לגבי אנרגיות...

זכור לי שציינתי ש...

א.זה לא היה אחד מאותם רגעים שבהם אני שפוייה ב.זה לא היה מופנה ישירות לקלי,אלא עלון לציבור הרחב ג.זה לא היה אחד מאותם רגעים שבהם אני שפויה ד.קלי הדגישה"מאגיה לבנה" וזה עיצבן אותי מכל מני סיבות ה.ואני די בטוחה שציינתי שאני לא נוהגת להגיב ככה אז סליחה מעמקי נשמתי הרכה <כשתהייה לי אחת>אם נפגעת באיזושהי צורה או דרך. אבל אני עדיין אוהבת את הפויינט של ההודעה ולא משנה את דעתי.

nepthys

New member
אני מבינה אותך לחלוטין

זה לא רק העניין של ה"מאגיה לבנה", זה גם סתם הילדותיות בנ-ו-ר-א להעלב שאיש זר יושב אצלנו בחדר ומשתמש בלשון "לא יפה". ולא רק זה - אלא לרשום לו גם מסר אישי בנוגע לכמה שהיא נעלבה? אותי גם מעצבן לחלוטין..

קלי 15

New member
סליחה?

אני לא נעלבתי... בכלל לא היה לי שום קשר אליו ולא יצרתי איתו קשר בשום צורה, גם לא בפורום, אז למה שאני אעלב? לא אותי הוא השפיל פה... דוקא הדהים אותי מהצד, איך חבורה בוגרת של אנשים שמכנים אותה בשמות גנאי שונים, נענית לזה ומקבלת בהשלמה את דבריו בזמן שהוא מכנה אתכם "מפגרים". אלא אם כן אתם מסכימים עם העובדה ואז אני יוצאת מהתמונה... אתן לא צריכות להתלקק ולהתחנף אליו... הוא יודע לענות בעצמו, כפי שהוא עשה. תראו! איזה ילד גדול! הוא יכול להסתדר מצויין בלעדיכן... אבל אם כיף לכן עם זה אז...תהנו!
אגב, אור- את לא צריכה להתנצל כל הזמן ולומר שהיית במצב של אי שפיות. תהיי מספיק אמיצה בכדי לעמוד מאחורי מה שאת כותבת...

אוף איתך קלי,עכשיו את גרמת

לתגובה מעצבנת ממני,ואני לא אוהבת לעשות את זה..: תגידי,את בסדר?! כנראה שהניתוח הפסיכולוגי העמוק שעשיתי לך על סמך הודעה אחת צדק אחרי הכל... כודם כל אני עומדת מאוד יפה מאוד מאחור מה שאני כותבת"אבל אני עדיין אוהבת את הפויינט של ההודעה ואני לא משנה את דעתי"...מספיק טוב? "לא שפוייה",זה מן בדיחה כזאת ,את יודעת...מצחיק...כאלה...נו...כותבים את זה לפעמים אם נמאס להשתמש ב"אור ואהבה" ג´סטין הוא ג´סטין הוא פה ואנחנו ולמעשה אני חושבת שכולנו פה שווים,איפה ראית "ליקוקים" אני לא יודעת...נו שיהיה ...תראי את לא יכולה לצפות מכל העולם להיות קטן וחביב ,כי הוא גדול ורע ואם את "יוצאת מהתמונה" בגלל שלא אהבת שמישהו כתב "מפגרים" למישהו אחר אז אני בספק איך תשרדי...אולטימטום זה גם לא נחמד את יודעת. כנראה צדקתי בגישה שלך..."אם זה פורום מאגיה לבנה אז כולם טובים נמחדים ומבינים " וול, יש הרבה אנשים שהם לא אמא ולא דודה שלך והם סתם יזרקו לך דעות בפרצוף ... -אבל לפחות זה אמיתי- אור הצפון <<<<<בבקשה תעברו כבר לעץ אחר>>>>>>>

קלי 15

New member
חחחחחח.... אור...

הצלחתי לעצבן אותך? אוי, לא!!! היכן אוכל להסתתר כעת מפני חמתך הגואה?! אם את מתעצבנת מהר כל כך, את זו שזקוקה ל"ניתוח פסיכולוגי", כפי שקראת לזה... אם לחירטוש שלך קוראים "ניתוח פסיכולוגי עמוק" אז ממש אין לך סיכוי בתחום... את כל הזמן ממלמלת על "אור ואהבה"... מאיפה הבאת את זה??? ראית אותי מזכירה את זה פעם אחת? לא נראה לי.... זה התסבוך שלך בלבד... אני בכלל לא מצפה מהעולם להיות רק מתוק וחביב... אני יודעת שיש בו מהכל ואני מגיבה לכל דבר בהתאם. ה"יוצאת מהתמונה" התייחס לקטע אם את משלימה עם העובדה שקוראים לך "מפגרת" כשהדיעה שלך לא לטעמו של מישהו... אני "שורדת" מצויין גם בלעדייך ובלי ה"ניתוחים הפסיכולוגיים שלך" (שאגב, הביטוי הזה בידר אותי מאוד) שלא מצאתי בהם טיפת חוכמה... חחחחחח...ואני אחתום באהבה ובשלום, כמו שאור אוהבת קלי

nepthys

New member
אוקיי, קלי...

