קראתי את כל התגובות...
אז ככה...
קודם כל להבהיר ברור שאנחנו משוגעים על 2 הבנים שלנו גאים בהם ולא הייתי מבקשת לעצמי משהו אחר...
הקטן שעל הספקטרום מעידים עליו אפילו שהפינוק נוזל לו מהאוזניים
לגבי החששות..
ברור שאף אחד אינו יודע מה יהיה מחר אפילו עלינו..מה יהיה ..
אני קוראת כאן בפורום מידי פעם וקוראת המון על כל המאבקים, העצב ההתמודדויות בבתי הספר
קוראת במודעה שכאן המורה לא מבינה את הילד וההורים...שם המנהלת לא מספיק מודעת ורגישה ומבינה חינוך מיוחד..שהילדים מן הסתם מתמודדים יום יום עם ילדים
כולנו יודעים לא יודעת אם מדברים על זה ...אבל בני אדם בוהים בשונה כאילו והרגע נחת מהירח. אתמול למשל כשהבן שלי בזמן המתנה שאח שלו ייצא מהחוג שיחק עם 2 מכוניות ופתאום צעק בקולי קולות איזו אמא עמדה לידו ולא הורידה את עיניה ממנו אני מנגד הסתכלתי עליה ובהיתי בה דווקא... התאפקתי מלהגיד לה..הצגה טובה אה?
אני כאמא שמה ....על כולם, אבל וואלה בשביל הבן שלי לא בא לי שבקרוב אולי הוא יתחיל להבין ואולי הוא מבחין כבר שאנשים בוהים בו לפעמים על מוזרות או כעל מישהו שוואלה מה יש לו זה...
נדמה לי כאילו וההתמודדות הגדולה מתחילה מגיל בית ספר
גם לגדול שלנו יש דאגות אבל הן מזעריות לעומת מה יהיה כשבני בעוד שנתיים יילך לכיתה א' כשכרגע הוא בקושי מדבר ...לא משחק עם ילדים אחרים ...אין לו חברים...
אבל אתם רוצים להגיד לי שהבן שעל הספקטרום שלי יחיה לבד בדירה שכורה בתל אביב עם שותפים? הוא יבוא עם חברה יום אחד ויבשר לנו שהם עומדים להתחתן? הוא לא יהיה לבד?הוא לא יסבול תסכולים מזה שאף אחד לא רוצה לשחק/לדבר/להיות איתו?
כל עוד אני ובעלי בתמונה הבן שלנו "מוגן" לא רוצים לשחק איתך? אנחו נשחק איתך..לא רוצים לדבר איתך? אנחנו נדבר איתך אפילו שאתה לא מבין הכל אפילו שאנחנו לפעמים צריכים להגיד דברים עשרות פעמים עד שבאמת תיישם אבל לא לכולם יש את אותה הסבלנות שיש לנו בטח לא אנשים זרים...
ברור שהוא יחווה תסכולים מזה
אז מה אתם עושים הכל ורוד? ושאתם שמחים שיש לכם ילד אוטיסט?הרי ברור לכולנו שזה לא משהו שבאמת היינו רוצים שהילד שאנחנו הבאנו לעולם
אני לא אלך לרופא שיעשה לי הפרייה ואגיד לו תשמע דוקטור אני רוצה שתחבר לי את הביצית והזרע שתיצור עבורינו ילד אוטיסט
שוב, משוגעת על הבן שלי כי הוא שלי ורק שלי והכי מיוחד ומהמם בעולם אבל וואלה קשה להגיד אבל אומרת לא רוצה עוד אחד כזה עזבו את ההתמודדות הקשה של כללל הטיפולים של אחר הצהריים מעבר לגן התקשורתי על זה אני לא מדברת בכלל על הקושי של נסיעה ארוכה באופניים! לא ברכב לטיפולים שעולים הון תועפות ושהמדינה כמובן לא מסייעת והכל בעזרת מאבקים ובקשות לסיוע מאירגונים שונים כשלנו אין סיוע מהמשפחה בכלל כי אין משפחה קרובה
אני חושבת על חייהם בלבד על ההתמודדות שלהם!!
אני עצמי גם עברתי חיים לא קלים מגיל קטן והתמודדתי כי אני אדם חזק..נדמה אבל שאלו התמודדויות שונות לבן שלי שיהיו מתסכלות ועצובות מאוד אנחנו נהיה שם בשבילו אבל אנחנו לא איתו 24 שעות ביממה ולא בא לי ..לא בא לי שילדים יסתכלו עליו במוזרות.. שיתרחקו ממנו בגלל המהמם שהוא.. שיצחקו עליו כי הם ילדים אטומים ו"מכוערים".. שהורים ירחיקו את ילדיהם ממנו כי יש כאן ילד מוזר...
אני מאוווד רוצה עוד ילד אני בת 39 כבר. אבל ....