לגבי אנרגיות...

Justin Angel

New member
אמממ...

את מטורפת! את הוזה! אין לך שום אחיזה במציאות! מישהו כבר היה צריך לאשפז אותך באברבנל מזמן! מה אתם אומרים? מצאתי כמה דברים להגיד לך. לא רק שיש לך בעיה קשה עם אחיזה במציאות ,לפי דעתי את מטורפת קשות שאת קונה את כל הזבל המסחרי הזה.

sarkia

New member
השתקפות...

האם כוונתך להודעה שלי? מה אתה עושה כאן בכלל ? אם היה מקום להוציא זאת לציבור הייתי עושה המון כסף! הבעיה שלך, כמו המערב, שאתה רוצה לראות בעיניים אחרת אין שום דבר. עובדה, האנרגיה קיימת מבלי שתוכל לראותה כי כנראה שאותו כוח עליון מונע ממך את המתנה לראות ולהרגיש מאחר ואתה חסום לחלוטין. נצל את אנרגיית היום המיוחד הזה, הכנס פנימה ותבקש סליחה ולהפתח בהצלחה

qazqaz

New member
אני מוכרח להתייחס לאשכול הזה...

ראשית, זהו ביקורי הראשון בפורום זה, ואני רוצה להפנותכם קודם כל לברכת השנה-טובה שלי אליכם, בתחתית הודעתי. שנית, אני רוצה לציין שהנאמר כאן הוא דעתי הפרטית, הסובייקטיבית, הבלתי-תלויה, והנסמכת על חוויותי האישיות והפרטיות (שמטבע הדברים איש אינו יכול לסתור אותן...). למנהלת הפורום: אינני מתכוון להיות מרושע, אבל מה את עושה כאן? נדמה, מקריאת אשכול הודעות זה בלבד, שמקומך לא יכירנו כאן- כי את מקטרגת במקום לסנגר, תוקפת במקום לתמוך, ובכלל - את בכלל מאמינה בקיומה של מאגיה באשר היא?? מדוע את ששה וממהרת לתקוף אנשים שטוענים שחוו דברים מופלאים, שבעינייך שייכים לתחום ההזיות? ולמה את מבטלת דעתם של אחרים, מבלי להביא טענות-נגד או לפחות תיאוריות שיפריכו את דבריהם? אשר לענין האנרגיות, אני סבור כי איש עדיין לא פיענח את הצפון בן עד תום, וודאי שאיש אינו מחזיק במפתח הבלעדי להבנתן. מכאן, כי רבות הדעות והתיאוריות בנושא, ואיש באמונתו יחיה (ויהנה מחוויותיו!). אני מוכרח, אבל, להתייחס לכמה דברים שהועלו: אנרגיות ויכולת העברתן מהגוף לגוף/חפץ אחר - גם אני חוויתי זאת, הן בקבלה והן בנתינה. אז צרפו אותי לרשימת "המאמינים". טיפול הילינג/רייקי בסיסי, אפילו מסטודנט שנה א´, יגרום לכל "כופר/ת" להרגיש אנרגיה באופן פיסי, ויסתום את הגולל על שאלת היות הדבר ממשי/אפשרי. אפשר גם לנסות לבד: שפשפו את כפות הידיים במשך מספר דקות, ואז החזיקו אותן מול הפנים, במרחק של כ-10 ס"מ. ה"חום" שתרגישו הוא