לגבי אנרגיות...

Justin Angel

New member
חחח

בתור התחלה "אנרגיה" כן נעלמת, הוכח מדעית שפוטונים אחרי שמיצו את תפקידם נעלמים. אבל זו פיזיקה גרענית וזה סתם מבלבל אותכם :) וגם רק להשכלה כללי תדע, אין היום כמעט שום מחקר רציני שמתבסס על חוק שימור אנרגיה, זה חוק מיושן וחסר היגיון. וד"א "אלקטרומגנטיות" זה אחד מכוחות הבסיס בפיזיקה, לא אנרגיה.

sarkia

New member
רוצה להפתיע אותכם.. ../images/Emo12.gif

אין לי הסברים אבל הדברים עובדים! יש לי רייקי 2 וכנראה עוד מתנות שמתוך התפתחות ומודעות והסיפור שלי שבעזרת האנרגיות שאני מתעלת עפ"י הרייקי כבר החזרתי לעבודה תקינה את הפקס´ שלי, הטלויזיה שלי, המדיח שלי ואני לא זוכרת כרגע מה עוד, בכל אופן מאז ועד היום, תודה לאל, לא קראתי לאף אחד לתקנם.גם את המצבר במכונית שלי(שמייד רצתי להחליפו). יש לי גם מוטות אנרגטיים שבעזרתם אני בודקת אנרגיות ופותחת חסימות גם אצל מטופלים (באם אינם מתנגדים). מה תגידו על כך? אשמח לתגובות, אני סקרנית. שרקיה

nepthys

New member
השאלה היא

איך בעצם פתרת את הבעיות במכשירי החשמל שלך? מה היו הבעיה הללו? אי פעם בדקת מה היה מקולקל בהם, ואז בדקת מה קרה אחרי ש"תיקנת" אותם? זה יהיה מעניין אם תערכי ניסוי כזה ותראי לנו תוצאות.

sarkia

New member
עובדה !

לא,לא בדקתי אף פעם מה מקולקל בהם. אני מדברת על מכשירים שלא הגיבו כמה ימיםובכל פעם לפני שתכננתי לתקנם ע"י בעלי מקצוע, "עבדתי" עליהם אנרגטית וזה עבד ועובד. המכשירים פועלים ואין לי צורך לבדוק. הדריכה אותי קשמברה, מאסטר רייקי בין היתר, אם את מכירה, ראיתי אצלה שזה עובד ומאז אני בענין!לגבי המוטות האנרגטיות זה סיפור אחר.

Rensuare

New member
עובדה?

הכרזה מטופשת למדי על סמך זה שאת מצפה מאיתנו להאמין למשהו שאת מספרת (שאני אישית חושב שהוא קשקוש) בלי שנכיר אותך או את גורו קשמברה לרייקי.

shabaz

New member
או קיי

הרגע כתבת שאתה חדש פה לא? אז אולי אנחנו מכירים אותה? ומאיפה אתה יודע שזה קישקוש? אני דווקא חושב שזה אמיתי. ציטוט:"סוד החוכמה שתיקה" שבז

nepthys

New member
תאמין לי,

יש מספיק אנשים בארץ שלנו שמספרים שהם גורואים רבי חוכמה. אף אחד (חוץ מבנאדם שממש מחפש במי להיות תלוי)יכול להכיר את כולם.

Rensuare

New member
נההה

גם זה שאתם מכירים אותה לא אומר לי הרבה, לפחות לא כל עוד אני לא מכיר אתכם. מלבד זאת, יכלת לכל הפחות לא לסתור את עצמך ולהגיד שאתה "חושב" (שים לב: "חושב", לא "יודע") שזה אמיתי. לא התכוונת ל"סייג לחכמה שתיקה"? <רנסואר מחזיר לך את הפתגם תוך שהוא מצביע על העובדה שהרגע הפרת את השקט.

shabaz

New member
לא

אני יודע שאומרים סוד החוכמה שתיקה. מורתי האהובה נהגה לאמר את זה וזה כתוב ככה גם בספרים... ואתה הבנת למה התכוונתי... אני מאמין בזה..זה כל מה שחשוב. אל תנסה למצוא שגיאות בדקדוק שלי כי אני עדיין יאמין בזה... אז מה הפואנטה? שבז

shabaz

New member
בעצם....

