ליל המקרופונים

freshlama

New member
ליל המקרופונים

מרכז הליכוד שוב הוכיח לנו מהי רפובליקת בננות. אי אפשר לצפות ממנו ליותר מידי, אבל שפיכת דלי של מים על מערכת החשמל כדי לנתק לראש הממשלה שלנו את המיקרופון? גם אם אתה לא תומכים בו זו בושה. מה אתם חושבים?

מעשם של בודדים

אני לא יודע מה בקשר לרפובליקת בננות ולמרכז הליכוד(הליכוד עדיין לא מדינה למרות שהעיתונאים אומרים אחרת) או בעברית, לא מרכז הליכוד שפך דלי של מים, אז אל תאשים אותו בבקשה

Continuum

New member
הקשבת קצת לנאומים ?

כל מה שהם התעסקו בו זה אחד בשני ואיך לנצח בלי שום דבר שכדאי באמת להקשיב לו, זו הפוליטיקה הכי מגעילה שראיתי, הייתי ממש בשוק.

../images/Emo60.gif המסקנה שלי בעקבות הנאומים

הייתה דווקא שונה. רוב הפולטקאים שם מושחתים או סתם חסרי עמוד שדרה במיוחד האילו שתמכו בהתנתקות ועכשיו הם בעד ביבי ע"ע לימור לבנת. אבל היחידי שבאמת נשאר עקבי הוא עוזי לנדאו לא משנה אם אתם מסכימים עם דעתו או לא יש לו אידיאלים בניגוד לכמה אנשים שם ששכחו כבר במה הם מאמינים ובמה לא. מה טוב בעינהם ומה לא העיקר הכסא.

snea

New member
אין לו בעיה להשאר אידיאליסט

גם שינוי היו מאוד אידיאליסטים - עד שהם נכנסו לקואליציה וקיבלו כח... בגלל זה אני לא יודע עד כמה הוא יותר מאריק וביבי. המסקנה שלי, היא שפשוט עצוב שאנשים עוד מוכנים להצביע למפלגה הזאת עם השחיתות הזאת. פשוט עצוב. אבל יותר עצוב, שבסופו של יום - כולם ככה.

../images/Emo60.gif מה שעצוב זה

שכל מי שנכנס לכנסת מתקלקל לכן לא כדאי שהאנשים הישרים יכנסו, חבל עליהם. הרעל שיש שם קטלני ביותר.

iknow

New member
מושחתים=/=עקביים.

בעניין השחיתות: ובכן, לא כדאי לדון כיצד ניתן למנוע את אותה שחיתות? לדעתי, הדרך היחידה היא מימון ממשלתי מלא גם בפריימריז למיניהם (יחד עם איסור מוחלט לגיוס תרומות ואכיפה מלאה של סעיף זה). כעת, נותרת הבעיה בפניה ניצבות מפלגות חדשות. כיצד ישיגו את מימונן? כיום נהוגה שיטת המימון הרטרואקטיבי (המימון ינתן ע"י המדינה בהתאם לכמות חברי הכנסת שהמפלגה החדשה הצליחה להכניס לכנסת) אך זוהי אינה שיטה שמאפשרת לאותן מפלגות להוות תחרות כלשהי מאחר ואינן מקבלות מימון תחילי. כיצד לדעתכם ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

אני לא טרחתי לשמוע את הנאומים האלו.

ולפי מה שאתם כותבים-אז כנראה שלא הפסדתי כלום. אני משערת שהנאומים היו כמו כל נאום רגיל של פוליטיקאי ששומע "בחירות!" (אמא'לה..!). טוב,אני לפחות לא ביזבזתי את הזמן שלי. אגב ראיתם איזה סיפור ידיעות אחרונות עשו מהמיקרופונים?אפשר לחשוב שהתבצע שם מינימום רצח.ועוד משהו-אפילו במסיבת הסיום שלי בבצפר היסודי דאגו למיקרופון רזרבה.מומלץ גם למרכז הליכוד בפעם הבאה.

snea

New member
ונשאלת השאלה...

מאחר והמבנה בו נערך כינוס הליכוד היה אזור סטרילי מבחינה ביטחונית, ולפי כל העדויות היו פזורים שם אנשי ביטחון, במספרים שלא נראו אף פעם באירועים כאלה, כיצד קרה שפעם אחר פעם, בהפרש של 15 דקות, יכול היה מישהו לגשת ללא הפרעה למערכת החשמל ולחבל בה? נניח כי מי שניתק את המיקרופונים, היה מצליח לנתק את החשמל בכל האולם, ובמקום הייתה משתררת עלטה מוחלטת? איזה אסון היה יכול להתחולל? לא רק לגבי ראש הממשלה והשרים, אלא גם לגבי כל הקהל שבאולם... (לקוח מתיק-דבקה)

a e q u i t a s

New member
שאנשים יורקים על חיילים אין סיבה../images/Emo5.gif

כשאנשי ימין יורקים על חיילים וקוראים להם חיילי אס אס, מצדיעים במוהל יד ושמים תלאי צהוב על דש בגדם, אני לא אתפלא שהם מנתקים מיקרופונים.

snea

New member
ואני מניח שזיופי קולות בשמאל

בהיקף של עשרות (אם לא מאות?) אלפי אנשים זאת טעות קטנה ותמימה...

מי שפך חומצה על חיילים?!

אל תנסה להכפיש את אנשי הימין בעזרת עשרה בני 15 שזרקו משהו על חיילים, עשרת אלפים אנשי ימין התנגדו באיפוק, או שלא התנגדו כלל

a e q u i t a s

New member
זרקו משהו על החיילים

זרקו משהו על החיילים, זה לא היה במקרה סוכריות טופי ואורז נכון?

הטיפשים שהשליכו טינר

או חומר דילול או מה שזה לא יהיה, לא משרתים אף אחד חוץ ממך, אתה זקוק להם, מלבד שהיו קומץ מוקע, גם העלילה כאילו שפכו חומצה, זרחן או אנא עארף היא מוגזמת כאילו אני יאשים אותך או את "השמאל" על מעשי המרגלים שפעלו נגד ישראל בתוך אידאולוגיות שמאלניות, או המפגינים הקומוניסטים בבלעין ששפכו עין לחייל(מקרה חמור בהרבה)

Continuum

New member
חשבתי שסיכמנו

שהיו שמאלנים בהפגנה שבה יצאה לחייל עין, אבל היו פי 10 או יותר פלשטינים, והם אלה שהוציאו את העין.

Continuum

New member
ואחד רצח ראש ממשלה

תראה לי שמאלן בן ימינו שהיה עושה דבר כזה.

למעלה