בוודאי לא האנרגיה התרמית שנוצרה בעת החיכוך... אך הוא אכן אנרגיה. אנרגיות "מדעיות" שקיימות בגוף: כל ינוקא יודע כי בגוף האדם יש מיליוני תאי עצב, אשר מתקשרים באמצעות חשמל (=אנרגיה) המופק באמצעים כימיים (כלומר, לגוף יש גם יכולת להמיר אנרגיה מכזו לאחרת). ידועה גם העובדה שלגוף יש קרינה אלקטרו-מגנטית חלשה, אך עדיין ניתנת למדידה פיזיקלית. מכירים את תחושת חוסר הנוחות המוזרה, כאשר מישהו עומד מאחוריכם ובוחן/מסתכל על מעשיכם (מורה שמציץ בכיתה, מישהו שקורא את העיתון שלכם יחד איתכם)? כעת, נסו להסביר לעצמכם את פשרה של אותה חוסר נוחות, ואת העובדה שאתם "מרגישים" אותו "עומד לכם על הראש"... ייצור אנרגיה חשמלית בגוף המפעילה מכשירים: כבר לפני עשרות שנים גילו כי חוץ מהעובדה שהגוף מוליך חשמל, הוא גם מייצר חשמל מספיק כדי להפעיל רדיו-אוזנייה פשוט: רק צריך להחזיק את חוטי החשמל של הרדיו הזה, כל אחד ביד אחרת, והופ - שומעים רדיו יופי. כעת, נותר "רק" ללמוד כיצד לשלוט בזה היטב, ואפשר להגיע לרמות מדהימות. אשתי, למשל, אוגרת כל כך הרבה חשמל סטטי בגופה (באופן בלתי-נשלט), שרבות הפעמים שכשהיא נוגעת במישהו/משהו יש ניצוץ מעקצץ (עד לא נעים) המלווה בצליל לא רע בכלל של ניצוץ. למה דוקא היא? אני מניח שמאותה סיבה שדוקא לפלוני יש זיכרון צילומי. בקשר לקטע הבא: ******************************************************** אם אדם מאמין ביישויות, אז א. הוא אולי יתחיל באמת להרגיש סביבו יישויות, מתוך האמונה שלו שהן בטח שם. אשליה פשוטה. ב. (דעה חלופית) רק אז הוא ישים לב לכך שבאמת קיימות יישויות, כאשר לפני זה הוא התעלם כליל מהאפשרות הזו וכל תופעה שנגרמה על ידי יישות הוא הסביר באופן שונה לחלוטין. כל אדם בוחר לעצמו את האפשרות שלו - או א´ או ב´. ******************************************************* כמה סוגי שלג יש? תלוי את מי שואלים: אסקימוסי יבחין ב-12 סוגי שלג שונים, לכל אחד תכונות ומאפיינים משלו. קרי, הכל בעיני המתבונן - אך ישנם דברים אשר צריך ללמוד לראותם. סוגי שלג, לדוגמא. או אנרגיות "לא מדעיות"... או יישויות אחרות. ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ שתהיה לכם שנה נפלאה, מליאה בחוויות מדהימות ומרתקות, אשר תיקחנה אתכם למחוזות שעדיין לא ביקרתם בם. זו ברכתי לכם, לכולכם.
קאז.

