לא כל כך אכפת לי

לא כל כך אכפת לי

אם לא דתי הולך למצעדים, גם ככה הם צועדים בסוג של חושך כל חייהם. אבל אנחנו הדתיים צריכים לדעת שגם אם יש נטייה כזו או אחרת שבתכלס לא מתחברת עם האמונה שלנו ועם האיסור הגורף שנאמר בתורה לא לשכב עם גבר ושלא יבלבלו לי את המח שכל אחד יכול לפרש זאת אחרת כיון שזה נכתב בעברית צחה שאפילו בן יהודה הבין אותה, אז אנחנו לא צריכים לצאת עם זה לרחוב כי זה בדיוק כמו שאם הייתה נטייה לאכול חזיר לא היינו הולכים למצעד בעד החזירים כיון שזה פשוט ולא משתמע לשני פנים. תודה שהקשבתם, עכשיו תורכם.

אחי הצעיר אופטימי קראת את ההודעה...

שבה הבאתי היום את דבריו של הרב רון תחת הכותרת: הרב רון יוסף: גם סטרייט יכול "לצאת מזה?"‬ - הוא מסביר שם בדיוק את הדברים שהעלת. תקרא ותפנים.

avitano

New member
לא מסכים איתך...

המצעד לא תומך במשכב זכר אין צורך לעשות מהמצעד מה שהוא לא הוא בסך הכל דוגל במתן שיוויון זכויות מלא אתה לא חושב שצריך שיוויון זכויות מלא להומואים ולסביות? אתה לא חייב אני כן מאמין בזה ולכן אני כן צועד ( לא בירושלים ) אף אחד לא מקשר בכלל בין איסור משכב זכר למצעד זה שאתה הומו דתי לא אומר שאתה עובר על האיסור וגם יש מסורתיים לא חובשי כיפה שלא עוברים על האיסור הזה מותר לגבר לאהוב גבר, אסור לו לקיים איתו משכב זכר אז מה לא בסדר במצעד...?

אני לא רואה

שום חוסר שיויון, מה חוסר שיויון? לא נותנים להומואים לעלות לאוטובוסים?? רוב הצועדים באים לומר תכירו בנו בתור אנשים נורמלים מבחינה חברתית, אל תסתכלו עלינו ברחוב שונה בגלל שאנחנו שוכבים עם גברים אפילו שזה הפוך מהבריאה הבריאה... וזה בדיוק לצעוק ברחובות תבינו אותי שאני אוהב ללכת רק עם תחתונים ברחוב או משהו כזה פשוט תבינו שיש מושג של לא נורמלי ואין כוונתי למשוגע אלא למשהו שהוא לא סטרייטי, לא ישר. ההבדל ביננו שאתה חושב שזה נכות ומבקש שלא יצחקו עליך ברחוב ויתנו זכויות כמו לאדם שהולך בלי קביים, ואני חושב שזה כאחד שיש לו אהבה מסויימת שהיא זרה לכלל האנושות שמבינים שבשביל להביא ילדים צריך אשה או שמאכלות אסורות באמת הורסות את הגוף. ואפשר להאריך עוד.

avitano

New member
מה רשמתי ומה ענית?

רשמתי שזאת נכות? שלא נותנים לנו לעלות לאוטובוס? שיוויון מלא: חתונה בין בני זוג, נכון, כיום אפשר להתחתן בקנדה, לחזור לארץ ולשני הגברים יהיה רשום נשוי בתעודת הזהות אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להתחתן בארץ, לא בקנדה... משכנתא, שבני הזוג יוכלו לקחת ביחד משכנתא, ולא רק אם זה גבר ואישה. ירושה, גבר אחד יורש את הגבר השני, לא בתור תקדים בית משפט אלא כחוק ברור ומסודר אז אל תגיד לי על אוטובוסים או זכויות ברחוב מתי ראית בן אדם הולך עם תחתונים ברחוב? פשוט סטיגמה שגם אתה נתפסת אליה בשביל להביא ילדים צריך אישה? כן, כדי שהיא תלד אותו, אבל אני לא צריך אותה במערכת היחסים שלי אישית אני מתכנן להביא ילד עם גבר בשיטות הקיימות היום ובצורה כזו שהאשה שתלד את הילד לא תהיה קשורה אליו בקשר דם כלשהו (זה כבר קיים) זה שיוויון. בשביל זה צועדים. אז אל תמכור לי סיסמאות של עירום ברחובות ומשאיות עמוסות גברים בתחתונים

