לא כל כך אכפת לי

מה

ההבדל בין אם הולכים בשביל המשכב זכר או שהולכים בשביל לתת שיוויון לאלה ששוכבים משכב זכר גם כך וגם כך זה לגיטימציה לעבירה וזה לא מתאים לדתי המאמין בתורה שנגד זה!!

DannyDinn

New member
עברית צחה?

ורשי אתה קורא? הוא הרי מצטט שם בעברית צחה את הפרשנות הידועה לכולם. אז מאיפה הבאת שכתוב שאי אפשר לשכב עם גבר? אפשר ואפשר. רק דבר אחד אסור. יש הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות... טוב, זה בעצם רק למי שמאמין בזה כמובן.

אל תהיה

מצחיק, דיברתי על אלה שמכניסים כמכחול, האיסורים האחרים הם מחז``ל שאסרו הוצאת שז``ל. ושלא תדע מה קורה לאחד כזה. ואגב רשי לא כתב מהי השפופרת וכוונתו לכל פתח שאתה יכול לעשות עם אשה...

mendy770

New member
אופ צודק שיפסיקו להסתובב עם תחתונים ../images/Emo9.gif

ובכלל בכל המפגשים של חברותא כל ההומואים באים לשם כשרק תחתונים לגופם גם אתה אופיר תפסיק להסתובב עם תחתונים ברחובות !!! אני מסתובב לי בת"א ברחובות וכל ההומואים הולכים עם תחתונים וגם בבני ברק כל ההומואים מסתובבים עם תחתונים רק ששם זה תחתונים עד הברכיים אבל זה לא משנה את העובדה שאלו תחתונים ואפילו במאה שערים ההומואים מסתובבים כשרק תחתונים לגופם ועוד חוצפה שהם מגיעים ככה לטישים ולשיעורי תורה בקיצור מאיפה הסטיגמות שהומואים מסתובבים עם תחתונים ברחובות שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול.... כל היום אני עושה שטויות לא בכוונה בכ....

DannyDinn

New member
תגיד מנדי

לקלוין קליין יש קו תחתונים מיוחד לחרדים? סקסי אבל צנוע? או שזה שני דברים מנוגדים? מה אתה אומר נפתח סטראט אפ כזה? ונפרסם שלטי חוצות בכל תחנות האוטובוס בבני ברק? זה לא נשים אז לא ישרפו אותם....

מנדי, שלא יחשבו

שאתה טיפש, כי ממש לא אמרתי שהומואים הולכים עם תחתונים ברחובות! מה הקשר? אמרתי שאנשים לא יתחילו להפגין שהם רוצים ללכת עם תחתונים כי זה לא נורמלי, אז גם ההומואים צריכים להבין שמעשיהים לא נורמלים!

DannyDinn

New member
אופטימי = נורמלי?

אכן השתלבת פה יפה, ואולי יפה מדי, אך לומר לנו שאנחנו לא נורמלים? מזה אתה צריך לחזור בך. אם אתה לא מקבל את עצמך כנורמלי, זו כבר בעיה שלך. אבל ההומואים ומעשיהם הם נורמלים לחלוטין בשביל ההומואים! אנחנו לא חיים את חיינו בשביל הסטרייטים ומה שהם מגדירים כנורמלי. אנחנו חיים את חיינו בשבילנו, ולנו זה מאוד נורמלי.

אתם חמודים

לא התכוונתי לא נורמלים שהכוונה משוגעים, אלא לא נורמלים בהשוואה לנורמליזציה בעולם.

נורמלי מאד שאחד מעשרים גברים נמשך לגברים

כך זה היה תמיד וזה אף פעם לא הזיק לאיש. גם בין חיות בר יש אחוז מסוים של זכרים שנמשכים לזכרים (ראה סיפור על זוג פנגווינים שנפגשו בגן חיות, מקיימים יחסים, ומגדלים באהבה אפרוח נטוש). גם על יהודים באירופה של המאה שעברה אמרו שהם לא נורמלים והם לא בדיוק בני אדם בעלי זכויות. האם אתה חובר אל הבורים הרשעים האלה שאמרו כך?

אני שוב

חוזר ואומר כוונתי לדתיים שצועדים, לא לכלל הקהילה! אבל זה בדיוק הבעיה שאתה מביא ראיה מחיות!! אתה שם לב למי אתה משווה את עצמך?