mishmish18

New member
../images/Emo9.gif

אהבתי מאוד את מה שכתבת, קאז, ואני מסכימה איתך. אתה בעצמך עוסק בעבודה עם אנרגיות?

nepthys

New member
אוקיי,

תראה, קודם כל לגבי הפניה האישית אלי - אני נמצאת כאן כי אני אכן מתעניינת ועוסקת במאגיה, אבל אני יותר באה מכיוון פילוסופי ולא מכיוון של להשיג דברים שטחיים. אני פשוט מאוד מתרגזת כשאנשים עולים לכאן ומתחילים לספר מעשיות על כוחות הפלא שלהם, כשבעצם הם אנשים נורמלים לכל דבר שאוהבים להגזים כדי להרשים. זה נותן מידע לא נכון לכל האנשים כאן ומשלה אותם. אני חושבת שאם למישהו כאן היו יכולות כאלו - הוא היה עורך על עצמו ניסוי כדי לראות את החוקיות שביכולות האלו. והוא גם היה הולך שיבדקו אותו עושה את זה - אם זה דבר כל כך רגיל, אז יתיחסו אליו בכבוד ולא כאל הוזה מטורף. מכל מקרה, אני מודעת לעובדה שהלשון שלי היא בד"כ די אכזרית, ושאני אדם די סקפטי למדי - אבל אם תחשוב על זה, זו התפישה הטובה ביותר. הרי אם מישהו ילך ויאמין לכל דבר ולכל אדם שהוא שומע, הוא בחיים לא יגיע לגרגר האמת. אתה מבין? מכל מקרה, אולי באמת היה חוסר נימוקים בתשובות האחרונות שלי, פשוט כי רוב האנשים כאן קבועים ומכירים את הדרך שבה אני חושבת - אני תמיד מערערת על הכל. חוצמזה, אני פשוט בדעה שעוד לא פיענחו את נסתרות המוח של עצמנו, וכך יכול להיות שיש לנו אלפי יכולות גנוזות. העיקרון הוא, שעד כה מדענים למדו את מה שיכלו - ולא הגיעו לשום מסקנה שאתם הגעתם אליה. ואני בטוחה ש*מישהו* חקר את הרעיון הזה. אז אם יש כל כך הרבה אנשים כמוכם, למה זה לא דבר ידוע ובסיסי? ומלבד זאת, ההתנגדות האחרונה שלי היא שדברים כאלולא קשורים באופן חד משתמע למאגיה, הם קשורים לפיזיקה ולמבנה גוף האדם. שלא כמו חלק מהאנשים כאן, אני לא מאמינה שבני האדם הם ערימה של חוקים יבשים, אני מאמינה שיש לנו משהו מעבר שגורם לנו להיות כל כך מיוחדים יחסית לחפצים, שהם אינם משתנים. בני האדם יודעים לא רק לחשב - הם יודעים גם להמציא. ולכן אני מפרידה בין פיזי לרוחני - אני מאמינה שמאגיה היא דבר פנימי נפשי, והיא לא אמורה להרים דברים באוויר ולעשות טריקים. ואם אתה לא מאמין בתאוריה שלי לגבי יישויות, ובכך שיש שתי אפשרויות עיקריות, אז למה שלא תראה לי איזו אפשרות ג´ תוכל למצוא? מכל מקרה, שנה טובה גם לך (ואני באמת מקווה שתמשיך להשתתף בפורום די הרבה)

Black-Sphere

New member
קאז, נפטיס וכולם

קודם כל בהקשר של מה שנאמר על נפטיס שהיא לא מאמינה לאנשים סתם ככה, אני לא יודע אם זה צעד נבון או לא. מפני שאם היא מאמינה, יכול להיות שאותו אדם נהנה מהעובדה שלא רואים אותו או יודעים מי הוא באמת (כי הרי הוא מאחורי מסך מחשב) אז הוא יכול "להתפאר" בכל מיני דברים שכביכול הוא עשה, הרי אין סיבה למה לא. כל אדם נהנה מתשומת לב, ואדם שיגיד שהוא מסוגל לירות ברקים וכדורי אש מהידיים על העוברים ושבים יזכה לתשומת הלב שהוא רוצה, בין אם הדבר אמת או שקר. אך אם היא לא מאמינה, ופה נפטיס אני מאוד אשמח לדעת את דעתך בענין, היא יוצרת קודם כל דמות של אחת שלא עוסקת במיסטיקה ו/או מאגיה, בנוסף היא גם יוצרת לעצמה מחסומים פסיכולוגיים עצומים מפני שהרי חצי מהעבודה פה היא להאמין שאתה יכול ושאתה מצליח במה שאתה עושה, כי אחרת זה לא יצליח (אני מדבר פה על מאגיה למי שלא הבין). הרי אם נפטיס גם תרצה להשפיע על משהו פיזי עם רוחניות היא לא תצליח כי היא תחשוב שזה לא קיים, ולעמותה אדם שכן מאמין יצליח. ברצוני באותה הודעה לשאול אתכם אנשים... אתמול, טיפה לפני כניסת ערב יום הכיפורים, הסתובבתי בבית כרגיל ולא הרגשתי שום דבר חריג. אך בערב עצמו, כשיצאתי החוצה, לא עשיתי יותר מ2 צעדים והרגשתי שאני פשוט עומד בתוך מקום שהוא מוצף ב"אנרגיות שליליות" נקרא לזה... ההרגשה הייתה איומה ובלתי ניתנת לתיאור. למישהו פה זה עוד קרה או רק לי? כי דיברתי עם אחד מחברי והוא סיפר לי בדיוק אותו דבר. שלכם Black Sphere

nepthys

New member
תשובה חגיגית..:)

