להגיב עניינית

יפה! זה ה

אלה: לא היתכוונתי שתיצטערי כל כך הרבה... זה לא יום כיפור היום נכון?! בכל אופן עם כל ההיתנצלויות האלה את מזכירה לי את עצמי:שמתנצלת על כמעט כל דבר שהיא עושה... חחח כמו כן גמני מיצטערת בפני כל מי שפגעתי בו וכל מי שלא|סליחה| בכל זאת! ובקשר לאשכים.... זאת אובססיה די מממ נורמלית לדעתי- ו|סליחה| מכל מי שפגעתי בו כשאמרתי את זה... חחח ותודה להוריי שהביאוני עד הלום!

AeroSlash

New member
אני יודעת

אבל סתם רציתי לנצל את ההזדמנות כדי לבקש סליחה מאנשים, כי אני תמיד פוגעת באנשים ואני אפילו לא שמה לב.. זה עובר לידי כאילו כלום לא קרה.. בגלל זה אני חושבת אני צריכה להיות פחות ישירה.

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח אלקה!!!!

אם כבר את אומרת לי סליחה אני יגיד לך סליחה על זה שאני שונאת מטאל אבל פשוט בא לי להקיא ממנו כל הזמן
וסליחה סליחה סליחה לא יודעת על מה חחח פשוט סליחה וזהו:)) אלצ'קה אני לא סולחת לך את יודעת למה???
כי אין לי מה לסלוח לך כי לא עשית כלום!!!
וסתם לידע כללי אני עדיין אוהבת אותך!

M a r U s k A

New member
סבטה ../images/Emo4.gif

תראי, זה פורום... ובפורום פותחים דיונים ואנשים מסיעים את דעותיהם ולא תמיד כל אחחד מסכים עם השני ולפעמים נגררים לויכוחים סוערים. (אוי נו מה נסגר איתי עם השפה העברית הגבוהה הזאת
אנשים כבר נתחילו להעיר על כך
) ונמשיך... אבל תכל'ס אף אחד לא נפגע, נכון אני לדוגמא די התעצבנתי... אבל נתעצבנתי משום שאנשים שהשתתפו איתי בדיון היו מוכנים להסתכל על המצב רק מנקודת מבט אחת ולא לראות את זה מהצד שלי, כשאני לעומתם הייתי מוכנה להתפשר והבנתי את הצד שלהם. מה שגם - אני לעולם לא פוסלת דעות של אנשים אחרים, במיוחד עם הן מבוססות על פוליטיקה כי בנושא הזה אין עובדות קבועות כמו שיש לדוגמא בנוחאות במתמטיקה (מושפעת מהמבחן שאני לומדת אליו
) אני אישית לא כועסת על אף אחד, לא נעלבת על אף אחד אבל אני ממשיכה להתווכח משום שאני רוצה שאנשים יבינו את הצד שלי, אולי לא יסכימו איתו אבל לפחות יבינו. אם הפורום היה מתפרק אחרי כל דיון כזה, הפורום שלנו מזמן לא היה קיים כבר, משום שכולם היו כועסים אחד על השני, ולא מגיבים.. אני חושבת שאנחנו קצת יותר בוגרים מלעשות "ברוגז ברוגז לעולם" כמו בגן רק בגלל שמישהו לא מסכים איתנו, כך שהכל בסדר
תכל'ס תודה על הדאגה שלך
אבל... קראתי כמה הודעות שבהן אנשים השתמשו בקללות ובכינוי גנאי וחבל, לדעתי אפשר לנהל דיון גם בצורה קצת יותר מתורבת, ברגע שמתחילים לקלל ולנבל את הפה (יו מה נסגר איתי
) הדיון מאבד את הרצינות ואת החשיבות שלו וחבל. אני אישית לא נעלבת כשמקללים אותי או מגנים אותי זה די משעשע אותי כי אני נזכרת בימי הגן וכיתה א'

SpyKid

New member
איזו חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני מבינה שאת דואגת לפורום ורוצה שכולם יסתדרו... אני מניחה שהרוב רוצים... אבל זה כבר לא הדיון הראשון שגרם ל"ויכוחים סוערים" כמו שהתבטאה מרינה
ובעיקרון זה לא גורם לשום דבר נורא... גם אם נסחפים לויכוחים מוגזמים, האנשים הנורמלים שבפורום (ולא אורחים גזענים) נרגעים ושוכחים מהכל בסופו של דבר, ולא נראה לי שמישהו מתחיל לשנוא מישהו אחר בגלל דיעות שונות

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif חח די לרדת עליי....

הלימודים האלה דופקים לי לחלוטין את השכל... כשאני עייפה אני מתחילה להתבטא בכל מיני מילים מוזרות וביטויים חכמים
אני גם מתחילה לשכוח דברים... אני כבר כמה פעמיים תפסתי את העצמי עומדת בבוקר מול הלוקר שלי ותוהה לעצמי "מהו הקוד של הדבר הזה לעזאזל
"

