לחץ לחץ לחץ לחץ...

akane

New member
ואאאא עבודה מצויינת גאיה!! *O*

עכשיו בכלל אני לא רוצה לשמוע ממך מילה אחת בסגנון של "אני לא יכולה/לא יודעת" :D הנעליים מושלמות, קלאסיות!~ כמה עלו ואיפה? :] השמלה עצמה מושלמת ויצאה לך מעולה!!! *_______________* היא יושבת עלייך נהדר! D: השסעים פתוחים בצורה מצויינת והפסים הכחולים נראים מעולה! אני לא מסכימה איתך בכלל בקטע הזה, הם ממש מקפיצים את השמלה~ על פי איזו גזרה הכנת את השרוולים? קשה לראות מהתמונות אם זה שרוול מנופח קצר מחובר להמשך ארוך או שזאת חתיכה אחת (נראה יותר הגיוני על פי התמונות). כי תהיתי בקשר לזה- בתמונות מהארט בוק זה נראה כמו שרוול בחתיכה אחת, אבל אני דווקא מעדיפה את המראה של השרוול סייבר/שבלייר. הלוואי ושלי תצא טוב ;( כרגע היא עוד בחלקים ונראה איך זה יצא... כי בסוף לא מצאתי את הדף גזרות של הגזרה שרציתי ואני משתמשת בגזרה אחרת פחות טובה לפי דעתי :< מחר אני גם הולכת לקנות בד כחול לקצוות האלו וכפתורים ~_~ אוף אוף אוף, אני גם רוצה להיות איפה שאת נמצאת מבחינת תהליך >3< או, ושוב כל הכבוד DDDDDDDD: איזה קאסט נהדר יהיה לנו >:}~

innocence

New member
את רוצה את הגזרה שלי?

אני סיימתי להשתמש בה. ותודה רבה ;_; את לא יודעת כמה זה מייאש כשכל פעם משהו אחר מתחרבש (אני בכלל תכננתי את השמלה ארוכה יותר ._.) את סרטי הסאטן הארורים לקח לי משהו כמו4 שעות לחבר, וזה אחרי ששלשום בכלל לא הצלחתי לחבר בלי שהכל יהפוך לגוש של איכ. אבל הבנתי שצריך לשים את הסיכות לרוחב ולא לאורך. אלוהים יודעת איך עליתי על זה. השרוול זו חתיכה אחת, מכמה סיבות: האחת היא כי ככה זה בציורים שלה בארטבוק (גם השרוול שלה בארטבוק לא אקסטרא נפוך..) והשנייה היא כי אין לי מושג איך לעשות את הצורה השנייה P: הכנתי אותו מגזרה במצאתי בבורדה (כל מה שהבנתי הוא מגזרה כזו או אחרת מבורדה ששיניתי לצרכי...). גיליתי שממש קשה לי "להתחיל מאפס" ואני מעידפה שתהיה לי גזרה, גם אם לא מדוייקת בכלל שאני אשנה אותה לפי מה שאני רוצה וצריכה. את השרוולים האלו הגדלתי קצת (הפכתי אותם לשרוול מחלק אחד ולא מ2..) וגם הארכתי כדי שאני אוכל לחבר להם את החלק שמתקפל למטה, שאותו אני לוקחת מגזרה של מעיל מבורדה XD אני בטוחה שהכל איתך יהיה בסדר, אל תדאגי. אל תשכחי שאת יודעת מה את עושה, ואני בעיקר מאלתרת, אז זה לוקח לי יותר זמן XD אם את רוצה, יש לי מליון מטר של בד סאטן, מצד שני, אני לא בטוחה כמה אני עוד אצטרך להינומה שלה... (קניתי חבילה של 50 מטר, נראה לי..)

innocence

New member
אה, ואת הנעליים קניתי בתחנה המרכזית

עלו יותר ממה שציפיתי להוציא (135) אבל הורדתי אותן מזה שהוא רצה עליהן 400 XD

innocence

New member
אייל ממש התפלא איך הצלחתי.