(פשוט נגמרו לי הכותרות למסרים שלי) מה אכפת לי איך אנשים רואים אותי? ולהפך - אני מעדיפה תדמית של אחת עם ראש מעשי מאשר תדמית של מיסטיקנית תמימה. לגבי המחסום הפסיכולוגי - אני יודעת, ואני מאוד נזהרת לשמור על ראש פתוח בהקשר לדברים שנראים לי קצת יותר רציניים מבנאדם שעושה לכאן ומספר על כדורי אש, ברקים ורעמים. לגבי החוסר אמונה שעלול לגרום לחוסר הצלחה בפרקטיקה - עד כה זה לא הפריע לי כל כך, אבל שוב, בזמן האחרון אני פשוט מזניחה את הפרקטי´ה ולומדת רק היסטוריה ותאוריה. הממ.. זה קורה להמון אנשים שהם מגיעים למקום כלשהו ומרגישים משהו שלילי בתוכו. אם תשים לב, אבל להיכנס לחדר שבו יושבים אנשים שקטים וכועסים (אפילו אם פיזית הם סתם יושבים ולא מפגינים כעס) זה שונה להיכנס לחדר באותו מצב רק עם אנשים שמחים. משום מה, אנחנו יכולים להרגיש רגשות גם ללא ביטוי פיזי (או שכן? הרי גם הבעות פנים ויציבת גוף מעבירה לנו מסרים - זו לפחות התאוריה שלי בעניין, אבל התאוריה האחרת מקובלת גם היא). מכל מקרה - ביום כיפור אני תמיד מרגישה רע. הגעתי למסקנה שזה בגלל השקט - אין אפילו צליל מכונית אחת, והשקט, כמו החושך, גורם לנו לחשוש. מלבד זאת, כשעוד יש קולות של ילדים צוחקים ברקע - זה מזכיר לי סרטי אימה, וככה אני בכלל נבהלת..:) אז אם זה לא שתי האפשרויות למעלה - אולי באמת משהו שאני לא יכולה לחשוב עליו קרה. אבל שוב, בד"כ השקט של יום כיפור יכול ממש לעצבן אנשים.

Justin Angel

New member
אההמ אהממ...

*ג´סטין מרים שלט גדול "תתרום לעניים ,אל תלכלך ,תעזור לחברים שלך, תשרוף מיסטיקנים"* אני די בטוח שזה מסכם את הדעה שלי ובאיזה צד אני תומך בוויכוח של שוטים הזה.

holy_sheep

New member
אמממ.. בירושלים ירד גשם

בערך ב 2 בלילה התחיל לרדת גשם במשך עשר דקות- והפסיק... צירוף מקרים משעשע? האמנם? כבשה ירושלמית (וקדושה!!!) בההההההה

Justin Angel

New member
מעשה כישוף!

לשרוף את המכשפה! היא שוקלת כמו ברווז! (הומור לזקנים) בכל מקרה יש לי תחושה שהגשם קשור לזה שזה כבר סתיו, לזה שירושלים היא אחד מהמקומות בישראל שעל הר ,ולזה שזה היה אתמול לילה מאוד מאוד קר שם.

Justin Angel

New member
תגובה לספרירי

על ההודעה "קאז, נפטיס וכולם" כמה מילים אתה יכול להשתמש כדי להגיד כלום? פשוט כלום! אין לי מושג מה אתה מנסה בכלל להגיד, זה לא שאתה לא ברור, אתה פשוט לקחת מילים רנדומליות ,צירפת אותן למשפט , צירפת את המשפטים ביחד, ואיכשהו זה יצא בעברית תקינה! אין לי שמץ של מושג מה אתה בכלל ניסית להגיד.