AeroSlash

New member
מאוד ../images/Emo70.gif

בשנה שעברה, כשהיו לי 4 מתכונות מאוד קרובת אחת לשניה ועבודת גמר לסיים עד תאריך כלשהו (והרבה עבודה בה) אז לא ישנתי כמעט בלילות וכל הזמן למדתי. משהו כמו רוב היום למדתי וכל שאר היום עשיתי את שאר הפעולות, שזה גלישה (יצא לי לגלוש אולי חצי שעה ביום פעמיים בשבוע מקסימום), אוכל, שתייה והקטע של השינה היה הכי מוזנח. למדתי כל יום עד 3/4 בבוקר. מן הסתם גם המורים הכניסו לנו עוד שיעורים כדי לחלק עוד דפים, ולחזור, ולחזק. אז הגעתי למצב שבו חלמתי על מישהו והוא היה איתי בחלום, אז מה שראיתי היה אותו אחד איתי ביחד רק שמשהו לא היה בסדר בחלום שלי. הסתבר שלא נראה לי הגיוני שבצוואר שלי לא תהיה טענת כניסה וטענת יציאה. מי שלומד שפת C יודע שאחרי כותרות הפונקציות ולפני תחילת גוף הפונקציה יש טענת כניסה ויציאה. אז זה נראה לי הדבר ההגיוני ביותר שהראש לי הוא כותרת הפונקציה, הגוף שלי הוא גוף הפונקציה והדבר היחיד שהיה חסר זה הטענת כניסה ויציאה בצוואר (שהוא בין הגוף לראש). אותו הדבר היה פעם כשקראתי את ג'יין אייר. אז היא סיפרה על המשרתות בבית. אז בקיצור (זה היה בלילה, הייתי עייפה עד מאוד) התחלתי לחשב את כמות המשרתות על ידי פעולות טריגונומטריות וחישובי 2X+2, סוגריים ופעולות חשבון אחרות. והיו לי המוווווווווןןןןן מקרים כאלה. שפע פשוט. הכל התחיל בתקופת לחץ הבגרויות, שתקעו לי מתכונות בהפרש של יומיים אחת מהשניה וכמות התרגילים, בעיות, אלגוריתמים וסיבוכים אחרים שפתרתי הייתה אסטרונומית. (ושוב זה יצא לי ארוך, אבל אל תכעסו, סתם רציתי להוכיח לכם שהלימודים באמת דופקים את השכל)

SpyKid

New member
חחחח לא ירדתי עלייך../images/Emo3.gif

הלימודים באמת דופקים את השכל

Vrock

New member
את כל כך צודקת....

אני תמיד נכנס לוויכוחים, ואני תמיד מצטער שנכנסתי אליהם אחר-כך. אני מצטער שהבעתי דעות שלא שייכות לי, ואני חושב שאולי הגזמתי קצת. אני מצטער על דרכי ההתבטאות שלי, אני מצטער אם מישהו נפגע ממה שאמרתי ואני מצטער אם מישהו נפגע ממשהו שהוא חשב שאמרתי. אני מצטער אם מישהו חשב שאני מזלזל בו או שאני חושב עליו דברים רעים...אני פשוט מצטער.

vk3

New member
אוי כמה שאת מקסימה וחכמה ../images/Emo24.gif !!

על שהקדמת טיפונת את יום הכיפור
נזקקנו לו... אמרת מילים כדורבנות ואני מסכים איתך לחלוטין
צריך תמיד לשמור על התרבות בדיון, בכול דיון, בין אם הוא מועבר פנים מול פנים או בצורה ווירטואלית
אסור לשכוח שמאחורי כול מסך יושב לו אדם, עם תכונות אופי, רגשות, ניסיון חיים ודעות אלו או אחרות
מאוד חשוב לכבד אותו ולפחות לנסות להבין אותו, גם אם לא להסכים לדעותיו
והכי חשוב זה שיש לדעת מתי לעצור, כי כול דיון מגיע לנקודת שיא בה הדיון מוצה ויש לסיימו בכדי לא להראות מגוחכים
עם דבר אחד בלבד אני לא מסכים
דבר לא השתנה בפורום אחרי הדיון וממש לא " התפרקנו". ההיפך, דברים כאלה מחזקים אותנו ומוציאים על פני השטח דברים חשובים שלא מגלים כול יום
דברים אלו נלקחים בחשבון ולפיהם נקבע הרבה בהתנהלות הפורום, לטובה כמובן
אנו לומדים את האנשים ( והם לומדים לא פחות על עצמם) איתם אנו מבלים מדיי יום כול כך הרבה שעות ורק על ידיי כך מגיעים לרמה מסויימת ותוצאות בפורום
בצורה זאת אנו גם " מסננים" חברי פורום לא רציניים למשל, ילדותיים או כאלה שלא מתחברים אליו וכך נשארים האנשים האיכותיים, אנשים כמוך, העושים את הפורום למה שהוא
כבוד, הבנה, מיתון, התחשבות וצורת התבטאות הולמת הם הבסיס לביסוס כול קהילה ( איכותית) שהיא
ו
באם מישהו נפגע ממני או מדברי
לך

eMiFrEaK

New member
טוב...

קיצר, אני לא הכי נחמדה היום... למרות שיש לי חתיכת יום חשוב.... לא משנה.. אז לא העלב עליי היום... זה פורום. מתקיימים כאן דיונים ונגמר הסיפור. זה נושא שאסור להתעלם ממנו!! הוא מאוד רלוונטי ואקטואלי למקום הזה שבו אנו חיים והדיבור על הנושא הוא מאוד חשוב..!! אין לי מושג מה זה השירשור הזה... כי אף אחד פה לא צריך לבקש סליחה... אתם לא אמורים להתנצל על מה שאתם חושבים! אז כן.. פגעתם במישהו... תגידו לו את זה אישית לא בפורום כללי..=\ אוףףף לא יודעת מה נסגר איתי היום.. אבל זה ממש מעצבן מה שקורה פה.. סליחה....

L i Z k A

New member
תשמעי...

אני מסכימה באמת למה לכם להתנצל על הדעות שלכם כולנו אנשים שונים עם דעות שונות וזה מה שטוב בחברה שלנו, אחרת היה משעמם. כל אחד פשוט לכבד את דעת האחר וזהו, לא צריך להתנצל על זה שאתם מביעים דעה. ואנקה, את שוב צודקת, ואת גם לא צריכה להגיד סליחה...חחח...

למעלה