לחץ לחץ לחץ לחץ... עוד שרשור התקדמות!
I innocence New member 18/2/09 #2 אז ככה - קניתי נעליים! הן מושלמות ואני באמת מאוהבת בהן, אפילו מספיק כדי ללכת איתן לא בקוספליי, וזה מפתיע ממש.
אז ככה - קניתי נעליים! הן מושלמות ואני באמת מאוהבת בהן, אפילו מספיק כדי ללכת איתן לא בקוספליי, וזה מפתיע ממש.
I innocence New member 18/2/09 #3 ותפרתי את הסרט סאטן הבן **** והוא יצא עקום, אני צריכה לתקן את זה מתישהו...
H h a r l e q u i n New member 19/2/09 #22 וואוו גאיה *___________* זה... .מדהים!! הכל כל כך יפה!! אעעעעעעע! ועל מה את מדברת? הסרט סאטן ממש מוסיף...... זה כל כך מושלם ;; תפרת את זה בשלמות!!!
וואוו גאיה *___________* זה... .מדהים!! הכל כל כך יפה!! אעעעעעעע! ועל מה את מדברת? הסרט סאטן ממש מוסיף...... זה כל כך מושלם ;; תפרת את זה בשלמות!!!
I innocence New member 21/2/09 #81 זה כי אני מסתירה את החלק העקום עם היד XD תודה^^ היום כבר פחות או יותר תיקנתי את זה.
I innocence New member 18/2/09 #5 לפני אחרונה.. אני חייבת לצין שאהבתי את השמלה הרבה לפני סרטי הסאטן, זה נראה ממש מכוער(
D Didsy New member 19/2/09 #7 וואו, גאיה. הסרט דווקא מוסיף המון לדעתי. זה פשוט נראה טוב יותר ויותר משרשור לשרשור. *__*
I innocence New member 19/2/09 #8 תודה אבל במציאות זה כזה עקום ואני מתבאסת, כי אין לי איך לפרום עכשיו הכל וכאלו( והסרטים לא מספיק בצדדים לטעמי.. אני מקווה שכשאניא בין איך להכין את הכזה שמעל (של הנזירה) זה ייראה טוב יותר. אבל הרבה תודה! זה ממש מעודד
תודה אבל במציאות זה כזה עקום ואני מתבאסת, כי אין לי איך לפרום עכשיו הכל וכאלו( והסרטים לא מספיק בצדדים לטעמי.. אני מקווה שכשאניא בין איך להכין את הכזה שמעל (של הנזירה) זה ייראה טוב יותר. אבל הרבה תודה! זה ממש מעודד
I innocence New member 19/2/09 #10 גם אני XD והתאכזבתי ממש לגלות שזה לא נראה כמו שרציתי או דמיינתי בכלל ועכשיו גם יש לי עוד איזה 30 מטר של סאטן כחול ואין לי מה לעשות עם רובו XDD
גם אני XD והתאכזבתי ממש לגלות שזה לא נראה כמו שרציתי או דמיינתי בכלל ועכשיו גם יש לי עוד איזה 30 מטר של סאטן כחול ואין לי מה לעשות עם רובו XDD
M Mana Sama New member 19/2/09 #14 0____0 אומייגאד זה מדהים! ולדעתי לא עקום בכלל! את הכנת גם את הכפפות?
I innocence New member 19/2/09 #17 תודה, אבל זה כי את לא רואה הכל XD זה צולם כשאני עקומה, אז לא רואים את העקמומיות בצדדים, למזלי. אני מקווה לסדר את זה היום בכל מקרה...
תודה, אבל זה כי את לא רואה הכל XD זה צולם כשאני עקומה, אז לא רואים את העקמומיות בצדדים, למזלי. אני מקווה לסדר את זה היום בכל מקרה...