Black-Sphere

New member
האם זה שאתה לא הבנת

הופך את מה שרשמתי ל"כלום"? אם אין לך מושג מה רציתי להגיד, כנראה אתה לא אמור להבין

qazqaz

New member
המממ... קבלי את התייחסותי החלקית

מה שחורה לי בדברייך, הוא שאת ממהרת להוסיף את הקביעה "אשליה" לכל מה שאינו חופף בול לתפישתך שלך, ובכך את חוטאת לעצמך ולרעיון שלך של לבדוק דברים לעומקם. את עושה שימוש נרחב מידי, לטעמי, בסימני קריאה (בתפישה, לא בהקלדה...), במקום בסימני שאלה, אשר מציבים אתגרים וקוראים למחקר, התנסות וחוויה אישיים. מכאן גם נובעת תחושתי, שבמקום לנהל דיון עניני את עושה לעצמך הנחה גדולה ע"י ביטול דברים הנאמרים ע"י אחרים, כאשר אינם מתאימים לעולמך הרוחני. והיי בטחה שמי שחווה דברים כמו שתוארו כאן, עשה "ניסויים" רבים על עצמו ואחרים כדי לנסות ולעמוד על החוקיות שבהם, אך קודם כל כדי לחוות אותם שוב - והפעם לנסות ולהעצים אותם ולשלוט בהם. ושוב, כמו שאמרתי, הנושא בחיתוליו - ולכן אין לאיש עדיין תשובות ברורות ו"מדעיות", אך יש גם יש כמה כיוונים די ברורים היכן לחפשם הלאה. וודאי שאין צורך "להאמין" לכל דבר (דבר, לא שטות. דבר) שנכתב כאן, אך הקורא מוזמן לנסות ולהתקרב לחוויה ע"י עצם קריאתה, ואולי אולי לפנות מעט מקום בחייו לחוויות כאלה להיכנס. ואיך את מצפה שאנשים שחוו דברים מופלאים ילכו "להיבדק"?! הרי העולם המדעי מוצף באנשים שחושבים כמוך, ואף חמור ממך. אם מישהו יגיע למכון ויצמן, נאמר, ויבקש שיבחנו את יכולותיו האסטרליות - סביר להניח שהטלפון שיעשו לא יהיה למדען הראשי, אלא לאבטחה... הביטי, גם לגלילאו איש לא האמין כשהציג תיאוריות "מטורפות ומצוצות מן האצבע". ברם, המדע למד לאמצן בחום לבסוף. ואינני משווה מי מאיתנו לגלילאו, חלילה. אותו כנ"ל לגבי אינשטיין ותיאורית הקוונטים (לא באותה חומרה, כמובן, שהרי איננו בימי הכנסייה). אני רק מדגים כיצד תיאוריה מטורפת בזמן אחד, עשויה להתברר כלחם-חוקנו בזמן אחר. זה הכל. ואשר למדעני תקופתינו, אשר לא הגיעו למסקנות דומות - ובכן, אולי זה בשל העובדה שלא הכל ניתן לבחון תחת מיקרוסקופ או במאיץ חלקיקים. יתכן, כי עדיין אין להם (ולנו) את הכלים הדרושים לכך, אך אין זה מבטל את קיומם התיאורטי, לפחות. כמו שציין כאן מישהו באשכול, יש לא מעט תיאוריות מדעיות מקובלות אשר "הוכחו" (קרי התקבלו ע"י הקהילה המדעית) רק בדרך של שלילה, כמו חלק נרחב מתיאורית הקוונטים וחלקיקי החומר. כלומר, למישהו הייתה תיאוריה שמסבירה היטב דבר מסויים, והדברים התקבלו רק בשל העובדה שאיש לא הצליח לסתרם באופן חד-משמעי, ולא מכיון שמיהו הציג הוכחה לקיומם המוחלט. כך הוא גם, לדעתי, נושא היישויות: איש לא הצליח לסתור את קיומן, ואיש לא הצליח להוכיחו באופן חד-משמעי. אבל כאן, משום מה, המדע מחליט לדבוק בראייה שיש להוכיח קיום, ואינו עושה לעצמו הנחה ומסתפק באלימינציה (הוכחה על דרך השלילה). ואשר לענין **למה אם יש כ"כ הרבה אנשים כמוכם, למה זה לא דבר ידוע ובסיסי?** -ראשית, מי זה כמוכם?! שימוש בהכללה מעיד קודם כל על המכליל. וענינית, ידוע ובסיסי איפה? כאן, בפורום? בארץ? בארה"ב? נסי לשאול בחלקו המזרחי של הכדור, ותקבלי תשובות אחרות לגמרי. וכן, יש הרבה אנשים "כמונו", אך יש הרבה יותר "כמוך", ובדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה הרוב קובע.