תראי, כשבנאדם מרגיש רע כל כך מזה שהוא רואה בנאדם אחר מתעצבן, עד כדי כך שהוא מלחין הודעה שלמה לגבי למה אותו בנאדם הוא בנאדם רע וכמה שכולם צריכים להתרחק ממנו... זה קצת חולני.. ואני לא אומרת את זה כדי לפגוע, אלא באמת, זה לא התנהגות שמודיעה על יציבות. האמת, הילדותיות שלך באמת מדהימה אותי בעניין הזה..מה מניע אותך לעשות כזה דבר? אני לא חושבת שהפורום צריך לשבת ולשמוע את השטויות האלו. ואם עדיין נורא פוגע בך שיש אנשים לא נחמדים בעולם... אז לפחות תעשי את זה במסר חדש, ולא בתוך הדיון האינפנטילי הזה. והפעם - גם תנמקי בדיוק איך זה שאפילו שאת לא מכירה אותנו, את נורא "נחלצת לעזרתנו".

קלי 15

New member
נפטיס...

קודם כל, הייתי אומרת שקצת נסחפת באיך שהגדרת דברים... כל מה שאמרתי זה שבסך הכל צרם לי בעין לראות את מה שראיתי, אלימות מילולית שלא לצורך. לא ידעתי שאני צריכה לבקש ממך רשות להביע דיעה... אל תשימי מילים בפי! לא אמרתי שג´סטין אדם רע ושצריך להתרחק ממנו, כלל לא... הוא דוקא אדם מאוד חריף ושנון, רק חבל שמתלווים לכך דברים נוספים.. למה את חושבת שיש לך את היכולת לשפוט אם אדם יציב או לא??? אולי מישהו אחר כאן לא יציב כשהוא מקבל בפישוק ידיים ובהכנעה את כל שאומרים לו? הילדותיות שלי..? חחח... אולי הילדותיות היא הפחד שלכן לעמוד על דברים? גם אם את "המנהלת", כביכול, את לא מדברת בשם הפורום כולו ולא מצאתי סיבה שתכני את דבריי "שטויות". את פירשת את דבריי בצורה שהיה לך נוח לפרש אותם, ללא קשר למציאות. אני לא "נפגעת" לפי דברייך... אין לי סיבה להפגע כי לא לי קראו כאן "מפגרת" ולא אותי השפילו כאן.. טעות בידך- אני לא נחלצת לעזרת עיוורים... אני רק מנסה להאיר את עיניהם...

קלי 15

New member
ג´סטין, יקירי

תראה איזה כיף לך, אתה במוקד תשומת הלב
כל הבנות רבות עליך...חחח

Black-Sphere

New member
אנשים וקריאה סלקטיבית

תגידו אנשים... היה עדיף אם לא הייתן מגיבות אור ונפטיס... קלי 15 דיברה על סגנון הדיבור הבלתי מקובל של ג´סטין, ועל זה שאנשים פה מקבלים בהכנעה את מילותיו של ג´סטין. ואתם מגיבות לה על זה שלא כל העולם נחמד ועל זה שהיא ילדותית... תגידו לי אתן בסדר?! אם אין לכן מה להגיד אל תגיבו! אתן רק מראות כמה היא צודקת בכך שאתן לא מגיבות לנקודה והולכות למצוא תירוצים בפסיכולוגיה או בהאשמת אחרים. אתן אלו שמקבלות ממנו השפלות, אתן אלו שלא מגיבות, והיא רק באה ל"האיר" לכן על המצב. בשנאה וחושך, אבל עדיין רואה את המצב כמו שהוא (שג´סטין כל הודעה שניה עושה פה צחוק מאנשים ולא מקבל תגובה) BLACK sphere

ספירי,אני בשוק.,לא באמת.

עכשיו ברצינות,ממש,אבל ממש רציתי לא להגיב,אבל מה? אני כנראה לא אדם גדול מספיק בשביל זה...זה בלתי נשלט! תגיד לי ,אתה בסדר? אוף איתך, תקרא בין השורות !הילדה חושבת שהיא באה להאיר את עיינו המושפלות והמדוכאות! שאנחנו סובלות מדיכוי ג´סטיני שעוד לא למדנו פמיניזם מה הוא! *נ.ב זאת הערה הומוריסטית ,קלי,* כמה אצילי מצידה,ועוד זה שהיא לא קולטת שום דבר ב...נניח ,טיפה הומור כשאומרים לך"ניתוח פסיכולוגי עמוק" לא ממש מתכוונים לזה קלי דארלינג, וכשמישהו כותב שהוא לא שפוי כרגע זה לא בגלל שהוא מפחד מתגובת הכלל הזועם זה מן משהו כזה...הומוריסטי... עכשיו תחזרו לשפיות אנשים יקרים וקלי,תנסי לדון איתנו ממש על מאגיה טוב? בתיקווה שזאת הודעה אחרונה לעץ זה.... אור <חזרה להיות בנאדם נחמד> הצפון

קלי 15

New member
אור, תגובה אחרונה

אבל באמת אחרונה, כי אני לא מבזבזת אנרגיה על פגועי אינטליגנציה... בקשר לדברייך- יש הבדל בין הומור לטפשות! שנה טובה שתהייה לך! ג´סטין- עכשיו אני מבינה אותך, למה אתה לא יכול להתאפק עם יצורים כמוה... מצדי תקלל אותה עד מחר. הרי היא נהנית מזה.. ואולי אפילו ראוייה לזה. אני סיימתי את הנושא...

למעלה