לכל איש יש שם

shellyland

New member
איזה צורך אנושי, ריבונו של עולם???

הצורך לשלוט על אדם אחר? לרכוש גוף של אדם אחר בכסף? להשפיל ולהכניע אדם אחר? לנצל מצוקות של אדם אחר עבור הסיפוק האישי הרגעי? לא לגמרי ברורים לי הצרכים האלה. אני מקווה שאתה לא מתכוון צרכים מיניים, כי בשביל זה יחסי מין בין בני זוג בהסכמה הדדית ללא שכר. ושלא תספר לי שבחברה המתירנית של היום יש מישהו שלא מצליח להשיג כאלה.

גרי רשף

New member
כמה שאני אוהב את הטפות המוסר האלה!

פויה: אסור לאונן, אסור להינות מפורנוגרפיה ,סקס זה מגעיל או לחילופין זה דבר טהור שיש לעשות אותו רק מאהבה.. נו באמת: אני צריך לספר לך שלבני אדם יש דחפים מיניים פיזיים שהם מנסים לספקם? ארים אני את הכפפה ואספר לך: בחברה המתירנית של היום יש מי שלא מצליח להשיג סקס: מנהל בכיר שאוהב את אשתו בת ה-50 אך נמשך (אוי לאותה בושה) לנשים בנות 20 ואינו רוצה להתחיל עם מישהי ממקום עבודתו פן יואשם בהטרדה (אני מקווה שלא אקבל עכשיו הרצאה כמה שניאוף זה פיכסה), דתיים או ערבים או כל מי שחי בחברה שאינה אותה חברה מתירנית שאת מתארת שבה המין "זמין", גברים שחוששים ליזום ולנסות- וגם אם ינסו לא בטוח שילך להם, גברים שאין להם כח למסלול הרגיל של צ'אטים/ פאבים/ תראי כמה שאני נחמד/ וכו' ומעדיפים לשלם ןלסגור עניין, נערים חסרי ניסיון שרוצים לחוות זאת בפעם הראשונה עם מישהי ש"יודעת", גברים שמחפשים התנסויות שבת הזוג שלהם אינה מספקת להם, סתם גברים טיפשים שהחליטו שהם מעדיפים לקנות את מה שאפשר להשיג בחינם (וזכותו של אדם לנהוג בטיפשות). "להשפיל ולהכניע אדם אחר? לנצל מצוקות של אדם אחר עבור הסיפוק האישי הרגעי?" רגע- מי משפיל ומי מנצל? אולי האשה את חולשותיו ודחפיו של הגבר? אללי: 250 ש"ח תמורת סקס של 15 דקות ולזה קוראים ניצול. כנראה שעדיף לעבוד 8 שעות נטו בניקיון כדי להרוויח סכום כזה.

Idan91

New member
א. למה אתה חושב

שאותה זונה מקבלת את כל ה250? ברוב המקרים, בישראל, אפילו לא חצי מזה. ב. כשמישהי צריכה לעשות את זה כ-30 פעמים ביום, כולל ימי מחזור (בהם היא נדרשת להשתמש בדיאפרגמה שתמנע את הדימום), זה לא בדיוק אותו הדבר. ג. לא כל אחד שהולך לזונה מחפש סתם סקס. מה בנוגע לתשלום על אכילת צואה? על להשתין לה בתוך הפה? גם זה חלק מהסקס? כי גם על זה משלמים, כשהולכים לזונה. ד. הנקודה העיקרית פה היא לא אם אדם יכול או לא יכול "להשיג" מין מתוך הסכמה. הנקודה היא שאין שום סיבה שבעולם, אפילו לא צרכים מיניים של גברםי ונערים, לאפשר ניצול שכזה. איפה שיש מכוני ליווי, בתי בושת, בתי זונות - לא משנה איך תקרא לזה - איפה שקיימת זנות, ולא משנה אם היא ממוסדת או לא, הרבה יותר קל לפתח אותה. יש כבר תעשייה ענפה במקום וקל להביא עוד עובדות, להכריח אותך לעבוד בלי או כמעט בלי שכר במשך תקופה ארוכה כדי להחזיר את ה"חוב" שצברו בגלל עלות הבאתן לארץ, לכלוא אותן, להכריח אותן לעבוד בתנאים מזעזעים בלי אפשרות לסרב למעשים מסוימים וכד'.

גרי רשף

New member
סלע המחלוקת

מבחינתי קיום יחסי מין בהסכמה (עם או בלי תשלום, עם או בלי קקי/ פיפי/ סאדו/ מליצות אהבה/ סיגריה אחרי) היא לגיטימית מיסודה בשל זכות האדם על גופו ועקרון חופש העיסוק. מבחינתך מין בתשלום מהווה השפלה וניצול של האשה על ידי הגבר בכל מקרה ומצב. כלומר: אם דני שכב עם דנה בהסכמתה זה בסדר, אלא אם כן יתברר שהוא שילם לה כסף ואז זה השפלה וניצול שלה על ידו. אם הוא לא שילם- זה כן בסדר. קצת משונה כי חשבתי שלנצל זה לא לשלם, אבל אני סתם רשע סרקאסטי..