nepthys

New member
ובקיצור נמרץ

פשוט מפריעה לך העובדה שאני לא חושבת כמוך, אז אתה מנסה להכריח אותי להאמין לתאוריות שלך. תראה, כמו שאמרת - כל אחד והדרך בה הוא חי. אני מאמינה שצריך לפקפק בכל דבר, אני לא רוצה להיות תמימה שהולכת אחרי הגורו הנצלן שלה. ולגבי כל שאר הדברים הקטנוניים ---- אשליה - משהו שנראה אמיתי, אבל הוא לא. אם אתה כזה נעלב, תאלץ למצוא לי מילה אחרת להשתמש בה.. אכן שאלתי את מי שבאה לכאן ולא סיפרה דברים כדי להשוויץ אלא כדי לחלוק - אתה פשוט מעדיף לא להתיחס לזה, כנראה. והיא ענתה שלא, היא לא ביצעה שום ניסוי לבדוק מה היה רע במכשיר לפני שתיקנה ומה התיקון שלה עשה, וכך אתה יכול להבין שהאנשים שבאים לכאן אינם בודקים את עצמם (אולי כדי שהאמונה שלהם לא תתנפץ, למרות שאני בטוחה שעכשיו שוב תתנפל עלי...). וכאן זה פורום. בפורום אנחנו אמורים להעלות דיון. אם אני אסכים עם כל הנאמר כאן, לא יהיה דיון. מה אתה רוצה שאני אעשה? ותראה - מחקרים מדעיים רבים עשו על טלקינזיס, על טלפתיה, ועל חוויות חוץ גופיות. ככה שאתה לא יכול לטעון שהאנשים מפחדים ללכת שיבדקו אותם במחקר - זו תהיה סתם התחמקות. אם קיבלו את האנשים של הטלפתיה, הטלקינזיס והחוויה החוץ גופית - יקבלו גם את האנשים שמטעינים בטריות. "מי זה כמוכם?" זו סתם שאלה שנועדה להציג אותי באור רע. אתה יודע יפה מאוד למה התכוונתי, אבל אתה מעדיף להפוך אותי למפלצת מכלילה. "ידוע ובסיסי" - שוב, אותו הדבר. כמו שכולנו כיום יודעים שיש כזה דבר כמו חוויה חוץ גופית, ככה אמור להיות ידוע שאנשים לא צריכים מטענים לבטריות בבית שלהם. והקישור לדמוקרטיה - לא בדיוק הבנתי. אני חושבת שמי שאמור להתחשב כאן בדעות של אחר זה בעצם אתה... אני הקשבתי לאנשים שהגיעו לכאן והתנהגו בצורה רצינית - אבל מכיוון שלזה שהגיע לכאן כדי לספר על סגולות ויכולות, לא התיחסתי, החלטת לתת נימוקים ממוצאים לגבי למה אני מרשעת. ואולי פשוט כדאי שתקרא שוב את כל הדיון מההתחלה, יכול להיות שפספסת כמה דברים. זה כבר קרה בדיונים ארוכים שכאלו, גם לי וגם לאחרים.

nepthys

New member
ואגב-- ללא שמץ של התנשאות --

כאן זה פורום מאגיה. לא פורום מיסטיקה. כלומר -- כאן אין אנשים שהמרכיב הגדול בחיים שלהם הוא האמונה. כאן יש אנשים שהמרכיב הגדול בחיים שלהם הוא מחקר. או לפחות אמור להיות. זה ההבדל בין מיסטיקה למאגיה.