קודם כל שיהיה

ברור, אני מכבד כל אדם ולא משנה לי דעתו שלא יובן שאני מזלזל במישהו, רק אנחנו צריכים להבין שיש אחד שברא את העולם והוא החליט מהי הנורמה ומהו השיגעון, בכל מקרה אני עניתי לפי הדעה שלך שזה לא נגד הדת בכלל כי לא מקיימים יחסי מין מלאים. אני לא מבין איך אתה רוצה שבמדינה יהודית יתנו יד לדבר שהוא סותר את היהדות איך? ולמה אתה לא חושב על הילד המסכן שלא יידע מי האמא שלו, אתה היית מוכן לבוא לעולם בלי לדעת מי הביא אותך? אפילו חיות קשורות לולדות שלהם ומרחמות עליהם!

avitano

New member
כשאני אהיה סוג של כבש אני אזכור את זה

עד אז אני בן אדם עם הגיון בריא שיכול להבין שהכל תלוי בחינוך טוב והילד שלי לא צריך לדעת מי האמא שלו כשיש לו 2 אבות אוהבים ותומכים בכל קנה מידה אפשרי הוא לא ישאל למה לכולם יש אמא ולי רק אבא ואבא כי בעולם שלנו זה גם ככה נדיר למצוא זוגות שלמים רוב הילדים בארץ חיים רק עם אמא או רק עם אבא ממילא ובמידה ולא אלך על חינוך דתי, קיים מוסד חינוכי המיועד לחינוך שיוויוני מה שאומר שיש בו ילדים לזוגות חד מיניים וגם ילדים לזוגות סטרייטים בחינוך כזה שמלמדים אותם שהכל בסדר ונורמלי... אני לא רואה שום סיבה לבעיות עם חינוך כזה וילד כזה.... הכל עניין של השקפת עולם אבל קל יותר להצהיר הצהרות ללא ביסוס או ידע.

הביסוס והידע

הזה זה לבוסס בבוץ ולדעת שאתה תקוע. לענייננו, ושוב עם כל ההערכה לבני אדם אתה שוב טוען שילד זה חתול שאפשר לאלף. אני לא יודע מה המקור הדתי שלך אבל אני מניח שבפורום הזה יש בעיקר דתיים העניין הוא עכשיו עד כמה העמקת בלימוד התורה שהיא מרכז הווית חיינו ששם נאמר כבד את אביך ואת אמך, או מכה אביו ואמו, לא נאמר הוריו, כי אלוקים ברא במיוחד עוד אדם מסוג שונה שאיתה נבנה את העולם וצוה עלינו פרו ורבו, ואחר כך אמר והגדת לבנך וכולי וכולי עוד רבות המצוות שקשורות לבן ואב. אז אתה אומר שבן זוגך יביא ילד ואתה לא והנה בטלת חלק גדול ממצוות עשה הקשורות לרוב החיים. ולמה כי החלטת שהילד המסכן הזה יכול לחיות בלי אמא. אתה יודע מה אומר המילה ``אמא`` לילד? שמת לב שיש עשרות שירים שמדברים על המילה הזאת ``אמא``, מה יעבור לילד הזה בראש כשהוא ישמע שכמעט כל זמר מזכיר את אמא בשירים? אה אולי תחנך אותו שאמא יש רק לזמרים... זה רעיון. הנה פטרנו עוד בעיה. עם חיוך וחיבוק. אופטימי.

avitano

New member
אני מניח שיש לך ולבעלך ילד...

או שלא? אז אולי אתה מכיר ילדים לזוגות חד מיניים? אני מניח ש... לא אז איך אתה כל כך החלטי לגבי מה זה יעשה לילד ומה הוא ישאל? אני לעומת זאת לא מדבר מתוך חוסר ניסיון וכח ההשמצה אלא מתוך ידע ומחקר אני מכיר ילדים לזוגות לסביות, הומואים, הומו עם לסבית וכו' ואני מכיר ילד בן 15 שבחיים שלו לא צחקו עליו ובחיים שלו לא שאלו שאלות ובחיים שלו לא הפריע לו למה יש לו אמא ואמא ואין לו שום אבא בתמונה ולא לא שיקרו לו אמרו לו שיש גם צורת חיים כזאת והוא קיבל את זה כי זה החינוך שלו באותה מידה אם מגיל קטן ההורים היו אומרים לך כל הזמן שהומואים זה בסדר היית גדל בידיעה שזה בסדר אז די לנחש מה יהיה ודי להגיד לי מה יקרה לילד... ואני לא מקיים הרבה ממצוות עשה, כי אני לא בן אדם דתי והילד הזה יהיה הכל חוץ ממסכן תאמין לי עדיף 10 ילדים לזוגות הומואים בלי אמא שיגדלו בחום ואהבה מאשר ילד אחד לזוג סטרייטים צעירים שהביאו אותו כי היו מספיק טיפשים למהר בהחלטה כל כך חשובה של להביא עוד ילד לעולם ואין להם אמצעים עבורו ובטח להורים חסרי אחריות ששוכחים את הילדים שלהם במכונית. שבת שלום.