Idan91

New member
לא, לא, לא, ממש לא:

לא עצם התשלום הוא שגורם לניצול. פשוט.. העובדות הקיימות הן שהרוב המוחלט של הנשים העוסקות בזנות לא עושות את זה מתוך רצון ובחירה חופשית, ורובן מועסקות בתנאים מחפירים בלי יכולת להתנגד, כשהן נתונות לאלימות פיזית ופסיכולוגית קשה. אם דנה מחליטה לעבוד ברשות עצמה, לא כעובדת בית זונות, שיבושם לה.

shellyland

New member
כמה יפה לראות

שמגיני החירות ולוחמי האלימות לסוגיה לא מסוגלים לזהות אותה כשהיא מתנגשת עם סיפוקם האישי וסיפוק בני מינם. (ההודעה מכוונת לכלל לא לפרט)

גרי רשף

New member
אם כך מהי אלימות?

דן קיים יחסים עם דינה. עצם קיום היחסים אין בו פגם כי ... לא חשוב, זה עדיין חוקי.. אם יחסי המין נעשו בכפיה הרי זו אלימות כי עצם הכפיה הופכת את זה לאלימות (ואין זה משנה אם הוא כפה עליה קיום יחסי מין או אכילת לחם עם מרגרינה). אם הוא שילם לה כסף, אז לשיטתך עצם תשלום הכסף הופך את זה לאלימות (כי יחסי מין כשלעצמם לא נעשו בכפיה אלא מבחירה חופשית), והמסקנה התמוהה היא שתשלום כסף בתמורה לשירות הוא פעולה אלימה. כלומר- אם מישהו הולך ליצאנית, מקיים יחסים, ומסתלק בלי לשלם זה בסדר: הוא לא אנס אותה (פעולה אלימה לכל הדעות) ולא שילם לה (פעולה אלימה לדעתך) והכל בסדר. אני מנחש שהשלב הבא יהיה להודיע שצפיה בתמונות של קלאודיה שיפר היא פעולה אלימה, וכשאתמה מה אלים בלהסתכל בתמונות של אשה שהתעשרה מדוגמנות, תעירי לי בציניות שעצוב לגלות שאנשים המתנגדים בעקרון לאלימות לא קולטים כמה אלימים הם בשעה שהם מסתכלים בתמונות כי אינם מסוגלים להתאפק. ומה אחר כך? מחאה רישמית של ממשלת ישראל לממשלת יפן על האלימות היפנית הנוראה נגד המארחות הישראליות שהגיעו לשם מרצונן החופשי ונאלצות להרוויח מאות דולרים ללילה מיפנים אלימים שמשלמים להן בתמורה לשהיה בחברתן? הסוף יהיה שנכריז שלהרביץ ולאנוס זה בסדר, והאלימות האמיתית היא קיום יחסים בתשלום והאזנה לשירים מסויימים.

Idan91

New member
גרי, לא ברור לי

אם אתה באמת לא מבין את מה שהיא אומרת או שאתה סתם בוחר בפרובוקציות. אף אחד לא אמר שעצם התשלום הוא שמביא את האלימות. עובדתית, נשים שעוסקות בזנות נקלעות לאין-ספור מצבים אלימים מפאת מקצוען (גם עם הלקוחות וגם מבעלי בית הזונות). ולא, אני לא מדברת על "זנות מרצון", אם כי לא חסרים מקרים בהם זונות שעבדו ברשות עצמן (גם כאן, קשה לקבוע "מרצון") נפגעו באלימות. ג'ק המרטש הוא רק דוגמה.

מארסו

New member
כמה דעות, ומשהו על פטרוניות

א.הדחף המיני הוא אחד מהדחפים החזקים ביותר של האדם, פעמים רבות הוא המנחה אותו במעשיו ביום יום ובמהלך חייו ב. תמיד יהיה צורך של גברים (לצורך העניין) במין שהם יכולים להשיג רק בתשלום מסיבות שונות שהוזכרו כאן (לא משיגים, פנטזיות שלא ממומשות, חוסר ניסיון וביישנות, מגבלות החברה...) ג. מהצד השני ישנו ציבור לא מבוטל שמוכן למלא את הצורך הזה, מרצונו החופשי, ולא יפסיק לעסוק בכך גם אם יקבל את תמיכת והגנת החוק. ד. הקביעה הגורפת כי כל "מין בתשלום" (גם זנות מרצון) הוא אינו מוסרי, משפיל, ופוגע באינטרסים של חצי (קצת יותר) מהאנושות - קביעה זו היא מתנשאת, פטרונית, ומתיימרת לדעת טוב יותר מהנשים המדוברות עצמן מה טוב עבורן (מה, לקבץ נדבות ברחוב זה פחות משפיל מהאלטרניטיבה של זנות ?, לגור ברחוב ?) ד. גופה של הזונה מרצון אינו "מחולל" ע"י לקוחותיה. היא משתמשת בגופה ככלי המשרת את האינטרסים שלה בצורה צינית לחלוטין. אל תתימרו לדעת טוב ממנה אם זה פוגע בה בטווח הארוך, או בכלל ציבור הנשים. מעניין לקרוא את הודעותיהן של שלי ועידן, שבהם חוזר המוטיב השולל את האפשרות שאישה כל שהיא מסוגלת להחליט על עיסוק בזנות בדיעה צלולה ומבחירה חופשית. לשיטתן, כל אישה העוסקת בזנות אינה אחראית לבחירתה. היא קורבן של המין הגברי האכזר שאינו מסוגל לשלוט ביצריו, של החברה, של אביהן (שבודאי אנס אותן בילדותן) ועוד כהנה וכהנה. קצת מוזר.

