אני מצטער אם נפגעת. השתדלתי להקפיד לרשום כל פעם במרכאות כדי שתבין שגישתך כגישת העצל... הרי אין לי דרך לדעת באמת מי אתה.
אתה יותר מדי מקטלג כל אחד וכל גישה. במקום להקשיב לניואנסים...
אני נוהג בפיקנטו ישן כי אני בראש ובראשונה נהנה לחסוך בפרט שאני לא מרגיש שהקומפרומיס גדול מדי. זה כי הנהיגה זורמת ואני עדיין מגיע בין הראשונים ליעד התחבורתי.... נהג תותח

. וכמובן אני מצליח להנות מאד

מהנהיגה בידני החלש והחסכוני.
סיפרתי לא פעם שהרכב מומר לגז. אני נוהג כ-40,000 קמ לשנה בעלות באיזור ה7 קמ לשקל...
בחודש כ500 שח זו העלות השוטפת לדלק. אתה רוצה להכריח אותי לוותר על זה כי זה לא נתפס לך טוב איפה שהוא בקופסה העליונה? אתה רואה בזה כישלון כלכלי? אתה מעוניין לעודד אותי לממן במיסים עוד משהו עבורך (גם עבורך?). אתה תגיד לי שזה גם עבורי? אבל על זה הסברתי לך שכמעט הכל מבחינתי ברמה נמוכה מדי... אתה מרוצה ואני לא. מהרמה של מה שמקבלים מהמדינה חינם או בהנחה... חבל לחזור עוד פעם.
סיפרתי כאן שלאשתי קניתי ב2019 חדש ידני 1.6 דיזל. סיפרתי כאן שלדור הצעיר אצלי יש מיידית לאחר קבלת הרשיון יש רכב העומד לטובת הדור הצעיר... וזה לא זה של אשתי או שלי. כמה מהמשתתפים כאן העניקו רכב לצאצא כבר בכיתה י"ב?
זה עשיתי כי זה חשוב לי להיות מעורב בהכשרתם על הכביש. לבל ינהגו כבבון הממוצע שאין לו מושג מכלום. האם אתה רכשת חדש לאישתך? האם אתה מעניק רכב בגיל 17 וכד'... למה אתה בוחר להתמקד בפיקנטו? רכישת רכב אחר יוביל לבזבוז על הרכב למרות שהפיקנטו נוסע חלק ולא נתקע. לתחזק אותו למרות שלפיקנטו אפילו שמן אני כבר לא מחליף. לא בא לי. שיוביל לבזבוז על הדלק... 2000 ולא 500 מידי חודש וכו'...
בסקנדינביה אחוז ההתאבדויות וההגירה השלילית גבוהים. נורבגיה כדוגמה מדינה ענקית עם אוצרות טבע ומערכת סוציאלית ובכל זאת אוכלוסיה כמה מליונים בודדים ומצטמקת? למה אין הגירה ענקית אליה? אתה הולך ומשווה אותה לארה"ב... קצת "רספקט". זה מה שחסר לי.
לסיכום: אין כמדינת היהודים ורק צריך לשפרה. שהמדינה תיגע לי פחות בכיס וגם תבזבז פחות. הרבה פחות. יש יותר מדי נהנתנים על חשבון משלמי המיסים... ואני משלם 47% מס הכנסה.
האם יש כאן עוד מישהו שמשלם 47% מס הכנסה?