להגיב עניינית

אויי אז מישהו שלך לך הודעת נאצה

נכון זה עצוב ולהגיש תלונה בגלל שמישהו דביל שלך לך באינטרנט איזה הודעה מעליבה???? מוגזם הייתי אומרת

דיי, אל תהיה כזה רגיש ../images/Emo9.gif

אנחנו אוהבים אותך!
חלקינו לפחות..

eMiFrEaK

New member
טוב...

בגלל שאני חייבת להגיב ואני לא מתכוונת להגיב לכל אחד בנפרד.. אבל זה מה שאני חושבת ואתם יכולים לא להסכים איתי.. וזה גם מה שרובכם יעשו... אבל אני מסכימה איתו... אולי לא לחלוטין אבל באמת מסכימה.. אז כן אני ציונית ובלה בלה בלה..... ותאמת, בניגוד פה להרבה אנשים אני אף פעם בחיים שלי לא קבלתי יחס שונה.. כלומר אף פעם לא הציקו לי בגלל שעליתי מרוסיה או כל דבר בסגנון. לא קראו לי בשמות גנאי ולא אמרו לי לחזור חזרה לשם.. אני לא יודעת מה זה... ובלי להעליב אף אחד, אני באמת מאמינה שחלק מכך תלוי בכם כי אני את המנהגים שלי שמרתי ואת השפה הרוסית אני דוברת חלק ולא מתביישת בה ולא במקום המוצא שלי. הכל תלוי בגישה, וכשמלכתחילה באים אנטי... אז כזה יחס אתם גם הולכים לקבל... אני באתי לפה, והעובדה שהייתי רק בת 3 לא מנעה ממני להתחבר למקום באופן מוחלט... אני גאה בכל דבר שקורה פה כי זה המדינה שלי ואני יעמוד אחרי כל החלטה ואם לא, אז אני אנסה לשנות משהו... אישית, אני יהודיה מכל הכיוונים ומכל הצדדים.... ואני בהחלט מאמינה שהמקום הזה הוקם ע"י יהודים ובשבילם... אני לא הולכת להגיד שאצריך להעיף את כל אלה שלא אמורים להיות פה... כי אני לא בנאדם כזה , צריך ללמוד להסתדר.. אבל מה? אם אתה מרגיש לא שייך בגלל היותך "נוצרי סלאבי-אורתודוכסי"... אתה גם תעשה את המוות לאנשים בסביבתך... וגם לעצמך.. ובשביל למנוע את זה... צריכים לקרות כמה דברים.. שינויים בחוקי המדינה. אפ פגעתי במישהו אני באמת מצטערת, ממש לא התכוונתי..

D SHADY

New member
תגובה!!!

חח ישו אני גם מכיר לא קצת יהודים בחו"ל שעונדים מגן דוד וכובשים כיפה,איך לעזעזל אתה בכלל מקשר מגולחי ראש לנוצרים?אני הרי לא משייך כל יהודי לארגון "כך" שהוא גזעני לכל דבר ואסור,אצלי אישית האבא יהודי ואמא רוסיה נוצריה וכשהיתי קטן גם התנצרתי ואני מרגיש הרבה יותר שייכות לנצרות וכ"ו ואין לי מה להתבייש בזה אז מה אתה רוצה להוכיח שלמענך אני אסתיר את דתי?האידיולוגיה הזאת לא מזכירה לך משהו מהעבר?לידיעתך היהודים כיום קיימים בזכות הרוסים הנוצרים שהביסו את הנאצים וגם ארץ ישראל שסטאלין הצביע לקיומה אך רצה לעשות אותה מדינה קומוניסטית ואילו האמריקאים שידעו מה מתרחש במחנות ההשמדה ואף היו להם תצלומים לא נקטו אצבע,בישביל שנוצרי ישרת בצבא ויסכן את חייו זה בסדר אבל בישביל להיות שווה זכויות זה כבר לא בסדר. ודיי כבר לחשוב שכל מי שלא יהודי הוא איכשהו בעקיפין אנטישמי,הרי רוב הגזענות כלפי היהודים באירופה באה מצד המוסלמים ואם יש מיעוט אז לא צריך להכליל גם פה לא חסר גזענים שהם לא יותר טובים מהם ואף גרועים יותר מכיוון שהם צריכים להזדהות עם הגזענות ולהדיח אותה... ואי אפשר להפוך את ארץ ישראל פתאום ליהודית כי ההוכחות בשטח ולא יעזור לעצום עניים מי שרוצה שיהיה כך שינסה לרוץ לשלטון ולנסות לשנות משהו שעקרונית ל נראה לי שרעיון כזה כבר יתממש מתישהו לשמחתי.

