להביא עוד ילד????

גור42

New member
ואולי "חיים רגילים" זה לא כזה שוס?

אני מסתכל מסביבי על כל האנשים הרגילים שחיים חיים רגילים, ורובם לא נראים מאושרים יותר מדי מהחיים הרגילים שלהם.

ואני מדבר פה על אנשים שהם לא על הספקטרום. אתה יודע, אנשים שהחוכמה המקובלת אומרת עליהם ש"חיים רגילים" (whatever that means) זה מתאים להם. אז אני לא ממש מצליח להבין למה הורים מקווים שהילד הפידידי שלהם יחיה "חיים רגילים"... אולי זה כי הם מבלבלים בין חיים רגילים לבין חיים עצמאיים ומלאים ומספקים (אפילו שאין ממש קשר בין שני הדברים).

גור42

New member
ממש לא. על החלק ה"לא רגיל" פשוט לא סיפרתי

והדגשים שהיו רלוונטיים בשרשור ההוא, לא בהכרח רלוונטיים לשרשור הנוכחי.

למשל, אני כרגע לא עובד, וזה מבחירה. אני גם מתכנן את הימים והחודשים והשנים של עתידי במידת דיוק שהיתה ללא ספק מטריפה את כל מי ששם את נר ה"נורמליות" לרגלו. אני יודע, כי במשך שנים אותם ה"מומחים" ניסו לדכא את זה אצלי.

אז אתה אל תגיד לי שאני חי חיים נורמליים, כי זה באמת מעליב. בסדר?

dina199

New member
בשרשור אחר (שכנראה עדיין בעמוד הזה)

נאמר שאדם שלא יכול להתפרנס בעצמו אין איכות חיים.

גור42

New member
במציאות הכלכלית של היום, רוב האנשים לא יכולים

אם אנחנו מגדירים "להתפרנס" בתור "לממן את כל צרכי המחייה שלך בלי עזרה כספית מאף אחד", אז רוב האוכלוסייה נכשלת במבחן הזה.

אין מה לעשות. אם אין לך כישורים בתחום חם (כמו הייטק) אז נגזר עליך לבחור בין לחיות בזבל לבין תלות כלכלית במישהו אחר. אין בימינו שום אפשרות באמת לחיות בכבוד, לא עם קצבת נכות ולא עם משכורת טיפוסית במשק. לא סתם אנשים יצאו לרחובות לפני כמה שנים. המצב הכלכלי במדינה הזו באמת לא סימפטי.

יש רק אחד שאין מלבדו

שיכול לדעת,
וגם אם יש ילד מושלם הוא יכול לגדול ולהתמכר לסמים ועוד המון דברים אחרים שיכולים לקרות ,מי יודע מה ילד יום.

אבשי14

New member
אין לי ספק בכלל

אני יודע מי הביא אותו לעולם ומי שם אותו על הספקטרום ומי יעזור לו כל החיים כמו שהוא עוזר לכולנו. אבל מן הסתם פה החששות גדולות יותר

כנראה שזה הניסיון שלך

ושל אשתך, ואנחנו צריכים לדעת מה לעשות עם הניסון שנפל בחלקנו.

אבשי14

New member
אני בטוח

שמדובר בניסיון הפחד שלי שאני לא בטוח שאני יכול לעמוד בניסיון הזה. אני ממש מודאג מזה..

dina199

New member
אתה תוכל לעמוד בזה.

פשוט כי כבר יש לך מודעות. וגם נסיון.

dina199

New member
גם לגבי ילד רגיל בן שנתיים או חמש

אף אחד לא יודע מה יהי איתו בגיל 21
.
פשוט במקרה של ילדים רגילים ההורים לא חושבים 20 שנה קדימה (דבר שבלתי אפשרי לעשות)

schlomitsmile

Member
מנהל
אי הוודאות מעוררת חששות ופחדים, זה טבעי באותה מידה היא פותחת הזדמנויות בלתי ידועות

אכן ככל הנראה המסלול שלו לא יהיה זה הרגיל,
ומי אמר שהרגיל נפלא כ"כ?

או שאין מלבדו חיים טובים?

אבשי14

New member
גם אם הם טובים יותר

אין ספק שהם מורכבים הרבה יותר ופה הפחד שלי

כוכל שהניסיון שלנו מורכב יותר

השכר יהיה גבוה יותר.{אני מודעת לזה שאתה מבין את כוונתי}

dina199

New member
הבעיה שאנשים חושבים

שכשאנשים 'רגילים' חיים במסלול חיים 'רגיל' הדברים הם ודאיים . כשלמעשה שום דבר לא ודאי.
אני זוכרת מה אמרו ההורים מירושליים ששתי הבנות שלהן מתו בגלל הדברה ושני הבנים שרדו.
הם אמרו שגם להם היו תכנונים לגבי המשפחה שלהם ואף אחד לא ידע שמישהו ימות.

אבשי14

New member
ברור

ששום דבר לא ידוע בעולם הזה חוץ מדבר אחד. התכוונתי לזה שכביכול יש סדר בחיים כל עוד הם הולכים כרגיל. בית ספר, צבא, חתונה וכו׳ ועכשיו ידוע לנו שזה לא הולך להיות כזה פשוט

למעלה