לגבי אנרגיות...

Yon

New member
אוייש

ממתי גם אתה חותם את ההודעה עם "שלך"....? וכן אני בהחלט רומז למשהו

Justin Angel

New member
ברור מאליו

ברור שאני שפוי, פסיכולוג קבע שאני שפוי אחרי 14 מפגשים. "אתה חושב שאני מנהל דיונים בשביל לצדוק או לטעות?" כן. "אתה חושב שאני מנהל דיונים כדי להראות כמה אני צודק?" כן. "אז אתה טועה" אז למה אתה טורח לשאול? "אני פה מנהל דיונים כדי ללמוד דברים, ועם לא דברים אז לפחות דעות של אנשים. " הייתי יכול להתעות אותי, אני חשבתי שאתה כאן כדי להאיר את דרכנו הטועה. רייקי זה לא עבודה אנרגטית. האנשים שלומדים רייקי לומדים "מקשוף פסיכולוגי" שזה פשוט דרך יפה להגיד שאין להם שום בעיה והריפוי בא מהעובדה שהם נתנו 1000 ש"ח על משהו אז זה בטוח שווה. אני יודע שאני צודק, זה ההבדל. אני בא עם עמידה מוחשית במציאות בנושאים שסיימתי לחקור לעומק. אז מה? הרעיון של דיון הוא לגבש דעה, והייתי במספיק דיונים הרבה (לפני שאתם בכלל התחלתם לעסוק במקשוף) ,אז אני חושב שזכיתי בזכות לקיים דעה.

Black-Sphere

New member
אז מה?! מה הקשר ג´סטין!?

זה שיש לך איזה שנה שנתיים ניסון זה אומר שאתה צודק?! ממש לא. הדעה שלך שווה בדיוק לדעה שלי, ושל כל אחד אחר כאן. ובקשר ל: "למה אתה שואל", קוראים לזה שאלות רטוריות, להשכלה הכללית שלך. "אני יודע שאני צודק", אתה סוג בני האדם שדיברתי עליהם עם ראן, שבאים לדיון עם דעה שהם הכי חכמים והם צודקים ולכן גם שהם רואים לפעמים שהם טועים, הם נעולים על זה שהם צודקים... אתה מתווכח על שטות, עזוב את ההנושא

nepthys

New member
המממ..

אז מה שאתה בעצם אומר זה "לכו תאמינו לכל דבר שתראו בלי לבדוק אם הוא נכון אלא רק כי אמרו שהוא נכון". למה לו לא להאמין לך? למה לו *כן* להאמין לך? הרי אתה סתם אחד שיושב כאן ודן איתנו על נושאים שונים ומשונים. אתה יכול להיות גם טרנסוויסט בן 70 בלי מושג קלוש במאגיה, שמחפש עם מי להשתעשע. נניח ואתה צודק וזה באמת עבד לך - אז מה? כל עוד זה לא יעבוד לנו, למה שניקח את הניסיון שלך? ואולי לך זה קרה בטעות, או שאתה הרגשת משהו רק כי ציפית לזה. חייבים לבדוק דברים לפני שמאמינים לך ב-ע-צ-מ-ך. ורייקי זה לא מאגיה. אז אל תשווה. יש אלמנטים מסויימים - אבל עדיין. יש כמה דברים בסיסיים שלא מתאימים.

nepthys

New member
מילון מיריים-ובסטר טוען אחרת

והוא נחשב להכי מדוייק, אולי בגלל העובדה שהוא באנגלית. האנגלים שומרים על מסורת של מילים ודואגים שהפירושים שלהם לא יהיו מבוססים על סלנג. ושוב אני אומרת לך ולכל השאר - כמו שאנחנו פוסלים אתכם, אתם פוסלים את הספקנות שלנו. אתם לא טובים יותר מאיתנו, אם ככה. ולכן אתה לא יכול לכתוב לי מסר שלם על הטיפשות שלי. וכמו שאמרתי - נעשים מחקרים בעולם על דברים כאלו, ועד כה, לא הצליחו להוכיח כלום. אני חושבת שעין של מדען טובה משלי.

Justin Angel

New member
המממ...

עם המכשור שיש לנו עכשיו אי אפשר לספק הוכחה מוחשית לקיומו של מקשוף, אבל אפשר לבנות תאוריות שמוכיחות אותו. ועכשיו לפני שכולכם הופכים למדענים גדולים ואומרים לי שחייבים הוכחה מוצקת במדע, גם פוטונים וגם קווארקים מסוג Strange כולם הוכחו בדרך עקיפה, כלומר, אף אחד לא "ראה"\"תפס" אותם ,אבל הם חייבים להיות שם.

