אוי שתוק
1)אנשים כמוך צריך לסרס כדי להיות בטוחים שלא תתרבו. זה שנפט´יס היא אחד מהאנשים היחידים בפורום הזה עם תפיסה של מציאות ,ואתה כמטורף עם תעודות לא אוהב את זה, לא אומר שיש לך זכות להתנשאות ככה. 2) "ואיך את מצפה שאנשים שחוו דברים מופלאים ילכו "להיבדק"?! הרי העולם המדעי מוצף באנשים שחושבים כמוך, ואף חמור ממך" מה בדיוק אתה חושב שנפט´יס אומרת? כל מה שהיא אומרת זה, שדברים צריכים להיות טיפה הגיוניים, אם זה נשמע יותר מדי טוב להיות אמיתי אז מי שאמר את זה משקר. 3) סתם להגיד משהו, אני מכיר פרוספורים ותלמידים לפיזיקה שמבינים יותר במסעות אסטראלים מאשר כל הפורום הזה ביחד (כולל אותי). אז אל תתן איזה סטיגמה מפגרת שמדענים רק מאמינים למה שיש נוסחה, קודם בא ההבנה הכללית ואז הנוסחאות והשירטוטים. אני בכלל התחלתי לעסוק במקשוף רק בגלל המלצה של פרופסור שלי לפיזיקה. 4) אתה לא מצפה שמישהו שבא וסותר את כל התאוריות המקובלות של תקופה ישר יכתירו אותו כצודק? אחרי שנה של מאבק מצד גליליאו כבר התחילו ללמד אפילו בספרד (מקום הראשי של האינקוויציה) חלק ממה שהוא טען! אז מה אתה מקשקש שלא קיבלו את זה? וברגע שאיינשטין פרסם את העבודה הראשונה שלו בנושא יחסות אנשים נדהמו וישר נפלו לרגליים שלו. (רק לציין את העובדה שאיינשטין חשב שתאוריית הקוונטים היא טירוף , ותהנגד לה בכל תוקף "אלוהים לא משחק בקוביות עם היקום") 5) אף פעם, אבל אף פעם, לא היה מקרה שקיבלו משהו כי לא הייתה תאוריה אחרת! אני רואה בדיוק כמה אתה מבין במדעים מדויקים שאתה מקשקש ככה.