לחץ לחץ לחץ לחץ...

akane

New member
הולי פאקינג שיט @_@ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*O* תמות~ זה נראה מדהיםםםםםם~~~ אני עכשיו מפחדת להכין את שלי XD זה בטוח יראה מעפן לעומת שלך ושל סער. ושאלה שאלתית- אני רואה שאתה וסער שניכם השתמשתם בסוג של פלסטיק / דבק /משהו שנראה אותו הדבר בכיפוף הזה של החיצים (החלק הירוק אצלך) :O מה זה? ואאאאא אני עכשיו לחוצה רצח TOT

saarshemer

New member
בקשר לכיפוף....

אני השתמשתי בחתיכת סול שמודבק אילו חתיכת ויניל אני לא יודע במה עידן השתמש אבל......זה משהו בכיוון

Era nyo

New member
../images/Emo23.gif , תודה לכולם ;;

כיף לקבל מחמאות, מה שגם עבדתי על זה כל כך הרבה -_- שוב תודה לכולם! עינב - בכיפוף של החיצים אני משתמש בסול, סער למיטב ידיעתי משתמש בחתיכות ויניל. אם עוד לא החלטת על באיזה חומר תשתמשי אני ממליץ לבדוק קודם איך ויניל עובד, אני משתמש בסול כדי שהגימור יהיה זהה בכל התחפושת שלי, אבל סול "שותה" צבע בכמויות. אם לחתיכות השריון הייתי צריך בסביבות ה7 שכבות צביעה אני מניח שבחיצים אני אצטרך לא פחות מ4.

innocence

New member
אני שונאת אותך ;_;

זה פשוט מושלם ברמות שאני אל יכולה לתאר אפילו.

Sezuke

New member
טוב

אני עדיין שקוע בבוץ של צרות, אבל אני לא ויתרתי כל כך בקלות עם כל הבעיות, בכל זאת, הזמנתי פיאה. אז נכון לעכשיו אני עדיין במשחק. נראה לאן העניינים יתגלגלו. Wish me luck. :( וכמובן, בהצלחה לכולם בתקופה כה עמוסה זו לקוספליירים.

XannieChan

New member
ועידכון

חשבתי שאני לא אצליח בכלל אבל.... :O טעיתי XD לא גמור אבל הייתי חייבת לראות אם זה נראה כמו משהו XD על פי גזרה מחברה שאת שמה אני לא זוכרת שבאה עם הוראות גרועות וחלקים מיותרים (לפחות לפי העריכה לדמות) <_<

saarshemer

New member
קאסט טריניטי - כבוד למגזר

טוב אז ככה...... אז התקדמות שלי......אוליי לא כל כך התקדמות (האביזרים כבר היו מוכנים קודם) אני נמצא בתהליכי תפירה מתקדמים ומנסה למקם את האביזרים על הבד...(הרבה סקוט'צ) אז .....זהו לעכשיו

akane

New member
כל כך יפה TOT *O* TOT

הכל גם כ"כ מוגמר ויפייפה ומבריק
איחולי מוות גם לך ;( אני רוצה שיצא לי שמינית ממה שיצא לך

למעלה