זה לא ממש שגיאה בדקדוק. כי הרי אתה חושב שזה לא אמיתי ואני חושב שזה אמיתי. ועדיין...אומרים סוד החוכמה שתיקה. שבז

Rensuare

New member
עקשן לחינם

אומרים סייג לחכמה שתיקה. והמשמעות של זה שונה, אגב. פתגם כמו "סוד החכמה שתיקה" הוא גם לא נכון מעשית. אבל "תחליף לחכמה שתיקה" כבר הגיוני יותר. בבקשה תבדוק לפני שתמשיך להתווכח.

Rensuare

New member
ואני עדיין לא מאמין

ואתה התחלת עם הויכוח הזה. ואגב, רוצה עוד שגיאה? אומרים אני "אאמין" לא אני "יאמין".

shabaz

New member
"ואתה התחלת עם הויוחכ הזה"

יופי... איזה ויכוח אינפנטילי. אני מצטער אם האגו שלך נפגע... אני לא מתכוון להיות סרקסטי. וכמו שאמרת כמה הודעות אחרי זה באנו כדי ללמוד וללמד. (מי היה מאמין שכותבים אאמין:)) *שבז לוחץ את ידו של פרומאז´ והולך לדרכו*

Rensuare

New member
לסיכום

אני מבין שבנוסף להרבה שגיאות דקדוק יש לך גם זכרון מאוד קצר, לכן אזכיר לך שאני פניתי למה שמה באיזה נושא ואתה התחלת להתווכח איתי על שטויות, סתרת את עצמך ובקיצור, היית לא לענין. אל תדאג, האגו שלי לא נפגע כל כך בקלות, מה שכן, הענקת לי רגע נשגב של צחוק מלבב בקשר ל"סוד החוכמה שתיקה".

Justin Angel

New member
לריני ולשאבאז

שאבאז: אתה מטומטם חסר שכל ,אז מומלץ שתהיה בשקט ,לפחות ככה אתה יוצר רושם כאילו אתה חכם. ריני: תתעלם משבז, הוא מטומטם. אתה צודק לחלוטין לא להאמין לה, לא רק שאני חושב שהיא חסרת מושג בקשר למקשוף (מאגיה,קסם וכישוף) או בכלל בקשר לאנרגיה, היא נשמעת כמו מתלהבת עם יותר מדי זמן פנוי.

Black-Sphere

New member
קודם כל (שבז גם תקרא)

רוחניות זה לא משהו שטני או מגעיל, זוהי מילה נחמדה לדברים שנתפסים כעל טבעי ודברים כאלו. אני לא יודע מה הבעיה של חלק מהאנשים פה כלפי מיסטיקה, אבל רוחניות זה לא דבר רע... דבר שני, מה מפליא אתכם שאפשר להפעיל דברים בעזרת אנרגיות? אם אתם יכולים לאגור אנרגיות, למה שלא תוכלו להשתמש בזה בשביל להפעיל מנורה, להפעיל מכונת צילום וכדומה...? ובקשר לשאלה של מישהו פה ששאל איך יודעים אם זה לא רק בדמיון.. אז האם ניסית פעם לעשות את הניסוי עם הכדור אנרגטי? תן/תני את הכדור לחבר ותראה/תראי שהוא מרגיש אותו... וזה לא בדמיון (למרות שבתאוריה זה יכול להיות הדמיון, אבל אם כך למה אצל 10 אנשים כל ה10 אנשים מתארים הרגשה דומה?) ודרך אגב שבז, זה פעל, אומנם אחרי שבועיים וחצי אבל זה פעל (תודה לך
) וזה מאוד מבדר ומאוד מהנה לראות את זה
שוב תודה על העזרה

למעלה