ליל המקרופונים

חמדונה

New member
נו באמת. חבר'ה, אתם שמים לב לעצמכם?

מרכז הליכוד? רפובליקת בננות? איפה הפאקניג קשר?! לצפות ממנו? שאני אבין, כל מרכז הליכוד הוא אדם אחד, בעל אותו דפוס התנהגות, דפוס התנהלות, אותם אידיאלים, אותן מחשבות, אותם מעשים?! דרך הימין קלוקלת- כככככככככככלללללללללללללל הימין?! כללללללללל אזרחי המדינה שלא משתייכים לצד מסוים במפה הפוליטית הם אנשים רעים?! להכללה כזו לא הייתי מצפה מהשמאל, שעומד על שוויון, הזדמנות לכל אדם כי הוא אדם, ולא כי הוא משתייך אל קבוצה מסוימת. חבר'ה, להתעורר! בשמאל לא היו שחיתויות?! אפילו יצחק רבין, תנצב"ה, שמי שמכיר אותי יודע כמה אני מעריכה ומעריצה אותו- אפילו הוא גנב כספים! יצחק רבין! זריקת חומצה על חיילים? זה רלוונטי? זה קשור? זה מוכיח משהו בקשר לדיון הזה? מתנחלים שפכו חומצה על חיילים
יש קבוצה מסוימת של פראי אדם, כלבים, טינופות, שלא מכבדים את צבא ישראל. די להכללות. די לגזענות. די לייפות מעשים ולהכעיר מעשים אחרים. פשוט די.

iknow

New member
די!

די לכתוב עם סימני שאלה וסימני קריאה ביחד בכל שורה. די לחזור על אותה האות המון פעמים. פשוט די.

חמדונה

New member
נו באמת.

אם אתה מספיק זמן בפורום, אתה יודע שאני בד"כ לא כותבת ככה. מאד מעניין למה בחרת להתייחס רק לנקודה הזו, ולא לתוכן עצמו. מראה משהו.

iknow

New member
בחרתי להתחייס לנקודה זו מכיוון

שזה הפריע לי. אני מקווה שזאת תיהיה הפעם היחידה.

iknow

New member
אגב,

אני מסכים עם התוכן, אך לא בדרך שהוא נכתב.

freshlama

New member
למה?

כי בתור חברי מרכז הליכוד הם מייצגים את מרכז הליכוד. כמו שאם אתה בתנועת נוער ואתה על חאקי\חולצת תנועה אתה יודע שאתה לא זורק אשפה ברחוב ומקפיד על זה יותר. כי ברגע שרואים ילד בחאקי זורק זבל ברחוב ישר מחשבים 1+1 בראש ואומרים "בתנועת הצופים לא מחנכים לערכים\לא מקפידים על כללי ניקיון" וכיו"ב.

Continuum

New member
גנב כספים?

תקני אותי אם אני טועה, אבל תפסו את אשתו עם חשבון בנק בשוויץ והוא התפטר יום אחרי זה (בניגוד לשרון ולביבי, שלמרות פרשיות השערוריות הסבוכות אצלם, תקעו שיניים וציפורניים במשרת רה"מ, שלא לדבר על שרים אחרים מאז רבין).

חמדונה

New member
אתה לא טועה

היה מקרה אחר בו הוא נחשד בגניבת כספים. התיק נסגר, ולא הוגש כתב אישום. אני מאד מאד מאד רוצה להאמין שרבין לא גנב, אבל אני לא יכולה להתעלם מעובדות.

לילי המיקרופונים?

אני רואה שממש ניפחתם את העסק, תורידו מהלחץ-זה סך הכל מערכת חשמל שקילקלו אותה,אז שיתפסו מי שעשה את זה ויענישו אותו וגמרנו,זה נישמע כמו איזה אסון טבע בינלאומי,"ליל המיקרופונים"-נישמע נורא.

למעלה