לא כל כך אכפת לי

DannyDinn

New member
נראה לי נורמלי מאוד

אין שום הוכחה לאמת האבסולוטית שלך, אפילו לא אחת. גם בין הדתות השונות, כל אחת אומרת שהיא האמת האחת עם הרגליים המוצקות, ואתה טוען שהם כולם שקר ורק האמת שלך נכונה. אז המרחק בינך לבין האטאיסט לא רחוק... אתה טוען ש N-1 דתות הם שקר והאטאיסט טוען ש N דתות הם שקר... אבל להוכיח משהו אחד לשני לא ממש תצליח. השורש האמיתי זו האמונה ותו לא. אתה לא יכול להוכיח לאף אחד למה האמונה שלך טובה יותר משל השני, כי אמונה היא אישית. או שהיא שם או היא לא. וברגע שיש אמונה במשהו, תילי תילים נבנים על אותה אמונה. אך כשאין אמונה, הכל פשוט נופל.

Nחמן

New member
עם כל הכבוד לך ולאופטימי

שניכם טוענים לעניין. אני נוטה יותר לטובת אופטימי מטעמים מובנים אבל בהחלט נוגע בדבר. אני מציע לקיים שרשור על עצם האמונה. כל אחד ינסה לבסס את טענותיו. רתחיל בדוגמא: כיצד נוצר האדם וכיצד הוא מתפתח עם כל המערכות הפנימיות והחיצוניות שלו? אני מציע לתת את רשות התגובה הראשונית לאופטימי ואחרי זה תגיב ישירות אליו, ואם יהיה לי מעט זמן, אנסה לתווך באמצע. בינתיים שבת שלום לכולם!

אין מה לשרשר

על זה בכלל! הדת הניצחית שנשארה אלפי שנים ולא נכחדה לעולם היא הדת היהודית! מאברהם ועד עכשיו ניסו ומנסים לקעקע את היהדות והיהודים ולא הצליחו! אנחנו מדינה קטנה של יהודים שכל העולם רוצה להעיף אותנו! למה? כי אנחנו העם הנבחר! אז עם מה אתה בא? עם הנצרות שכל כולה שקר? אין לי את הזמן לכתוב על כל ההיסטוריה של עם ישראל שזועקת אמת! רק אמת אחת!

DannyDinn

New member
אתה נשמע מאוד מתלהם...

את אותה תשוקה שיש לך כלפי האמונה שלך והדת שלך, יש לאנשים הומואים רבים שרוצים לחיות בשוויון זכויות מלא כמו כולם, ולא מאמינים את אותה אמונה שלך. שאכן מדבריך המתלהמים היא נשמעת מאוד חד חד ערכית, חסרת סבלנות לחלוטין, ואף מתנשאת! ברור שבדמך הדבר, ומגן אתה על האמונה שלך, אך לא נשמע מדבריך אפילו שמץ של סבלנות כלפי מי שלא חושב כמוך. ולגבי היסטוריה - תקרא גם היסטוריה של פסיכולוגיה, ואבולוציה, וחקר העמים, ואיך אנשים תופסים כח, ובורות של ההמונים וכדומה. אפשר למצוא שם הרבה מאוד הסברים הרבה יותר הגיוניים להשרדות העם היהודי, ול"עליונותו" על שאר העמים מאשר סיפורי מיתולוגיה שאין להם הוכחות בשטח, חוץ מאשר האמונה שלך בהם.

yairi10

New member
נעשית פעיל מאוד.... ../images/Emo13.gif

WOW נעשית פעיל מאוד....

