למה לצאת בשאלה?

admor

New member
מזל טוב

שתנהג בה בזהירות והיא תחזיר לך מידה כנגד מידה. אהבתי את הבדיחה.

סחטיין על הGS

מתי אנחנו מתחרים על שיפשוף רגליות? כדאי לך להזדרז לפני שנגמרת לי הרגלית.

שפשוף רגליות? ../images/Emo2.gif

עם המפלץ עטוי הניקלים שלך בכל פניה מתונה שומעים כחחחחחחקקק מהרגליות, בשפשופים אתה לוקח עם ידיים קשורות מאחורי הגב האופנוע שלך לא בנוי להשכבות נקודה.

מזל טוב לך ומזל טוב גם לי

ברוך ששדרגנו ווחממנו והניענו מהאופנים לדו-גלגלי! עד מאה ועשרים וחמש! והכל בזכותך אחי, גם היום הצלת אותי, רק תעזור לי עכשיו ותגיד לי איפה קונים מכנסיים לא להרטב יען כי היום חזרתי מכובס למשעי. אני אוהב אותך נשמה שלי אחינו.

naty 1

New member
אחלה

כלי רק למקומות טובים ובלי רציחותתתת <אולי גם אני אצטרף למועדון בקרוב>

boten d

New member
המצחיק זה שמכל הבלה בלה בלה שכתבת

מה שהכי מפריע לי זה "ואולי זה בגלל שהוא איבד את הזכות לעולם הבא והבורא משלם לו שכרו בעולם הזה" ואני חשבתי שאסור לעשות חשבונותיו של מקום. מי אתה שתחליט על שיקוליו?

זה לא אני זה כתוב מפורש

``ומשלם לשונאיו אל פניו להאבידו לא יאחר לשונאו אל פניו ישלם לו`` מה ההסבר בזה שהשם משלם לשונאים שלו שכר פה בעולם כדי לטורדם מעולם הבא ותראה פה איך שהשם לא שונא אפילו את הרשע ששונא אותו לא כתוב פה ומשלם ל``שנואיו`` כתוב ומשלם ל``שונאיו`` אבל לכל אדם הבחירה שלו אם ירצה לחזור בתשובה יוכל. כל עוד הנר דולק יוכל לתקן...

גיבווב של שטיות

א אם הכל כ"כ טוב ולבסוף יהיה טוב למה כ"כ הרבה חרדים חיים בחטא? למה כולים רוצים לצאת מהבועה שלהם ולא יכולים אז הכל נעשה בהסתר וזה לא עשבים שוטים אלא כמות די נכבדה.החל מטלויזיות במזנון מוחבאת טוב טוב. ועד יציאה לסרטים הצגות ללכת לזונות לחלל שבת בהסתר ועד אינוס ומעשים מגונים גניבות רמאות וכל מרעין בישין.רק אתה יודע שהכל טוב והם לא?

נו אז מה?

יכול להיות לבנאדם כיפה על כל הראש ופאות עד הריצפה וזקן עד אמריקה אבל זה לא אומר שהוא צדיק תמים יש גם חרדים חוטאים אלא מה? חרדים הם מלאכים? הם יקבלו אותו עונש כמו שחילונים יקבלו.

בכל הדורות

גם האנשים החרדים ביותר היו חוטאים אבל יש הבדל בין מומר לכל התורה כולה לבין מומר לדבר אחד ``חרדי`` שמחלל שבת הוא ``חרדי`` כשם שאני אינדיאני... מי שמחלל שבת זה מומר לכל התורה וחרדי הוא לא נקרא.

אם אני מניח תפילין

מה אני? ואם חרדי בלבושו ובדרכיו היום יומיות אונס ילד במקווה מה הוא? הוא חרדי אונס לא יעזור לך השטות הזאת כי חרדי חוטא הוא לא חרדי. חרדי גנב הוא גנב חרדי.ואני חילוני שמניח תפילין ולא הפכתי בכך לדתי.

אתה תקרא חרדי אם תלך עם כיפה

ותאנוס ילדים כי יצרך הומו אבל לא אם תחלל שבת אתה לא חרדי אתה חילוני למהדרין שהחליט לשים כיפה מה אולמרט גם חרדי כי שם כיפה שחורה באירועים חרדים? וכל הכבוד שאתה מניח תפילין אתה נקרא חילוני מסורתי.

מתלבט13

New member
חביבי

יש אנשם שמרגישים שטוב להם יותר להיות חילוניים. יש כאלה שמדמיינים שיהיה להם טוב יותר בחילוניות, ואז או שהם חוזרים, או שהם מתעוררים אחרי כמה שנים וכבר מאוחר מדאי, אין בתולים, השם בשידוכים לא משהו. ובכלל לחזור לשמור שבת אחרי שהפסיקו זה נורא נורא נורא קשה. וגם לא מוכנים לקבל אותך בחזרה לפוניבז' (שאל את שבתאי). יש שכל כך רע להם בחרדיות, שבכל מקרה עדיף להם להתחלן. יש כאלה שלא מאמינים. והם לא יכולים לחיות בשקר. יש כאלה שכל כך לא מאמינים שאין להם ספקות כשהם חילוניים. יש כאלה שלא איכפת להם אם יש אלוהים או לא. זה פשוט לא עובר להם בראש, אלא באיזה אחרי צהריים משעמם נורא. יש כאלה שיוצאים בשאלה מאותה סיבה שאתה כותב כאן בפורום, כי מתחשק להם. לא מתמטיקה ולא חשבון ולא נעליים. לרוב היוצאים אין נקיפות מצפון בשיט. רק חרטות מהסוג שיש לבחור בשידוכים "אולי הייתי צריך להגיד לההיא כן. כזאת חמודה". אלה החיים אתה מחליט דברים ותמיד אתה יודע שיכול להיות שטעית. יש כאלה שבשורה הזאת נמאס להם לטחון לכל העולם ואשתו את המוח.

למעלה