לא כל כך אכפת לי

אני ממש

לא עומד בדרכך תעשה מה שבא לך. עם כל האהבה שאני רוחש לכל אדם יהודי באשר הוא, אני חושב שזה מגוחך להפוך מצעד לחג זה כבר הגזמה בא תוריד קצת פרופיל אף אחד לא מזלזל בך ולא בנטיות שלך אני רק אומר שדתי המתפלל 3 תפילות ביום לאלוקים שאסר על משכב זכר, ושומר על לא תגנוב לא תרצח וכולי, לא יכול לזעוק ברחובות אני כן רוצה גבר ולא אכפת מה אלוקים אומר, הרי הוא סותר את כל הוייתו בחיים. אתה רוצה? קשה לך להתגבר? לפחות אל תצעק את זה ברחוב! זה כמו שהשמנים יעשו יום חג כמו שקראת לזה, יום חג לאוכל, אנחנו רוצים רק לאכול ולאכול ולאכול, כולם יצחקו עליהם אתם רוצים? לכו לאכול מה הקשר לצעוק ברחובות? הרי כולם מבינים שריבוי באוכל יכול גם להרוג! אז מישהו יתן לזה יד? אני מבין שכאן מדובר בזכויות אבל לא תבקש זכויות לחיות עם גבר אם אתה לא רוצה לשכב איתו אז אל תבלבל את המוח!!

mendy770

New member
אני לא נגדך

אני דווקא מבין על מה גדלת ולמה אתה חושב כך (בניגוד לאחרים ) מה שכן תנסה להבין גם אחרים ודעות אחרות זה יעזור לך בחיים אתה דיי מקובע על מה שלמדת ולפעמים לי אתה נשמע כמו אחד הציטוטים של אמנון יצחק משום מה

Nחמן

New member
אל תכעס עליי

אבל מרגע לרגע אני מתאהב בך יותר. האהבה נובעת אך ורק מהדברים האמיתיים שלך, שניכר בהם, שהם יוצאים מהלב.

אופטימי וNחמן, אני לא יודע אם יצא לכם

לחוות זוגיות עם גבר, אבל אני מאוד מקווה שתזכו לזה. אז אולי תבינו שההנחה שהצורך בהכרה בנישואים חד מיניים, או בזוגיות חד מינית בכלל, לא קשור בשום צורה שהיא למשכב זכר, חדירה וכד'. אני בזוגיות כבר למעלה משנתיים וחצי, ומקיים יחסי מין עם בן הזוג שלי. באופן טבעי והגיוני, אנחנו לא צריך שום הכרה חברתית, הסכמה, או מלחמה לשוויון זכויות כלשהו בשביל לקיין איתו יחסי מין- הרי גם כשהיה איסור פלילי כזה, הוא לא באמת נאכף (אתם לא מצפים שיציבו שוטרים/ מצלמות בכל חדר שינה בישראל..). אנחנו נלחמים להכרה חברתית וחוקית בזכויות שלנו שחורגות מעצם קיום יחסי המין- הזכות לגדל ילדים, להתחתן, לקבל הכרה מהמדינה במסגרת המשפחתית אותה נקים- בדיוק כמו שכל אדם/ זוג אחר במדינה מקבל. Nחמן, הנסיון שלך להשוות בין זוגיות ללא חדירה לחברות סתם הוא בין פתטי לעצוב- מדובר בסוגי קשרים שונים לחלוטין, אהבה שונה באיכות ובעוצמה, שאיפות שונות לחלוטין לעתיד הקשר, ובקיצור- למעט נק' מאוד בסיסיות המשותפות לכל סוג של אינטראקציה אנושית, אין קווי דמיון רבים בין השניים...

Nחמן

New member
אינני יכול לענות בשם אופטימי

אז אשיב לפחות בשם עצמי. לצערי הרב לא יצא לי לחיות הזוגיות עם גבר. אני מצטער על כך, כי לא אבוש להודות, שזה חסר לי. רק דבר אחד אני מבקש להבהיר: משכב זכר הוא אחת העבירות החמורות בתורה ואילו אוננות ושפכז"ל היא לכל היותר איסור מדרבנן. אינני רוצה לדון אף אחד כולל אלה, שעוברים על איסורי תורה חמורים. רק יורשה לי להבדיל בין איסור, שנעשה ל"הכעיס" לבין איסור ל"תיאבון". כל מבקשי הזכויות לגדל ילדים, להתחתן, שלא כדת משה וישראל, וכו' אינם עושים זאת אלא "להכעיס" הם יודעים, שהדבר אסור ע"פ התורה, ושאורח החיים במדינה הוא יהודי, אבל יתהפךהעולם. העיקר, שלקומץ אנשים, המהווים בין 5% ל- 10% מכלל האוכלוסיה, שרק קומץ מתוך זה מעוניין ב"זכויות" אלו, יהיה טוב (בכלל מי אמר, שזה טוב?... ראה במדורי השבועי מעש"ק פרשת "שלח"). כל מהותו של המצעד לא נועד אלא להראות לכולם "מי הגבר". אומנם אנחנו מיעוט שבמיעוט אבל כל העולם יכול "לקפוץ לי". זאת הבעייה.

ishayh

New member
אני לא יודע איך אצלכם אבל...

