, ולמנהלת של קמיבור, אל תתיחסי למפגרים שיורדים על האתר שלך, יש לך אתר מעולה, ת לא צריכה לחשוב אפילו לסגור אותו בגלל תלונות,הם מתלוננים כי הם מקנאים

rebeldEla

New member
בסדר ההודעה הזאת היא

לא בשביל להשמיץ...אני רק אומרת כמה שזה מגעיל להעתיק מאתרים אחרים ולא רק להעתיק אלא לקחת בחי רשות דברים שאנשים התאמצו בשבילהם ולקחת ככה סתם ועוד זה לא מספיק גם לקחת קרדיט על הדבברים האלא האתר הדפוק של צ´יקי בול תמידדד גונב מהאתר שלי ואני כבר לא יודעת מה לעשות...! אני שונאת דנבים מה אני יעשה

פשוט תפרסמי את זה...

שהו גונב ממך!!!! שכולם ידעו וככה לא ירצו להיכנס לצ´יקי בול כי ידעו שהאתר סתם גונב מאתרים אחרים!!!

תיאו אני כל היום..

לא הייתי בבית אז יכולתי לענות רק עכשיו!!!! וגם אני לא אמרתי כלום על יחצנים...(ספיר אמרה...) אז בבקשה בקשר למשקרת אל תגידו כלום כי לא אמרתי שום יחצנים ושום דבר דומה לזה!!!!

DarkSpidey2000

New member
../images/Emo32.gifאולסן לובה:

יש לך בעיה בחתימה - זה אמור להיות Love is the name, Sex is the game. וכו´ וכו´

למעלה