../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

באמת, לקרוא את ההודעות שלך ושל שומרון לכל אורך השרשור הזה ופשוט ללכת לשירותים להקיא. אתה מכיר נשים שהמבנה הנפשי שלהם לא היה נפגע מהכורח לספק את מאוויים הבזוים של גברים שלא מסוגלים לשלוט על היצר המיני שלהם או להשכיל לספקו בדרכים אחרות? תחשוב על כל הלקוחות עם הפנטזיות החולניות, גברים מבוגרים, שיכורים ונרקומנים. תחשוב על חוסר האונים, על ההשפלה, על תחושת הביזיון. עכשיו תחשוב על מישהי שיקרה לליבך עושה זאת. העבודה הזו עדיין מכבדת את בעליה?

אטיוד5

Active member
מה שנשקף מההודעה שלך

זה דמות הזונה הכלואה שנאלצת לספק שירותי מין. ואני חושב על אחת שיושבת לה בדירתה ובוחרת את הקלינטורה שלה. היא לא חייבת לעשות שום דבר שאיננה רוצה לעשות. אם יש בסיטואציה כזאת מישהו מושפל - זה הקליינט, לא הזונה. כי, כמו שאמרת - הוא זה שלא השכיל ... תגיד - כל מאווה מיני הוא בזוי? כל הגברים משכילים? כל הגברים שאתה מכיר הם שיכורים נרקומנים? סביבה מעניינת יש לך. לך תקיא בה. BE YOUR OWN GUEST.

Idan91

New member
צר לי, אטיוד,

אבל המחשבות שלך הן בגדר אוטופיה. כלומר - לא, אחת שיושבת בדירה כזאת - זהו מצב הגיוני. שרוב הזנות יוכלו להתקיים כך - שום סיכוי.

זו אחת מהנקודות שאנחנו חלוקים בה

אני חושב שאלו שיושבות בביתן ובוחרות את הקלינטורה שלהן הן מעטות, שלמרביתן אין ברירה או שהן עושות זאת בשל טראומה או פגיעה מינית שחוו בעברן. אני מסרב להאמין שיש כאלה המוכנות להפקיר את גופן למעשי סדום בעבור כסף. לחלק האחרון בהודעתך אין לי רצון להגיב. אני עסוק בהקאה.

אטיוד5

Active member
אתה מסרב להאמין?

ומה אם אני אומר שאני מסרב להאמין שגבר שבא לקבל שירות מיני בעצם בא לספק את יצר השליטה והאלימות שבו? תגיד לי, פעם אחרונה שזיינת, בא לך לרצוח את זוגתך? זה שאתה מסרב להאמין, לא אומר שזה לא קיים.

Idan91

New member
מדוע שזונה לא תשלם מיסים?

מתוך 20 השקלים שהיא מרוויחה, במקרה הטוב (כי השאר הולך לסרסור או סתם, למימון ה"חוב" שלה, או מועבר לסרסור בגלל "קנסות שהוטלו עליה, כמו קנסות על איפור לא מחמיא או לקוח לא מרוצה) היא אמורה לשלם מיסים? דרך אגב, חלק מהטענות בעד מיסוד הזנות אומרות שזה יכניס הרבה כסף לקופת המדינה, בגלל המיסים. הרשו לי לעדכן אתכם - המדינה יכולה לגבות מיסים גם מבתי עסק שאינם חוקיים, אין צורך למסד אותם בשביל זה.

המוזרה

New member
ועוד משהו

המדינה תרוויח הרבה יותר אם תטיל מסים על רווחי בתי קזינו ועל רווחי הזוכים בהימורים, אבל זה לא יקרה - למה? כי בעלי בתי הקזינו הם חזקים ולא ניתן לקחת מהם מס בקלות הרבה יותר קל לתפוס זונה חביבה, שמרוויחה 100 שקל אחרי שביזתה את עצמה הסתכנה במחלות, באלימות ומי יודע במה עוד, ולקחת ממנה 50%מס.

למעלה