אני חושב שברגע שאתם תעשו מאמץ ולא תחשבו מה הילד יאמר על זה שאימו לא בדיוק אימו אלא רק פונדקאית ובכלל איך זה שתי אבות לכולם יש אמא ואבא אז אתם תקדמו את העניין שהילד לא ישאל כי יהיה הרבה אנשים כאלה וזה יהפך לדבר שבשגרה אבל עד שזה יהיה בשגרה אני לא יתחתן עם גבר כי אז אני אצטרך להסביר לילד שלי דברים מעל לרמת גילו והוא יסבול לחינם ואל תגיד לי להכניס אותו למקום שהוא ליברלי ויש בו מכל המינים כי עדיין הוא יסבול אם אתה מוכן לחיות את חייך ורוב הזמן להעביר אותם בהסברים לילדיך שיהיו שזה תקין בהחלט אז תשקיע ואני מקווה שתצליח ! אבל לא לכולם יש את הכח הרב לעמוד בזה וזו הסיבה שהעניין של נשואים חד מיניים עולה רק במקומות בעלי ריכוז גבוה מאד שהם חד מיניים ובקרה שהריכוז הוא גבוה ומתאחד הוא כופה את החוקים שלו שמקרה זה - אישור נישואים פורמלי לחד מיניים מקווה שתבינו אותי בהצלחה ושלא תדעו צער

הסברת יפה את דבריך...

אכן הרבה תלוי בסביבה שבה אתה חי ובריכוז בו אתה נמצא. ילדים שולים ישר ולעניין ולא אוהבים את הסחור סחור... גם לדעתי יהי להם מאוד קשה לשהות במחיצת ילדים של אבא ואמא (דבר טבעי) ואילו לו עצמו יש אבא ואבא, אזי איפה הסינר של אמא? זה כלל לא פשוט.

Imai

New member
אתה היחיד פה שחיי באפלה

מצוטט לי כאן חוקים ששייכים לזמן קדום שכבר מזמן נגמר, והם נכתבו ככל הנראה על ידי גברים והיו מיועדים אך ורק להם ולצריכיהם האישיים, וזה על חשבון ניצול מוחלט של הנשים וכל מה שהם לא הם. אז נכון, אני יודעת עברית, אבל זה לא אומרת שהמשפט הזה הוא קדוש בעיני. ואגב זה, לא נאסר על משכב בין נשים. אז אם אתה הולך ראש בראש אחרי כל מה שכתוב, אתה מוכרח גם להסכים לזה.

אני מסכים

שאין איסור למשכב לסביות אבל גם הם יכולות לגרום לאובדן האנושות והמבין מבין.

konito

New member
אובדן האנושות, לא פחות ולא יותר!

אולי תסביר לאחד כמוני שלא מבין...

DannyDinn

New member
עוד בעיה בתפיסה שלך!

עם רק 10% או פחות אנשים נמשכים לבני מינם, למה שכל הנשים היו שוכבות עם נשים??? מאיפה הקפיצה הזאת? זו עוד מנטרה שהכניסו לך לראש והיא פשוט חסרת ביסוס לחלוטין.

אם לדתי אסור לצעוד, אסור לו גם להשתתף בפורום

הזה. גם הפורום הזה הוא פרהסיה, כאן מביעים דתיים בציבור את רצונם לשכב עם גבר , עם או בלי שפופרת
. אם אתה נגד מצעד הגאווה, אז אתה גם נגד קיומו של הפורום הזה שבו אתה כותב.

נכון, כל מי נמצא בארון יכול לתמוך בצועדים

ולא לגנות אותם, גם אם הוא עצמו אינו צועד.

זה למשל

בלבול מח, קודם כל זה ממש לא פרהסיה, ומותר לטלטל בפורום בשבת למי שנלחץ. דבר שני לא רואים כאן פרצופים. דבר שלישי יש כאן אפשרות לכתוב דעה ולא רק לצעוק או להרים שלט של גיבובי מילים חסרי פשר וקשר.

למעלה