לא כל כך אכפת לי

הצביעות החרדית

כל עוד לא רואים פרצופים זה בסדר ? (אגב את הפנים שלי כן רואים באלבומים בכרטיס האישי שלי ב"עולם שלי"). יושבים כאן הומואים דתיים בפורום שאליו כל אדם יכול להכנס ודנים בשיטה הטובה ביותר להתמודד עם הסתירה הנוראה שבין חיים דתיים ובין חיים הומוסקסואלים. הם מפלרטטים זה עם זה, צוחקים ונהנים לפעמים בלי שום הרגשת חטא. זה בפירוש תמיכה בשילוב של הומוסקסואליות ויהדות דתית ממש כפי שעושים הצועדים הדתיים במצעד. אגב, על איזה שלט של גיבובי מילים חסרי פשר וקשר אתה מדבר? מה לא ברור לך בשלט שכתוב בו "תנו לנו זכויות אימוץ, ירושה, וחתונה"? או "רבנים יקרים, תנו לנו לחיות את חיינו מבלי לנדות אותנו מעליה לתורה, ברכת כוהנים" גם זה גיבוב מילים שאינו מובן לך?

נפש יפה

New member
אלו ואלו דברי אלוקים חיים ...

ברוך ה` יום יום ... חברים יקרים-חביבים ! נראה לי שאתם לא מצליחים לרדת לסוף דעתו של אופטימי - גם אופטימי לא מצליח לרדת לסוף דעתכם. היתה כאן נכונות מצידו של נחמן שלנו להעלות שרשור בנושא כאשר הוא מתנדב לנתב את השרשור, צר לי שמצד אופטימי היתה דחיה להצעה. עלה כאן נושא חשוב הראוי להתייסות רצינית מתוך תגובות-דעות המכבדות ומעריכות איש את אחיו ...

אני לא צריך

לרדת לסוף דעתך, כי דעתך לא כזו עמוקה. לא דחיתי שום הצעה לדעתי אז לא לומר סתם דברים בשמי.

נפש יפה

New member
אופ אופטימי ... אל תכחיש !

אודך ה` ... ובכן אופ אופטימי יקר גם חביב ! שפת אמת תכון לעד, איתך הסליחה, אני שולח אותך לתגובתו של נחמן תחת הכותרת ``עם כל הכבוד לך ולאופטימי`` מיום ה 26 ביוני לטעותם בשעה 18.39 ולתגובתך לתגובתו של נחמן תחת הכותרת ``אין מה לשרשר`` מיום 26 ביוני לטעותם בשעה 19.15 אז שוב גם אתה עם כל רצונך הטוב לגלות את האמת מתוך תורת חיים כאן בפורום, עליך להשכיל לרדת לסוף דעתם של המגיבים מתוך כבוד והערכה , הדברים אמורים גם לחבריך המגיבים ...

נפש יפה

New member
אופ אופטימי ... הכוונה

בס``ד ... תמצא את התגובות הנ``ל (בתוכם הכחשתך) תחת פתיחת הודעתך עם הכותרת ``לא כך אכפת לי`` ...

למעלה