Justin Angel

New member
אוי שתוק

1)אנשים כמוך צריך לסרס כדי להיות בטוחים שלא תתרבו. זה שנפט´יס היא אחד מהאנשים היחידים בפורום הזה עם תפיסה של מציאות ,ואתה כמטורף עם תעודות לא אוהב את זה, לא אומר שיש לך זכות להתנשאות ככה. 2) "ואיך את מצפה שאנשים שחוו דברים מופלאים ילכו "להיבדק"?! הרי העולם המדעי מוצף באנשים שחושבים כמוך, ואף חמור ממך" מה בדיוק אתה חושב שנפט´יס אומרת? כל מה שהיא אומרת זה, שדברים צריכים להיות טיפה הגיוניים, אם זה נשמע יותר מדי טוב להיות אמיתי אז מי שאמר את זה משקר. 3) סתם להגיד משהו, אני מכיר פרוספורים ותלמידים לפיזיקה שמבינים יותר במסעות אסטראלים מאשר כל הפורום הזה ביחד (כולל אותי). אז אל תתן איזה סטיגמה מפגרת שמדענים רק מאמינים למה שיש נוסחה, קודם בא ההבנה הכללית ואז הנוסחאות והשירטוטים. אני בכלל התחלתי לעסוק במקשוף רק בגלל המלצה של פרופסור שלי לפיזיקה. 4) אתה לא מצפה שמישהו שבא וסותר את כל התאוריות המקובלות של תקופה ישר יכתירו אותו כצודק? אחרי שנה של מאבק מצד גליליאו כבר התחילו ללמד אפילו בספרד (מקום הראשי של האינקוויציה) חלק ממה שהוא טען! אז מה אתה מקשקש שלא קיבלו את זה? וברגע שאיינשטין פרסם את העבודה הראשונה שלו בנושא יחסות אנשים נדהמו וישר נפלו לרגליים שלו. (רק לציין את העובדה שאיינשטין חשב שתאוריית הקוונטים היא טירוף , ותהנגד לה בכל תוקף "אלוהים לא משחק בקוביות עם היקום") 5) אף פעם, אבל אף פעם, לא היה מקרה שקיבלו משהו כי לא הייתה תאוריה אחרת! אני רואה בדיוק כמה אתה מבין במדעים מדויקים שאתה מקשקש ככה.

Justin Angel

New member
בה הא הא

חחח זה כבר עצוב מדי אפילו בשביל מישהו עם בעיה לתפוס עוגן במציאות כמוך... את מדברת איתי על אנרגיות? כל מה שאת יודעת זה רייקי! רייקי! הדבר הזה שגובים עליו כסף לגלות! וברור שאני מערבי! אני בורגני קפיטליסטי גאה! בנו של בורגני, ובחסד אלוהי אני בורגני! אני אעמוד בראש הרחוב ואצעק "אני בורגני גאה!" (מי מזהה את הטקסט הזה?) רק לציין טיפה בקשר להשכלה שלי במקשוף: אני דרואיד מתלמד , אני פאגאן כבר 4 שנים בערך, אני עוסק במקשוף בערך 6 שנים, אני הייתי ראש האגודה המאגית הישראלית למשך שנתיים. אז אני חושב שאין לי שום בעיה לקלוט את הרעיון של אנרגיות (בהתחשב בעובדה שהבנתי אותו לפני שידעת לאיית "מאגיה") ,את פשוט מקשקשת על אנשי המערב כדי שאנשים לא יראו כמה רדודה וחסרת-ידע והבנה את באמת. אז במטוטה ממך, תחזרי לחברות הנשים בגיל המעבר שאת משתייכת עליהן שכל כך מתלהבות מזה שהם חושבות שהן ריפו את עצמם, ותשאירי את העיסוק במקשוף למקצוענים (או לפחות לנו :) ). נ"ב ייתכן שטעיתי בעניין הגיל, אבל לא נראה לי שבכל כך הרבה. בכל מקרה אם טעיתי אני מתנצל.

אלירטי

New member
כמה דברים...

