לחץ לחץ לחץ לחץ...

Era nyo

New member
בהצלחה עם הפיאה

ושבאמת תגיע בזמן! המבט על הבובה שמדגמנת אותה הורג אותי, היא כזאת "אוף נו, למה הערת אותי - __- " D:

saarshemer

New member
לפניי שאת "משתגעת" על ההפאה...

תנסי לשאול את ההמוכר אם הוא יכול לשלוח לך בנוסף 2 תוספות שיער בגוון של הפאה (פשוט חבל להתחיל לפרום weft'ים ) והגוון שבחרת מתאים מאד......אם את לא מרוצה....אז את פדאנטית יותר מדיי (*מתחבא*) רות סוף....

Serf SaN

New member
בשביל מה היא צריכה תוספות שיער?

היא מקצרת פיאה ארוכה, לא מאריכה פיאה קצרה. :S

akane

New member
הוא צודק, כי אני צריכה שני פסים ארוכים מקדימה

ולא מאחורה כמו שזה כרגע. כרגע הדירוג מקדימה קצר מידי לדעתי, אז אני אקצר עוד ואעביר שני פסים ארוכים קדימה לתספורת המוזרה שיש לה~ :]

akane

New member
לא נותן לי את הקרדיט שכבר שאלתי? ;_; אין לו

לא היה מוכר שלא בררתי את זה איתו דבר ראשון כשמצאתי פיאה בגוון הנכון XD מסכנים, כולם קיבלו ספאם. אין למוכר הזה תוספות שיער לצערי :< מרגיז, שמצאתי גם 2 פיאות קצרות מעולות לאסתר, אבל בלי אף אפשרות להאריך אותן כי אין למוכרים וופטים למכירה. ותודה~ אני גם מאוד אוהבת את הגוון הזה, יותר מהשאר ^^ אני פשוט אף פעם לא בטוחה, אני מאוד לא החלטית ~_~;;

chicho6

New member
האהאהאהאהא!

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מרגישה ממש עלובה >< הבדים כבר אצלי והתחתי עם ההכנות (מי היה מאמין שלגזור חצאים ולמסמן את הסימונים שבה יכול לקחת שלוש שעות!) הגזרה של החצאית היא גזרת קפלים, אז הייתי צריכה לעשות ששני החלקים של הגזרה שלה יהיו ארבע פעמים >< עם ההכנות לתפירת החצאית סיימתי, עכשיו אני התחלתי לעבוד על החולצה שמורכבת משישה חלקים וכל חלק הוא כפול שתיים... למזלי בחלק הקידמה בסוף לא צריך כפתורים בגלל שהבד גמיש יותר משהוא אמור להיות אז זה פחות או יותר ירד לי מהראש ובסוף יוצא שבמקום השני חלקים האלו עשיתי חלק אחד... הייתי אמורה מחר ללכת לסיים את הגזירה והכל אבל אני מפחדת לעשות את החלק הזה לבד ודודה שלי לא תהיה שם בשביל לעזור לי... (היא למדה תפירה והיא כרגע עוזרת לי עם הקוספלי) ולאלו ששואלים למה אני לא עושה את כל זה בבית שלי אז... אין לי ציוד מתאים (מכונת תפירה ושולחן שרטוט) כרגע יותר נוח לעבוד אצלה, אבל ביום שני כנראה תהיה לי מכונת תפירה אז אני אוכל לתפור בבית D: כרגע אני צריכה להכין מבד לבן של כותנה דחוסה סינור ופשוט לתפור את הסרט (הדבר היחיד שאני יכולה לעשות בלי לתכנן אותו קודם! ואני צריכה גם לצאת לחיפוש אחר נעליים... וחוט, אבל אמא שלי אמרה שהיא תדאג לזה OO אבל זה לא מכניע אותי! הקוספלי שלי הולך להיות מושלם עד פורים גם אם זה אומר שאני לא אלך לבית הספר! (במחשבה שניה, לא ללכת לבית הספר זה רעיון טוב XD)

Apushu

New member
אמא ;A;

לחץלחץלחץץץץץץץץץ יש לי יותר מדי דברים לעשות בפחות מחודש הזה שנשאר O_!$#O!O$!$O כרגע יש גזרות כבר, צריך לחבר חלקים, מכינה גם את החולצה של הקוספליי לריןצ'אן (שהיא הג'נדר בנדר שלי) פאה כבר יש את כל הבדים כבר יש האוזניות בהכנה (והאמת שהם קצת נתקעו בהכנה כי הם אצל ריןצ'אן ;; ) ואמ...גרביים יש (עד שמצאתי מה שאני צריכה יצאה לי הנשמה XD ) ונעליים....מסתבר שגם יש XDDDDD (זה ישמע הזוי, אבל הנעלי בקום מתאימות -בול-! והן נראות כמו חדשות כי אני לא באמת הולכת איתן סגגג -ולא אין לי אישור נעליים סג- ) אני חייבת לעשות תמונות להתקדמות אז זאת הזדמנות מעולה לחשוף קצת D:;;;;;

Apushu

New member
והנה תמונת רפרנס

של הפיגר שעומד לי על הטלויזיה סג

Apushu

New member
תודה~

אני עדיין ממש נובית בקטע של תפירה (ואחרי הכול -הכול- ביד ;A; ) אז בחירת הבדים הייתה זמן משעשע למדי XD

יאיי XD

New member
לא התקדמתי בכלל. X_X

קניתי את הפיאה מניצן כבר לפני כמה חודשים, אבל עדיין לא קניתי בדים ולא שום דבר שקשור לבגד עצמו. גם נעליים עוד לא קניתי, אבל מצאתי נעליים מושלמות וכנראה לא יקרות, אני רק צריכה לבדוק שיש במידה שלי ולקנות כבר. אני לא בטוחה שאני אספיק להכין את הקוספליי הזה, כי אני די צריכה להכין אותו לבד, אני אדישה בצורה בלתי רגילה בזמן האחרון ואין לי כח להתחיל. ._.

גוליאן2

New member
:)

לפחות יש לך קוספליי אני יש לי מחשבה טובה לקוספליי הראשון שלי אבל אין לי דרך להכין אותה

Era nyo

New member
גם אני

התקדמות עצומה בשני הסופ"ש האחרונים, ועכשיו כל מה ש נישאר לי זה החיצים, כפפות ועיצוב של הפיאה שאני מקווה שלא יהיה סרט יותר מדי.. החדר שלי מריח מאדי צבע - תמונה!

למעלה