Nחמן

New member
יש הבדל עצום

אין לי שום תשוקה כלפי הדת ואני בטוח, שגם לא לאופטימי. הדת היא חלק מהמהות שלי. הידיד הכי טוב לכל צרה שלא תבוא. אלמלא האמונה ברחמיו וברוב חסדיו כבר מזמן לא היינו קיימים. לכן צודק אופטימי בדבריו (והאמן לי, שאינני מכיר אותו כלל מעבר לדבריו בפורום).התשוקה של הומואים או לסביות בבני מינן איננה טבעית. אינני רוןאה בה כמחלה אבל יש בה סטייה מדרך הטבע. גם אני מפקפק ביעילותם של טיפולים, שנועדו לשנותה, אבל בהחלט אני תומך במתן אפשרות לגיטימית לכל הומו לחיות חיי משפחה תקינים ומאידך אני גם סבור, שאין לנו על מה להתגאות בנטייתנו ולתבוע זכויות, שעד היום אינני יודע, מה הם. ו... באמת אינני רוצה להשוות איש, כי כולנו מסכימים, שמשכב בהמה היא סטייה ואולי גם הסוג של מחלת נפש. תאר לעצמך, שמחר יקום אדם חולני וידרוש זכות לשכב עם בהמה. למה לא ניתן לו? ושוב: חלילה להשוות זאת למי מאיתנו. יש לנו בעייה וצריך להתמודד איתה. אינני יודע, אם יש פתרון לכולם (סביר להניח שאין), ואם יש פתרון, עד כמה הוא מהווה פתרון אמיתי... לא אכנס לזה, כי אני עצמי רחוק משלמות. הדרך לקבלת זכויות, שעד היום אינני יודע, מה הן, היא לובינג בכנסת, בתקשורת ועוד ועוד... אגב זכויות - מדוע לא נארגן מצעד שנתי למען יונתן פולארד? למען גלעד שליט? למען שאר השבוים, המוחזקים כמתים? מדוע לא נארגן הפגנה למען הבאת גיבור ישראל - אלי כהן הי"ד לקבר ישראל? האם אלה אינם ראוים לזכויות?

DannyDinn

New member
כוונתי ב"תשוקה"

הייתה לעניינים היוצאים מהלב, ולא לעניין תשוקה מינית! כפי שכתבתי לאופטימי, אפשר למצוא הסברים אחרים לסיבה שאנחנו קיימים... ראה גם דבריו של פורטי לעניין דברים החורגים מהטבע, כי הרי כך נבראנו וכך נברא הטבע כולו... ולגבי זכויות, נראה לי שאתה פשוט מעדיף להתעלם ממה שכבר כתבו פה מספר רב של פעמים, לגבי זכויות ירושה וכדומה כפי שכל זוג נשוי זכאי להם בלי שאלה, אז מה לא מובן בזה למשל? לגבי זכויות לשכב עם בהמה - אף אחד לא צריך לבקש, כפי שאף אחד לא מבקש לשכב עם גבר! את זה עשו גם כשזה לא היה חוקי.... ולגבי שאר המצעדים שהזכרת - קודם כל כפי הידוע לי מתארגנות מחאות חוצות מדי פעם כך שלא ממש המצאת את הגלגל, ודבר שני אתה מדבר על מטרה ספציפית המיועדת לשחרור אדם אחד, שברגע והמטרה תתממש, כבר לא יהיה צורך במחאה. אנחנו מדברים על משהו שונה לגמרי - שהרי תמיד יוולדו הומואים חדשים, ברגע זה ממש! וזה לא הולך להשתנות גם אם אתה ואופטימי תקפצו 1000 פעם עד הגג. אז ההשוואה שלך ממש לא לעניין. אם כבר תשווה עם הנכים שצריכים להפגין כי אין להם גישה למקומות שונים, או עם הנשים, שעדיין מופלות במקומות העבודה בשכר נמוך יותר מגברים, או אפילו הייתי מעיז לומר שחיילי צהל צריכים להפגין נגד החרדים שאינם מתגייסים לצהל, וכו וכו יום טוב

../images/Emo221.gif../images/Emo128.gifהאמת : הנה היא - תיכנס וקרא בבקשה:

האמת היא שבערך אחד מעשרים גברים נמשך אל גברים ולא אל נשים. האמת היא שבמשך מאות שנים רדפו אותנו, שרפו, רצחו, כלאו, לגלגו והיפלו. אחרי הפגנות מצעדים שנקראים מצעד גאווה - על ההשגים שלנו ועל הרצון להוכיח שהומוסקסואליות אינה בושה, הצלחנו להשיג כמה זכויות: לא להיזרק מהעבודה, לא ליהזרק מדירה שכורה, לא להיות מוכים במשטרה - רק משום שאנחנו נמשכים לגברים ולא לנשים. האמת היא שאחנו רוצים גם לגור עם בחיר לבנו ולגדל את הילד שלנו שנולד לנו מזרענו או שאימצנו. האמת היא שילדים שגדלו בבית כזה אינם פגומים כלל. ישנם כאלה שגדלו כך והם כבר בני 25 שנה והם יצאו אנשים לתפארת עם חינוך ומקצוע וערכים, והם לא יצאו דווקא הומואים יותר מאשר תורת ההסתברות מכתיבה (בערך אחד מעשרים). האמת היא שאנחנו רוצים גם לרשת את בן זוגנו לאחר מותו, לקבל קצבת שארים, כל זה בלי מאבקים בבתי משפט - כפי שאתה יכול לקבל כל זאת בלי שיוציאו לך את הנשמה. זאת ניתן להשיג רק על ידי נישואים מלאים בין בני זוג. אנחנו לא מתריסים נגד אלוקים, אלא נגד בני אדם מרושעים או בורים שרוצים לשלול מאיתנו חיים מכובדים. הדתיים שבינינו יכולים להימנע מן האיסור שבתורה על ידי הימנעות מחדירה. ישנן דרכים אחרות להביע אהבה ותשוקה. אתה מתלהם ושופע צדקנות, ואתה צריך לבדוק את דבריך לפני שאתה בא להטיף "אמת" למיעוט שדוכא ועדיין מדוכא.

אני לא חושב

שיש בני זוג שמסוגלים לחיות יחד בלי חדירה כאלה יש אפס מכל עשרים... לא דיברתי על הומואים ככלל שאני יכול להבין למה הם צועדים אבל דיברתי על הדתיים שביננו!! שלא צריכים לפרסם את עבירותיהם.

אני מציע שתעשה מחקר מדעי

לפני שאתה קופץ ומפרסם כאן מסקנות. זאת גם בקשר לחדירות וגם בקשר לבריאות הנפש של ילד שגדל אצל שני אבות. הדתיים שכאן לא מפרסמים עבירות בכך שהם צועדים. דייק בדבריך בבקשה.

DannyDinn

New member
אתה טועה לחלוטין

ואני מדבר מנסיון אישי, כשעוד הייתי דתי. לא היתה לי שום בעיה לשלוט על היצר שלי ולא לחדור ולהחדר. הבעיה היא בראש שלך ובמה שלימדו אותך, זה פשוט לא נכון.

מתחבר

מתחבר למה שאתה כותב וגם נדמה לי מבין כוונך שהמשיכה אצלך היא לא ברמה של סקס גם אני חש כך לעיתים וחש שזה לא באמת מה שמחפש סקס עם בחור אלא משהו אחר ועמוק הרבה יותר. משהו שיש בין שני חברי אמת.

Inspector Finch

New member
אתה מכבד כל אדם?../images/Emo12.gif

על מה אתה מדבר?
אתה פטרנליסטי ומתנשא. ואין לי כוח להגיב יותר, סתם רציתי להשמיע קול

Nחמן

New member
פינץ' יקר!