אהמ... אהמ... 1,2 ניסיון ניסיון...

טוב... אז לפני הכל אני רוצה לומר לכם לכולכם כל הכבוד שאתם מגיבים להודעות בפורום. דבר שני אני מרגישה סוג כלשהו של מחוייבות מממ... תיקראו לזה איך שאתם רוצים אבל אני אקרא לזה להשלים ביינכם אחרי ההודעה של ישו.... אני חושבת חלק מחברי הפורום דיי ניפגעו מהדעות השונות שם והיו גם חלק שסטרו דעות של אנשים מסויימים וכתוצאה מכך חלק ניפגעו.... דבר ראשון אני מבינה שכל אחד חושב שהדעה שלו היא הצודקת ביותר אבל ....גם אם אתם חושבים כך... אתם הרי לא רוצים לחזור למה שקרה עם רבין ז"ל בגלל דעה שהייתה שונה מישלו! הבנדם רצח את הראש ממשלה רק ביגלל שהוא היה בטוח ב1001% שהדעה שלו היא הכי נכונה- הוא היה מוכן לירצוח את ראש הממשלה בישביל זה בידיעה שהוא ישב בכלא עלזה ולא מעט זמן... ממש לא מעט! תביעו את דעותיכם אבל אל תשמיצו דעות של אחרים או תפסלו אןתם ותןך כדי כך תגרמו עצב וסבל למי שכתב את דעתו וסתרו אותה! אני אומרת את זה לכם כי אתם ממש ממש חשובים לי ואתם הייתם חלק די גדול מהחלטתי לא מממ..."למות בגיל צעיר". אחרי הודעתו של ישו אני מרגישה שכל הפורום די היתפרק ואנשים נעלבו! אבקש מכל אחד שהאגו שלו לא יותר מידי גדול ושהוא יכול לבקש סליחה ממי שהוא פגע בו או מרגיש צורך כלשהו להיצטער על מה שהוא עשה !(אני לא מיתכוונת לדעות! אין מה להיצטער על הדעות- אם אתם ביכלל מיצטערים. אני מיתכוונת למי שמרגיש שהוא לא ממש "הריע" לדעות שסטרו את שלו)! אני יודעת שכמה מימכם נעלבו לכן אני מבקשת מימכם לא לקחת את זה יותר מידי ללב ובמיוחד לא להתחיל לשנוא כאן אנשים ביגלל דעותיהם! כמו כן אני מיתנצלת בפני כל מי שניפגע כתוצאה מתגובותי, הודעותי, ודעותי השונות! |אנג'ל| אני מודעת לכך שההודעה הזאת היא דיי ארוכה- אשמח אם תקראו אותה -את כולה!זה הכל מיפני שאתם חשובים לי ! זהו- הייתי חייבת להוציא את זה וקיריל אתה יכול לידחוף את ההודעה הזאת לכל שירשור שיימצא מתאים בישבילה (למרות שאני מעדיפה שלא תעשה זאת)
|חיבוק לכולם|

the freaky girl

New member
סבטה..

אני לא חושבת שאנשים נעלבו בגלל השרשור ההוא.. והפורום בכלל לא התפרק!! ואני לא חושבת שיש טעם לשנוא מישהו בגלל דיעה מנוגדת.. :/ זה גם נורא טיפשי וגם לא נראה לי שזה קורה פה.. לא אקטואלי פשוט.. אולי מישהו אחד לקח הכל ללב, וזה לא היתה צריך להעשות.. :/ ובכל מקרה, אני לא חושבת שמישהו פה יהיה קיצוני מאד, ויקרה מה שקרה (לא באותו אופן כמובן!) עם רצת ראש הממשלה רבין. טוב, זו הודעה מדכאת.. להרים ראש, לתת חיוך, אנחנו כולנו פה ביחד, מגובשים, אוהבי אחד את השני ולא יכולים לחיות בלי האחר כאן.. אז.. יאללה.. כלום לא קרה, להרים ראש ולהמשיך הלאה..