sarkia

New member
מיסטיקה ומאגיה

האם את יודעת בכלל מה זה מאגיה? מאגיה זה קסמים ! כישופים !מאגיה זו לא אמונה? ולמה ביהדות אוסרים להשתמש בה? שוב, כישופים!אין מאגיה לבנה ושחורה, כל מאגיה היא כישוף, לכן בקבלה ובדתות אחרות במיוחד של המזרח,מלמדים אותנו לעבוד באנרגיות,כדי שתביני, בעזרת דמיון מודרך-אנרגיות. מחקר זה מדע ! אשר לא מובן ומוכח, לא קיים! האם במציאות שלנו אמנם כך? טוענים המדענים טענות שונות ומשונות ע"מ להראות לאנושות את חוכמתם אבל רבים מהם (והיום יותר ויותר) מסכימים שדברים קיימים ואין הסבר. מיסטיקה באה מהמילה ביוונית ופירושה מסתורין! למה מסתורין? כי אני וכמוני למדנו לקבל את מה שאנו לא רואים בעיניים, פשוט כך, לעבוד עם זה, לפתח ולהתפתח ולעזור לאחרים. כמובן שההתנסויות הם ראשית במישור האישי וזאת ע"מ להתחזק ולצאת החוצה. אין לי צורך במחקר! דרך אגב, היום האסטרונומים מוכיחים את האסטרולוגיה, אם לא ידעת, איך? בכך שמסבירים לאנושות את ההשפעה האנרגטית של גרמי השמים על האנושות והם אכן קוראים לגרמי השמים בשמות האסטרולוגים. בברכה, שרקיה

nepthys

New member
הממ..

תקראי קצת היסטוריה של הארגונים המאגים בימי הביניים עד למאה ה-19. תופתעי קלות. "מיסטיקה" מוגדרת כחוויה רוחנית עמוקה. "מאגיה" מוגדרת כשינוי הטבע בעזרת חוקיות כלשהי. אולי קראת מילון אחר... אם אין לך צורך במחקר - אז בסדר. אני פשוט ניסיתי להעביר לו שהיית יכולה לעשות מחקר אילו היית רוצה, את לא אמורה לפחד ממדענים כי כיום המוני מדענים חוקרים דווקא את הבלתי ידוע. לא היו כולאים אותך בבית משוגעים. בשביל מה כל הסימני קריאה האלו? הרי לא כתבתי שום דבר שאמור היה להעליב אותך - להפך - את זו שאני באמת חושבת שראויה ליחס אמיתי.

sarkia

New member
נפטי´ס- לעיונך

קראתי הרבה ומה שאני מקבלת זה שלי ומתוך חוויות והתנסויות חיי. אין אני מנסה לכפות את האמת שלי על אחרים. מקבלת שמיסטיקה היא גם חוויה רוחנית עמוקה אך יש הרבה מעבר וקצרה היריעה מלפרט ולעומת זאת הגדרתך למאגיה מבטאת אשר אמרתי קודם - כישופים. לגבי המדענים, את לא מחדשת לי. סימני הקריאה להביא לתשומת לב והפעם משתדלת שלא להשתמש בהם ע"מ לא לפגוע ובהחלט לא נעלבתי,שוב, כל אחד רואה מתוך חוויות חייו, את היית נעלבת? שנה טובה ותודה על שאני ראויה

nepthys

New member
תראי,

את מצפה שנקבל את האמונה שלך ברייקי, ואת עצמך מספרת לנו כמה שהאמונה שלנו והעיסוק שלו בכישוף הוא לא נכון ונורא? באמת, בבקשה - זה פורום "מאגיה", וזה ביטוי קצת רע בשבילו.. אני אכן רוצה לשמוע בכל מקרה את ההשקפה שלך - אולי, אם אפשר, במסר חדש בפורום ולא בשרשור הענקי הזה. תתחילי נושא חדש על דעתך בנושא הכישוף, אני באמת שאשמח להגיב. לגבי מה שאת רואה כמיסטיקה - אני דיברתי על התפישה הכללית. מילה היא בכל זאת דבר שמבוסס על הסכם חברתי, ולא על איך אדם בודד מפרש אותה. ושוב - יש קבוצות נרחבות למדי של אנשים שמנסים להפוך את הכישוף למדעי לחלוטין, ויש קבוצות רבות כמוני - שרואות את העיסוק בו כנעשה הטוב ביותר בצורה "כמעט מדעית", כלומר, בצורה שבה האדם מפקפק בסביבתו שלו ובודק אותה. כישוף זה לאו דווקא קמע של הבבה סאלי או ללכת לעשן מריחואנה בהודו.

shabaz

New member
קבלה=מאגיה יהודית

את סותרת את עצמך... מאגיה שחורה ולבנה... זה כל אחד ומה שהוא חושב שבז

למעלה