מזמן לא היית איתנו כאן. מאז שעברת דירה הנך חסר מעט בפורום... למה אתה כועס? אני עוקב אחר כל הודעותיו של אופטימי תוך ביקורת קפדנית (אם תעקוב אחר הודעותיי, תדע, מה מידת הביקורת שלי) ואינני יודע על מה יצא הקצף. אין לי ספק, שאם אדקדק בכל אורחותיו, אמצא עליו לא מעט ביקורת. אבל לא זה העניין. איתי כתב כאן הודעה חשובה מאוד ולפיה אנו ציבור מגוון בעלי דעות שונות. אינך מצפה, שדעתך תהיה השלטת כאן, ואפילו אם היא דעת הרוב. בכל הודעותיו של אופטימי לא מצאתי שום פגיעה במישהו. הודעותיו נכתבות במלוא ההערכה והנימוס. אפשר לא להסכים ולא לקבל אותן אבל זו דעתו ויש לה מקום בפורום נכבד כשלנו. אז אם אתה מצפה מהשונים ממך לסובלנות, אנא! היה גם אתה סובלני כלפיהם. ולסיום מקווה להמשיך לראות אותך בפורום בעד או נגד - העיקר, שנדע לכבד זה את זה.

Shira Esther

New member
טעות. אם אתה אכן דתי

אתה אמור לדעת שככל הנראה מבחינה הלכתית אם הילד היא האישה שיולדת אותו..

Nחמן

New member
לא קראתי את דבריך בתחילה

אבל האם יתכן, שרוח הקודש שורה עליי?! דברי חכמים כדרבונות!

Nחמן

New member
אופיר יקר!

אני יודע, שלאחרונה אני מרגיז אותך מעט עם תגובותיי בעניין המצעד. אתה גם יודע, שחלילה לי מלדבר עליך סרה, כי לא שיניתי דעתי מעודי ועד היום הזה. אז דעה לחוד ואהבת האדם לחוד. מקווה, שלא תכעס עליי בשל כך. המצעד לא תומך במשכב זכר??? תומך ועוד איך! מה הן הזכויות, שעליהן מדברים? זכותו של גבר לחיות עם גבר כדרך, שבעל חי עם אשתו, (או אשה עם אשה אך שם האיסור חמור פחות) וליהנות נזכויות שוות כאילו היו בעל ואשה. זה המצעד וצודק אופטימי שלנו, שלמרות שאינני מכירו, הוא מתחיל למצוא חן בעיניי כאדם חכם ועוד ניהנה כולנו מדבריו בפורום. הפתעת השנה: עמית לוי מ"חברותא" אף הוא איננו תומך במצעד. אולי לאט לאט כולנו נתפקח ונבין את משמעות הדברים לאשורים. קרא גם בקישור הבא

avitano

New member
צר לי אך אתה טועה

משכב זכר לא מנוגד בחוק היה, אבל ב 86 שולמית אלוני הגאונה ניצלה הזדמנות וגרמה לביטול החוק הטיפשי האוסר על משכב זכר הכולל ענישה אז המצעד לא תומך במשכב זכר זה לא אישיו בשביל המצעד המצעד תומך בשיוויון מלא, כולל הכל, לא מול משהו ספציפי המצעד לא בא להגיד אנחנו רוצים שיאפשרו משכב זכר אף אחד לא אומר בואו נעשה משכב זכר המוני במצעד כך שזה לא נכון לומר שהוא תומך בזה... ועובדה שגם הומואים דתיים הולכים למצעד באמונה מלאה, ובידיעה שהוא לא תומך ספציפית במשכב זכר אלא בשיוויון זכויות מלא.

Nחמן

New member
לא הזכרתי את החוק

לא היה לי ספק, שהמצעד הוא בהתאם לחוק וגם משכב זכר. הבעייה מתחילה עם הזכויות. אלו זכויות חסרות לך? שירות צבאחי?! יש כאן בפורום לא מעט קצינים בסדיר ובמילואים. הצבעה בבחירות?! הכרה ב"נישואי" שני בני זוג הומוסקסואלים?! מה אמורים בני הזוג לעשות? חהיות חברים?! גם אתה חבר שלי וכמעט כל הגולשים (אפילו אלה, שנרגזים בגללי לפעמים...
) הקבועים. אז מה מגיע לנו בשביל זה? מיליון דולר?!
אסתפק אפילו בחצי מזה (אבל שיהיה במזומנים...
). שמע, אופיר! הסקרנות כבר אוכלת אותי אבל בגלל שאני אוהב אותך באמת, מקווה, שאינך כועס עליי... שבוע טוב!

למעלה