את רוצה את הגזרה שלי?
אני סיימתי להשתמש בה. ותודה רבה ;_; את לא יודעת כמה זה מייאש כשכל פעם משהו אחר מתחרבש (אני בכלל תכננתי את השמלה ארוכה יותר ._.) את סרטי הסאטן הארורים לקח לי משהו כמו4 שעות לחבר, וזה אחרי ששלשום בכלל לא הצלחתי לחבר בלי שהכל יהפוך לגוש של איכ. אבל הבנתי שצריך לשים את הסיכות לרוחב ולא לאורך. אלוהים יודעת איך עליתי על זה. השרוול זו חתיכה אחת, מכמה סיבות: האחת היא כי ככה זה בציורים שלה בארטבוק (גם השרוול שלה בארטבוק לא אקסטרא נפוך..) והשנייה היא כי אין לי מושג איך לעשות את הצורה השנייה P: הכנתי אותו מגזרה במצאתי בבורדה (כל מה שהבנתי הוא מגזרה כזו או אחרת מבורדה ששיניתי לצרכי...). גיליתי שממש קשה לי "להתחיל מאפס" ואני מעידפה שתהיה לי גזרה, גם אם לא מדוייקת בכלל שאני אשנה אותה לפי מה שאני רוצה וצריכה. את השרוולים האלו הגדלתי קצת (הפכתי אותם לשרוול מחלק אחד ולא מ2..) וגם הארכתי כדי שאני אוכל לחבר להם את החלק שמתקפל למטה, שאותו אני לוקחת מגזרה של מעיל מבורדה XD אני בטוחה שהכל איתך יהיה בסדר, אל תדאגי. אל תשכחי שאת יודעת מה את עושה, ואני בעיקר מאלתרת, אז זה לוקח לי יותר זמן XD אם את רוצה, יש לי מליון מטר של בד סאטן, מצד שני, אני לא בטוחה כמה אני עוד אצטרך להינומה שלה... (קניתי חבילה של 50 מטר, נראה לי..)