למנהלי האתרwww.erwab.up.co.il

תקשיבו ותקלטו!!

אני לא אמרתי שכל התמונות שלי באות מהיחצנים אז אל תשקרו מדי פעם אני יכולה להשיג מהם גדברים אבל לא את הרוב!! ולא אמרתי שדברים מאתרים הם מהיחצנים, אוקי? כך שאני לא שום שקרנית ולמה לי לשקר בדבר כזה ותשמילי לב דנה בננה שאני לא היחידה שכבר שונאת אותך זה גם אולסן לובה ולמה אתם מאשימים אותי בקשר לכתובות אני אפילו לא אחראית על לשים את הכתובות בתמנות שבאתר כך שמה אתם מתנפלים עלי אני בהתחלה אפילו לא ידעתי שזה מאתר אחר. וחוץ מזה אין פה זכות לאף אחד להביע דיעה על האתר שלנו ואני לא מתכוונת להתנצל פה לאף אחד אולי רק לאנשים שכן תמכו בנות והעריכו את האתר שלנו ולכל השאר אין זכות לא להתערב ואני ישים מה שבא לי איך שבא לי וכמה שבא לי באתר שלי!! ודנה בננה חשבתי שהריבים שלך היו על התמונות פתאום את מתחילה גם לריב על הסרטונים. תשימו לב שהיא מתחילה פה את הכל!!

DANA Gi®L

New member
כלבלבה יקרה, מצבך חמור

את עילגת להפליא. נקבת החמור זו אתון. אני בטוחה שאם תביטי בשרץ על המראה תגלי שזו את!! העובדה שכל פרוייקט שלך מצחין, זו לא אשמתי. גם אם ישלמו לי לא אדבר עמך. מאותה סיבה חסמתי אותך ומחקתי. המשך חיים עלובים נפלאים! דנה

טוב דיי זונה!!!! (דנה...)

כלבה.טינופת,אבלה,דאבה,מפגרת, חסרת ערך, חסרת מוח, יא חזיר, שרמוטה בת שרמוטה ושאר הדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזבי אותי כבר...... ואני ממש ממש ממש מבקשת מהפורום לתמוך בי אני ממש מתחננת לא עשיתי לה כלום...פליז תעזרו לי אני לא יודעת אייך להיפתר ממנה!!!!!!!!!! אני לא רוצה לדבר איתה והיא מתחילה כל פעם מחד להעליב אותי וסתם להגיד דברים מגעילים אז אני מבטיחה שעוד דברים כמו בהודעה הזאת לא יהיו בהודעות שלי אבל תעזרו לי להיפתר ממנה אחת ולתמיד ובקשר אלייך...(זונה..) אמרת שלא תדברי איתי אפילו בעד כסף אז אל תדברי איתי כי את מבטיחה לא לדבר אבל את מתחילה עם הקללות כל פעם מחדש!!!!!!!!!!!!!!

DANA Gi®L

New member
את ממש דפוקה..

אני לא מדברת איתך. אני משאירה לך הודעות חביבות בפורום! ואת ישר מפ(ל)ציצה בקללות.. את כ"כ מבקשת מהפורום שיתמוך בך? אם כך, את חסרת-הערך! אידיוטית חסרת-תועלת, חדלת-אישים, מעתיקנית! וכמובן.. איך לא? חובבת פורנו.. תמונה מקסימה היתה לך באתר. של הראש שלך?..

טוב רגע אני קופצת...

לנושא אחר וזה בסוף לא בן דוד שלי אלא מישהו שפרץ לאתר ולכן החלפנו סיסמא.... וגם אני לא יענה לך ואתם רואים שהיא מתחילה ואני כבר הפסקתי!!!!!!!!! אז פליז תגידו לי עכשיו שאני לא צודקת?????????!@#$%^&*

DANA Gi®L

New member
את לא צודקת! ../images/Emo122.gif

הנה, אמרתי. עכשיו תואילי להתפגר כבר, או לחלוק את המחשב עם הדרך מקומה 9 לקרקע?!

DANA Gi®L

New member
אני גם "ילדת הפורום"

אבל את עסוקה כל היום בתחת(=האתר) של עצמך, שאת מסרבת להבחין ביתר המתכתבים

דגיתית ומאיהה

אל תעזבו, אתן בסדר גמוררררררר אין לאף אחד תלונות על הסרטונים שלכן והכל, אתן בסדר גמורררררר!! האתר יפה בעיקר בגללכן!

דנלה עזבי כברר...

למה סתם לבזבז על זה עוד אנרגיה? עזבי... לא שווה את זה... למרות שההערות שלך מצחיקות בטירוף {שוב פעם לא עליך לובה} אבל די כבר, אני לא רוצה שרז או ליהי יחסמו אותך על קללות...

למעלה