DannyDinn

New member
או הורים שיושבעים שבעה על הילד שלהם

אם הוא עדיין חי אבל לא עושה בדיוק מה שהם רוצים ממנו

Nחמן

New member
והיה לפלות אחד

שלא ישב "שבעה" על אחיו המת בגלל שלא עשה מה שהאח רצה ממנו. האמן לי, שלא חסרים מטורפים בעולם שלנו. ברחתי מחדשות השבת אבל בין הכותרות הצלחתי לקרוא על מהומות בירושלים בגלל פתיחת החניון (לא חשוב איזה). לצערי הרב ולצערם של רבים אפילו מקרב החוגים החרדים המתונים אותם חוגים קיצוניים אינם מבינים, שבמו ידיהם מקימים שתי מדינות: האחת - ירושלים הקיצונית-הפנאטית והשנייה - תל אביב החילונית "למהדרין". גם כיום אני מריך לחפש בנרות מקום עשר לאכול בו בת"א. מחר גם זה לא יהיה. היכן קדושת ארץ ישראל? גם אני נגד פתיחת החניון אבל מהר מאוד הבנתי, שזוהי דרישת המשטרה מטעמי ביטחון, ואין בה דבר עם עידוד לחילול שבת, שכן מה לי לחנות ברחוב יפו תוך חסימת המעבר החופשי לרכב חירום, ומה לי לחנות בחניון מסודר תוך צמצום ממדי חילול השבת (אי גביית תשלום, הפעלה ע"י גוי וכו')? אלא מאי? רוצים לסגור את כל עיר הבירה לתנועת כלי רכב בשבת? מזה גם אני חושש. ההפגנות לא זו בלבד שלא יועילו אלא עוד יזיקו (וכבר שמעתי על פציעתו הקשה של אחד המפגינים). ראה משהו מעניין! יש חילוקי דעות עצומים בינינו וכן ביני לבין אחרים (אופיר היקר, למשל). אבל שנאת חינם??? על זה ניאלץ להתאבל בי"ז בתמוז ובתשעה באב! לזה אני מתנגד באופן נחרץ.

Nחמן

New member
שמעתי נכון???

אתה רוצה לאמלל את הילד בכוח??? ילד, שלא ידוע מי האבא שלו, איננו יכול להינשא אלא לגיורת. מי, שלא ידוע, מי האמא שלו, ספק, אם יוכל אחי פעם להינשא כדת משה וישראל. זו עצה טובה לחיסול (!!!) עם ישראל חלילה!...

תגיד את זה

למיודענו השואל, אני מזועזע שהמחשבה שהיצר לגברים עד כדי כך מסמא את עיניהם של כמה מחברינו שיוצאים לרחובה של עיר בהכרזת ``גבר גבר`` ולא יודעים מה הם מעוללים לילדינו ולדורות הבאים שישאלו `` אבא, מה זה גאווה, זה לא מילה רעה`` (עכשיו עולה לי ש``מילה רעה`` זה תרתי משמע בענייננו והמבין יבין) ``אז במה הם מתגאים אבא, הרי אתה ואמא ההורים שלי אז איך להם יהיה ילדים`` והתמים יותר ישאל ``מה? אני יכול להתקלח עם מויישי החבר שלי? איזה מצחיק`` הוא לעולם לא יבין שיש סטרייט שזה ישר ויש הומו שזה עקום!

DannyDinn

New member
"סטרייט" הגדרה של "סטרייטים"

אני לא יודע מתי התחיל השימוש בה, בטח כשעוד הומוסקסואליות היתה מחוץ לחוק והכניסו אנשים לכלא בגלל הנטיות המיניות שלהם. אז אם אתה כהומו קורא לעצמך "עקום", למה שמישהו יעריך אותך? או שאולי אתה לא הומו?