אמרתי לו שאין מצב בעולם שהנעל הזו שווה יותר מ150 שקל, העיקר הוא אומר לי "זה עור! זה יתרחב" כן, הא? יותר פלסטיק מזה זה לא יכול להיות. ואח"כ גם ראיתי שיש מדבקה וכתוב עליה "סינתטי". כאילו לא ידעתי.. אני קצת מצטערת שלא ניסיתי להוריד ל100:\

XannieChan

New member
מחיר הנעליים שם זה מחיר המזומן שיש עלייך

רק צריך לדאוג שלא רואים שיש עוד :p

innocence

New member
כן, החבאתי עוד 100 שקל P:

אבל לצערי לא היו לי שטרות קטנים (20 וכאלו..)

XannieChan

New member
התחלתי לעבוד על קוספלי של מישהו

שזה בעצם טראנצ' קואט קלאסי ו............. אין לי מושג מה אני עושה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

akane

New member
התקדמות שלי : דפיקת הראש בקיר

למה? כי עוד לא הזמנתי פיאה @_@ למה? כי אני לא מוצאת שום פיאה שנראית נורמאלית והיא בערך מה שאני מחפשת. אני יודעת שאני אהיה חייבת לספר פיאה קיימת, אבל המבחר של פיאות בצבע אדום-כהה-נחושת שווה לתחת כרגע :/ אפילו לקוספלייויג אין כלום בגוון שהוא לא זרחני בטירוף :< ולפני שגיא יקפוץ, עברתי כמעט על כל מוכר באיביי, זה לא שאני מחפשת רק אצל המוכרים .

Era nyo

New member
ממה שראיתי

זאת http://cgi.ebay.com/C016-Auburn-Red-Layer-Cosplay-Fashion-Wigs-free-ship_W0QQitemZ130264394269QQihZ003QQcategoryZ1063QQcmdZViewItem#ebayphotohosting וזאת http://cgi.ebay.com/PW279-Auburn-Mixed-D-N-Angel-Cosplay-Wig-free-shipping_W0QQitemZ360132635919QQihZ023QQcategoryZ60188QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ebayphotohosting נראות לי הכי מתאימות. הבעיה היא רק כמו שעינב אמרה, בכולן הצבע הוא לא בדיוק "זה" אבל בהתחשב שאוטוטו פורים, הייתי שוקל או אחת מאלו או פיאה חומה כי זה ניראה יותר טוב ביחד.

Era nyo

New member
עד שאמרת

הייתי בטוח שמדובר בסתם שמנה. עכשיו אני מזועזע עוד יותר.

akane

New member
XDDDD

יש מצב שזאת אישה... מ...מאוד גברית ומפחידה ;___;

akane

New member
הזמנתי בסוף את זאת -->

אני הולכת לפרק את הסיבים מהחלק האחורי ולהעיר אותם קדימה, כדי ליצור את שני הפסי שיער הארוכים שיש לה. את הצד האחורי אני אקצר או אצניע (כי גם ככה ישאצלה את הכיסוי ראש שיסתיר את החלק האחורי). והאמת היא שאני קצת מתחרטת כשאני רואה את הלינק לפיאה השניה שנתת :ם שהיא גם בצבע טוב~ אם כי אנימעדיפה כהה יותר. והכל נבע מזה שיש פשוט שני סגנונות לגשת לפיאת אסתר, או פוני עם שני פסים ארוכים, או פיאה מדורגת עם שני פסים ארוכים בצד הקידמי (מה שלא קיים בפיאות מדורגות). שלא לדבר על הצבע, שחלק גדול ממה שנתת או ממה שמצאתי, היה סגול מידי או כתום מידי או חום מידי. אני מקווה שאני אסתדר עם זאתי שהזמנתי ויותר חשוב מכך- שהיא תגיע בזמן~

למעלה