למה לצאת בשאלה?

מתלבט13

New member
תודה

וזה לא רק סבלנות. אני חושב שהוא באמת לא מבין מה קורה אצל מי שיוצא בשאלה. יש לנו כאן מיליון נודניקים, אבל אני חושב שכל נודניק חדש לא יודע שכבר היו אלף לפניו, כך שהוא יכול להיות אדם תמים נחמד וישר דרך.

צער בעלי חיים

הדוס מחמד הזה לא מסוגל להבין משהו ששונה ממנו. למשל שבתור חרדי הלל, הנאורות, החופשיות. קסמו לי יותר מכול דבר אחר שניתן להעלות בדימיון.

אנילה1

New member
ברגע שעושים החלטה מסויימת

מן הסתם שאר האפשרויות רצוי שיעלמו. ברור שינה אפשרות של טעויות בבחירה. אבל לא כדאי לנבור בהם. גם נישואי אהבה הם לא בטוחים, בדיוק כמו שידוכים. לדעתי, מי שעושה את הבחירה שתוביל לנישואים זאת הבחורה. הגבר רק מאשר את הבחירה מהסיבה הפשוטה שהרבה בחורות מוצאות חן בעיניו. בחורה לדעתי יותר ממוקדת בבחירה. אני חושבת שגבר חרדי שמח להתחתן.

על מה ולמה לירש תרתי גיהנום ?

על אילו הנאות כבודו מדבר? די בזה שבעל התניא והסבא מנהברדוק ניבאו בסיגנון שונה שצדיק ורע לו=באשר נאלץ לבטל את רצונותיו בפני התורה ואין להם מנוחה לצדיקים אלא במות. ואם מדובר ברשעים הלוא החילונים עדיפים על פני אותם הפוסחים על שתי הסעיפים

hemi32

New member
אתה בעצם אומר ...

למה לצאת בשאלה הרי כל כך קל להיות חרדי ! הווה אומר מתוך המשקפיים שלך זה קל .. ומה לעשות שברגע שאני לא מאמין שהיה מעמד כזה של מתן תורה , ולא מאמין שהיו עשרה מכות ובשאר הבולשיט שאתה מאמין בו , כל פעולה קשה עד כדי בלתי אפשרית !! זה הכל , לכן אני יוצא בשאלה .. עכשיו קל לי .

אנילה1

New member
יוצאים ומאמינים לפי המזג

והרצון שלהם ולא לפי תכתיבים. מתפללים כשמרגישים צורך.

Moon rise girl

New member
אני מעריצה

אתכם על הסבלנות.... אני קיבלתי סחרחורת רק מלקרוא את ההודעה הראשונה שלו.

חזרתי ללאום היהודי

ולתרבות המערב החופשי. אני ממש לא אינדיאני בלב האומה האמריקאית. אני יהודי חופשי במדינת היהודים החופשיים.

uri80

New member
אנדרואיד, נמחקה בשרשור הזה הודעה

שלך לגבי חרדים. אין לי מושג מאיפה מגיעה השנאה שלך וגם לא ממש אכפת לי. שמור אותה מחוץ להודעות בפורום. בינתיים, אני לא רואה הבדל גדול בינך לבין פותח השרשור הזה מבחינת ההתבטאויות שלכם. הוא כבר נחסם. רמז.

מתלבט13

New member
זה שאלה של מה נוח לקריאה

להרבה קוראים לראות הודעות שצופנות בחובן שיטנה לחרדים עושה רע בעיניים. התפקיד של המנהלים הוא שלא יהיה לאנשים רע בעיניים. תבין, שכאן זה פורום עם מטענים מורכבים. לכן ההנהלה מקפידה יחסית.

למעלה