כן!"ארים ראשי אשא עייני אל העתיד

בקשר לרבין- זאת הייתה סתם דוגמא קיצונית כדי להמחיש.... אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה כמו שאת אומרת אחרת לא הייתי כותבת את מה שכתבתי... :| זאת לא אמורה להיות הודעה מדכאת!
על טיפשותי ועל כך שרשמתי אותה בצורה הזאת ו-
שקרת את ההודעה! זה לא שהפורום היתפרק שפוט מממ.. הוא לא כמו שהוא היה ליפני זה-בכל אופן ככה אני חושבת זהו:) אני ממשיכה הלאה מרימה את ראשי...

the freaky girl

New member
:)

זה בסיידר.. כל אחד והתקופות שלו.. אם הוצאת והרגשת הקלה על הלב, אז זה היה שווה את זה..
ואת לא טיפשה.. אל תתנצלי.. :]

AeroSlash

New member
איזה מוצ'ק את ../images/Emo140.gif

טוב אז גמני אנצל את ההזדמנות.. אני מתנצלת על זה שפגעתי באנשים עם הדיעות המוגזמות לי פה בפורום (אם פגעתי, אם לא-בכל זאת). אני מתנצלת על זה ש-every once in a while אני מאיימת על אשכים כאלה ואחרים. אני מתנצלת על זה שלפעמים אני מגזימה באובססיות שלי לגברים עם שיער ארוך ומציפה "קצת" עם תמונות. אני מתנצלת על זה שאני מציפה בכללי. אני מתנצלת שאני דוחפת לפה תמונות של אופנועים
ללא כל קשר, ככה זה כשיש אובססיה מפחידה
. אני מתנצלת על זה שלפעמים ההודעות שלי נראות כמו מגילת העצמאות כשבעצם אפשר לסכם הכל במשפטונצ'יק אחד.. זה כבר נראה כמו יום כיפור.. בקיצור, אני מתנצלת.. אני יודעת שהכוונה הייתה לבקש סליחה על השרשור הספציפי ההוא אבל אם אנחנו כבר כאן, אז
מכל מי שנפגע ממני בדרך זו או אחרת. נ.ב. סוניה
על זה שאני חושבת שבראד פיט הוא גוש שרירים ואני גם אומרת לך את זה בפרצוף. פשוט התרגלתי לומר דברים שאני חושבת ישירות. סולחת

the freaky girl

New member
גם אני אנצל..

נצל"ש!!!!!
תקראו.. הגדרה של מה זה פוליטיקה? ילד קטן הולך לאביו ושואל אותו "מה זה פוליטיקה"? אומר האבא: "ובן בני, אפשר להסביר את זה ככה: "אני המפרנס של המשפחה, אז אני 'הכלכלה', אמא שלך מנהלת את הכסף, אז היא 'הממשלה', התפקיד שלנו הוא לדאוג לצרכים שלך אז אתה תהיה 'העם'. האומנת שלך שעובדת אצלנו היא מעמד 'הפועלים', ואחיך הצעיר הוא 'העתיד', ועכשיו לך תחשוב על זה". הילד הקטן הולך למיטה, וחושב על מה שאבא שלו אמר לו, מאוחר בלילה הוא שומע את אחיו הקטן בוכה, הוא קם לראות מה איתו ורואה שהחיתול שלו מלא צואה. הילד הקטן הולך לחדר השינה של הוריו ורואה את אימו שקועה בשינה עמוקה. הוא מחליט לא להעיר אותה והולך לקרא לאומנת, אלא שדלת חדרה נעול. הוא מציץ מבעד לחור המנעול ורואה את אביו במיטה עם האומנת. בשלב זה מתייאש הילד ומחליט לחזור למיטה, למחרת בבוקר, אומר הילד לאביו: "אבא, אני חושב שאני כבר מבין את הרעיון של הפוליטיקה". אומר האב: "יופי בן, אז ספר לי במילים שלך מה זה פוליטיקה"? והילד הקטן עונה: "ובכן, הכלכלה דופקת את מעמד הפועלים, ובינתיים הממשלה שרויה בשינה עמוקה, מהעם מתעלמים, והעתיד שקוע בחרא."!! :]

the freaky girl

New member
אלה, בשבילך..