1. אני *יודעת* שריפוי עצמי אפשרי בהחלט וגם לא מסובך מאוד רייקי שמייקי אני לא מבינה בזה אני רק יודעת שניתן ואף רצוי לרפא את עצמך בעזרת אנרגיות זה לא אומר במקום רפואה מודרנית אך בנוסף ולפעמים אפשר גם במקום (פשוט לא נזקקים לרופא) 2. אני *חושבת* שניתן לרפא גם אחרים את זה אני *לא יודעת בוודאות* לפחות לי אין נסיון כזה אישית אבל אני מאמינה שזה יתכן למרות ש*לדעתי* זה לוקח יותר ידע ואימון וזמן מריפוי עצמי 3.אני בורגנית קפיטיליסטית גאה מאוד:) נ.ב נא לשים לב למילות המפתח ואני לא מדברת על רייקי שאני מדברת על ריפוי בעזרת אנרגיות אין לי שום השכלה ברייקי אני רק יודעת שריפוי של בן אדם את עצמו הוא אפשרי (מתוך נסיון) יום טוב אלירטי

קלי 15

New member
ג´סטין אנג´ל היקר

אולי אני לא מבינה כל כך במאגיה, אבל אני חייבת לציין שאתה, ג´סטין אנג´ל, יקירי, לכדת את תשומת ליבי בשל גסות רוחך וחוסר תרבותך... אולי אם תפסיק לקלל, לגדף ולהשפיל כאן אנשים תוכל להתעמק בנושא המרכזי: מאגיה לבנה! אני לא מבינה איך כולם מכופפים פה ראש בהכנעה... אל תטרח לענות לי אפילו... אני לא מתכוונת להשיב, רק קח לתשומת ליבך את דבריי ואולי יהיה נחמד כאן יותר גם לאחרים וגם לך. זכור רק דבר אחד: אם לא תכבד, לא תכובד.

nepthys

New member
אנשים, עשו לי טובה,

אם יש לכם תגובה לגבי השרשור הענקי הזה תעשו את זה בתגובה נפרדת, הוא מתחיל להיות גדול מידי וגם להסתיר דיונים אחרים!

Justin Angel

New member
מון שארי!

זה בסדר ,גם אני אוהב אותך. יקירתי, אני גאה בגסות הרוח שלי! אני לא מנומס וגאה בזה! לנימוס יש מקום וזמן, וזה לפעמים המקום ,אבל בזמנים שאנשים מקשקשים באופן כזה עיוור בצקדתם אז זה בטח לא הזמן. וזה נחמד לראות שעדיין כותבים לי הודעות אישיות כדי לנסות להציל את נשמתי הטועה.

white-raven

New member
אררגגג?

מה זו להיות כמו בלובר?! מכופפת ראש?! רק בשביל גיליוטין!!!! (במבטא צרפתי כבד) וכעת התרגלנו ולכן לא מתיחסים למוץ בהודעותיו אלא לעיקר בהן גם את תלמדי במשך הזמן שלך WHITE-RAVEN מכשף זכר לבן שלא יהיו עוד טעויות

ההה....רק כי אני לא שפויה כרגע

ובא לי לסיים את העץ הענק הזה וואו....אה....זה חתיכת עץ,אניווי,קלי דארלינג אני לא נוהגת להגיב ככה ,אבל נניח כי אני לא שפויה, זה ששם הפורום הוא"מאגיה לבנה" לא אומר שאנחנו יצורים חביבים בסביבות גיל 48 שתוקעים כל משפט שני"אור והאהבה" "אנרגיות חיוביות לכולם"למעשה ,אין לך מושג כמה זה מרתיח לי את הדם, ג´סטין מעצבן,אכן כך,אבל לפחות הוא לא תוקע "אנרגיות חיוביות לכולכם" כל שנייה ומדבר על שלום עולמי אם כל העולם יתחיל לקנות קריסטלים...ממ....וגם בניגוד לכל מני אנשים שעצבנו אותי העץ הזה הוא ממש מבין משהו ממה שהוא כותב -לא אישי נגדך, מוגש כעלון לציבור וכל אלה שמסיימים משפט בסמיילי ו"אהבה לכולם" ומושיטים צ´ק לגורו שעצבנו אותי בעץ הזה.אבוי,אתם לא תשרדו בעולם הגדול והרע... *אור ואהבה* אור הצפון

Black-Sphere

New member
אור מה הקשר?!

היא לא דברה על אנרגיות חיוביות, היא לא דברה על אור ואהבה, היא דברה על כללי תרבות מינימליים. היא לא אמרה שהיא מצפה שנתנהג כמו אנשים טובים ונאורים, היא דברה על כללי תרבות בשיחה. שאותם לצערי,וגם אני לפעמים, שחכו הרבה פה ממזמן.

למעלה