Nחמן

New member
סליחה על הבורות

כבר שכחתי, מה כתוב ברש"י. אתה יכול להזכיר לי?

che ringo

New member
צריך להגיד את האמת על הדיון הזה

הדיון כאן בפורום לגבי המצעד והאם צריך להיאבק על זכויות או שאנחנו חיים בעולם שוויוני וורוד לא נעשה בפורום אובייקטיבי באמת. כולנו כאן הומואים וכל אחד שופט את המציאות בהתאם לדרך ההתמודדות שלו עם הנטייה והחוויות שלו. מי שכל ההתמודדות עם הנטייה המינית שלו מסתכמת בלחיות בעולם הוירטואלי כאן בפורום ובחדרי צ'אטים ו/או בסטוצים בוודאי שלא ירגיש אפליה וגם לא צורך אמיתי לצעוד ( מן הסתם כאן בפורום אנחנו לא מפלים הומואים)....אבל, מי שחי בעולם האמיתי ( ולא הוירטואלי) עם בן זוג או יצא מהארון או שואף לזוגיות או במקרה הינו הומו נשי ( שלא מצליח להסתיר את הנטייה מהסביבה למרות מאמציו להישאר בארון) אז למרבה הצער הוא מרגיש את האפליה יום יום- מלמצוא דירה, עבודה, צבא, משכנתא, פנסיה, ילדים ועוד, וירגיש צורך לצעוד ולהיאבק. לא סתם רואים נוכחות מרשימה של חברות שלנו מבת קול במצעד, יש אצלן המון חברות שבחרו לחיות בזוגיות חד מינית ( והקימו משפחות לתפארת) בעוד שאצלנו רבים נשואים עם אישה וממשיכים ללכת לטיפולים כאלה ואחרים. הדיון סביב המצעד הוא לגיטימי, אבל צריך להבין שאנחנו לא אוכלוסיה הומוגנית, אלא מגוונת מאוד בדרכי ההתמודדות וחייב להיות כאן כבוד הדדי עבור כל מי שמתמודד. לכן, כפי שאני מחבק את הבחורים שעושים טיפולים או רוצים להתחתן עם אישה, ככה אני מצפה מהחברים שחיים כאן בפורום לכבד את הצועדים במצעד ואת אלה שבחרו להתמודד אחרת מהם מבלי לשפוט ולרמוז כי הם פחות דתיים מהם וכדומה. סביר להניח כי הצועדים ואנשים כמו יונתן דנילוביץ ( שבזכותו אסור להפלות אותנו במקומות עבודה) סוללים לכם את הדרך למקרה שבעתיד אולי כן תרצו זוגיות עם גבר או למקרה שהשמועה על נטייתכם תדלוף החוצה ואז תצטרכו להתמודד עם זה בישיבה/בעבודה/בצבא וכו'.

DannyDinn

New member
נכון מאוד!

להרבה הומואים לצערי יש גם את הסטיגמה שהומו=סקס אנאלי. חלק מהמאבק, גם של הו"ד, הוא בשבירת הסטיגמות האלה, שמהם נובע חוסר האיזון הזה שברגע שמישהו שומע את צמד המילים "מצעד הגאווה" הוא מיד שוכח שהומואים מופלים בכל תחומי החיים והגאווה היא לא באיך אנחנו עושים סקס, אלה בזה שאנחנו נורמלים כמו כולם, לא חולים ולא פושעים, וששוויון הזכויות מגיעות גם לנו.

הבעיה היא...

שהומואים נשואים רבים הוליכו שולל את האדם שאותו הם אמורים לאהוב ולכבד - את בת זוגם. האם הם פטורים מביקורת? אין לי שום ביקורת על הומו שמתחתן עם אשה מבלי שבמשך חיי הנישואין שלהם היא תסבול בגלל הסתרת עובדות, או גילוי עובדות פוגעניות. מי שמאמין בטיפולים, רצוי שיוודא שהם אפקטיביים לפני שהוא מחליט החלטות הרות גורל עבור אדם אחר. כבר דשנו בזה ארוכות.

Nחמן

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

konito

New member
אם אשתמש במילותך אז אל תבלבל לנו את המח...

המצעד הוא החג היחידי החשוב במדינת ישראל שכן הוא חגיגה אמיתית של זכויות הפרט. הוא לא כמו כל שאר החגים שלא נועדו אלא לגבש עם תחת ארועים שרק אם אתה מאמין הם אכן קרו. אם אתה לא רוצה לקבל כל פרוש התומך בהומוסקסואליות, סבבה, אלה הם חייך שלך עם כל הקושי המטורף שלדעתי אתה לוקח על עצמך. לך תקריב את עצמך בעבור אידיאלים שאינם שייכים לך אם אתה הומו. אבל תזוז בבקשה מדרכי, כי אני ממש חושב אחרת ממך ועומד על זכותי לקבל זכויות מלאות.

למעלה