סיפור הברומטר: לפני זמן מה, קיבלתי פניה של חבר, בה בקשני להיות בורר ופוסק בקשר לציון שניתן לשאלה במבחן. אותו מורה היה סבור שעליו לתת אפס לתשובה שניתנה ע"י התלמיד במבחן בפיסיקה, ואילו התלמיד טען כי מגיע לו מלוא הציון שנקבע לשאלה. יתר על כן, התלמיד טען שלבטח היה מקבל את הציון המלא, לו מערכת המבחנים לא הייתה מכוונת רק נגד התלמיד, כפי שהיא כיום. המורה לפיסיקה והתלמיד הסכימו להגיש את המקרה להכרעתו של בורר ניטראלי, ואני נבחרתי בהסכמה להיות הבורר. נכנסתי איפה למשרדו של חברי, וקראתי את השאלה שעליה נסבה המחלוקת. השאלה הייתה: כיצד אפשר לקבוע את גובהו של בניין גבוה מאוד בעזרת ברומטר? תשובתו של התלמיד הייתה: קח את הברומטר, עלה על גג הבניין, קשור את הברומטר אל קצה חבל ארוך, והורד אותו עד גובה פני הרחוב. אחר כך משוך את החבל חזרה לגג הבניין, מדוד את אורך החבל – ותוצאת המדידה תיתן לך את גובה הבניין. זו ודאי תשובה מעניינת, אך האם באמת יש לזכות עליה את התלמיד בציון חיובי כלשהו? יתר על כן, אם אמנם מגיע לו בכלל ציון, אזי רק הציון המלא בא בחשבון, ואז יושפע מכך ציונו הסופי בפיסיקה, מבלי שציון זה יעיד על בקיאותו בחומר הנלמד, ודאי לא בנושא לחצים אטמוספיריים והשימוש בברומטר. לכן הצעתי לחברי שנתיר לתלמיד לענות שנית על השאלה. חברי הסכים, אך להפתעתי גם התלמיד הסכים להצעה. הוסכם כי התלמיד יקבל שש דקות למחשבה, ואח"כ הוא חייב לתת תשובה שתגלה בקיאות בפיסיקה! בתום חמש דקות התלמיד עדיין לא רשם שום תשובה או רישום כלשהו על הדף. שאלתי אותו האם הוא מוכן לוותר, כי עלי ללכת ללמד בכיתה אחרת. על כך ענה לי התלמיד שאין הוא מוותר כלל. למעשה, אמר, הוא מתלבט בין מספר תשובות אפשריות, וכרגע הוא חוכך בדעתו איזו היא התשובה הטובה ביותר. התנצלתי וביקשתי ממנו להמשיך. התלמיד לקח את העט בידו ורשם את התשובה הבאה: קח את הברומטר אל גג הבניין, התכופף מעבר למעקה והפל את הברומטר למטה בנפילה חופשית. ברגע ששמטת את הברומטר הפעל שעון עצר ועצור אותו ברגע שהברומטר יתנפץ על המדרכה. אחר-כך, תוך שימוש בנוסחה s=at2, חשב את גובה הבניין. בנקודה זו שאלתי את חברי האם הוא מוכן לוותר, שכן לדעתי עמד התלמיד בתנאי ועליו לקבל את מלוא הציון. חברי הסכים, וציון המבחן תוקן בהתאם לכך. עמדתי לעזוב את המשרד, ואז נזכרתי שהתלמיד אמר כי למעשה יש לו כמה תשובות, ושאלתי את התלמיד מה היו שאר התשובות ששקל לתת אותן. אה, כן, אמר התלמיד. אתה יכול למשל לצאת עם הברומטר החוצה ביום שמש, להציב אותו על הקרקע ולמדוד את אורך הצל שהוא מטיל, ואח"כ למדוד את אורך הצל שמטיל הבניין, ועל ידי תרגיל השוואת יחסים למצוא את גובה הבניין. מצוין, אמרתי, ומה היו שאר התשובות? שאלתי מסוקרן. כן, אמר התלמיד. אפשר להשתמש בברומטר בשיטת המדידה הבסיסית, כאשר תעלה במדרגות ותציין על הקיר את גובה הברומטר בכל מדרגה, ואז תקבל את גובה הבניין ביחידות מידה של הברומטר. שיטה ישירה לכל הדעות. אפשר כמובן, הוסיף התלמיד, להשתמש בשיטה מורכבת יותר כאשר קושרים את הברומטר לקצה חוט ומשתמשים בו כמטוטלת הנעה בגובה הרחוב, ומחשבים את ערך g בגובה פני הרחוב, ואח"כ את גובה g בגובה גג הבניין, ומחשבים את גובה הבניין על-פי ההפרש שבין שני הערכים. לבסוף, אמר, אם אינך מגביל אותי לפתרון פיסיקאלי, אפשר לקחת את הברומטר, לדפוק באמצעותו על דלת שוער הבניין, וכאשר יפתח את הדלת לומר לו כך: "אדוני השוער, יש לי ברומטר מצוין. אם תואיל ותאמר לי מה גובה הבניין שאתה השוער שלו, אתן לך את הברומטר". בנקודה זו הפסקתי את התלמיד ושאלתי אותו האם ידע איזו תשובה רצה המרצה לקבל ממנו. "ודאי שידעתי", השיב התלמיד, "אך נמאסה עלי הציפייה של המורים שנקיא את מה שלימדו אותנו. לכן, כל עוד נוסח השאלה מאפשר זאת, אני מרשה לעצמי להשתעשע ולהעמיד פנים". איחרתי מעט לשיעור שלי, אך מה שלמדתי באותו בוקר הצדיק זאת!.

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה כל-כך נכון! (הרעיון של הסיפור)

למעלה