זה בדיוק העניין

אני לא הומו, אני לא נמשך לגברים ברמה של סקס, הגוף הגברי מעניין ותו לא. בכל מקרה אני לא המצאתי את ההגדרות. אז מה אתה אומר? מה נסביר לילדים שישאלו מה זה המצעד הזה? ואני מדבר על ילדים דתיים!

DannyDinn

New member
אז מה אתה עושה פה??? תעזוב אותנו במנוחה!

ולילדים תגיד את האמת שלך - אלוהים ברא אותם ככה, וזכותם לחיות כפי שהם רוצים לחיות. או שמא אתה מעדיף לשקר לילדים שלך וליצור דור חדש שישנא אותנו ויגיד שאנחנו חולי נפש?

סליחה, יש לך אופציות יותר טובות?

ולהביא ילד עם בחורה לא נשואה יהיה עדיף מבחינת הנישואים שלו? ולא, אם הפתרון שלך הוא להתחתן עם בחורה רק בשביל להביא איתה ילדים, זה לא באמת פתרון הגיוני לרוב המוחלט של ההומואים..

Nחמן

New member
זה כמו לשאול...

מה עדיף? נבלה או טריפה? החיים הם לא פיקניק. יש בעייה להומוסקסואלים ויש להתמודד איתה ע"פ ציווי התורה. זה לא קל ולא פשוט אבל במציאות הקיימת היום לעשות את החיים קלים יותר זה לא פתרון. אינך יודע, אלו חיים קשים יצפו לך מחר.

DannyDinn

New member
דת ואמונה

הי אופטימי אכן זהו פורום להומואים דתיים ולמורכבות של עצם ההגדרה הזו, אבל הפורום פתוח לכל אחד, גם מי שאין לו כלל זיקה לדת, ואפילו לגויים, כל עוד הוא או היא שומר\ת על כללי הפורום. מה שאומר שלא לכולם פה אלוהים הוא המציאות המוחלטת והתורה הינה המקור היחידי שאינו ניתן למחלוקת.... אנשים פה בעבר התרעמו על כותבים שהעזו לרמוז או לאמר בפרוש שהם אינם מאמינים בדת\תורה , אבל עקרונית גם דעות כאלה קיימות. אני למשל הייתי מאמין ועכשיו אני לא. חלק מזה נובע בגלל הקונפליקט שלי כ"הומו דתי" אבל לא רק. לא חסר אנשים סטרייטים שכופרים בעיקר... אבל אני חושב היום שאם הייתי מעורב בפורום כזה ובמפגשי הו"ד וחברותא לפני שאיבדתי את האמונה, אולי לא הייתי מאבד אותה. וכמי שלא מאמין עכשיו, אין לי כלל אג'נדה לגלות לעולם הדתי את ה"אמונה" החדשה שלי ולשכנע אותם בצדקתי. להיפך, מי שמאמין שיבושם לו. אבל מה? להרבה אנשים דתיים גם קשה לחזור בשאלה בגלל אותם לחצים חברתיים של מה-יגידו וכיבוד הורים וכולי וכולי, בדומה מאוד ליציאה מהארון... כך שעצם המצאות הפורום ושאר הקבוצות יוצר מערך תמיכה לאנשים שעוזר להם להשאר היכן שהם, או להתקדם קדימה בכל ערוץ של חייהם, בלי דוקא לזרוק מוסכמות עליהם גדלו. ועוד נקודה -הדברים שלך הם כן זילזול בדעה של מישהו שלא מאמין בבורא עולם ובתורתו, כי יש לך אמת אחת שאתה כופה על האחרים....

האמת

היא לא שלי, האמת היא אחת אמת עם רגליים מוצקות, אין כזה דבר אמת שלי או שלך האמת היא אמת, אחת ואין שניה לה. זה ברור הרי שיש אלוקים רואים את זה על עץ אחד בודד שעומד בצד הרחוב, אתה יכול בעצם לראות את זה בעיניים שלך, בעין אחת שלך כמה זה מדהים, עשרות אלפי חלקיקים של ורידים ונימים שיוצרים מצלמה מדהימה ונפלאה וזה רק העין, תחשוב על כל הגוף, תחשוב על האיבר שאתה כל כך נמשך אליו כמה זה נפלא שמזרע קטן נולד עוד עולם נפלא! ואת זה אנחנו רוצים להשחית? להרוס? ואנחנו אומרים לאותו אחד שברא את כל זה, כן, גם את הגלידה שאתה הכי אוהב, אנחנו לא שמים עליך! אז מה אם עשית את זה? מי אתה שתגיד לנו מה לעשות! זה נראה לך ידידי, נורמלי?

למעלה