לא הבנתי למה צריך????????

הורס אש

New member
אני חושב שהמצעד כן מחלה

זה מחלה מאוד מאוד קשה, פשוט אתם רוצים צומי, כי בזמן האחרון כולם נטשו אותכם, אז אתם רוצים יחס.. לדוגמא: כמו תינוק שרוצה משהו ולא נותנים לו, הוא הופך את כל הבית בשביל לקבל את זה.. ואם זה לא עוזר, הוא ניגש להזיק לדברים ויותר חשובים לאמא שלו.. כמו שאתם באים לירושלים, שזה יותר חשוב לאנשים, כי במקומות אחרים המצעד שלכם הולך חלק, ואז אין לכם מספיק צומי!!

חמור007

New member
בוא נגיד

בוא נגיד שאתה לא יודע על מה אתה מדבר... אחרי שמסבירים לך פה 100 אנשים בצורה ממש טובה ואתה ממשיך בשלך... כנראה זה באמת גדול עליך, תפרוש.

הורס אש

New member
אין לי למה לפרוש

זאת המציאות.. ולא משנה מה יגידו.. בלב של כל אחד הוא יודע שהוא עושה את זה רק בשביל צומת לב,

גם אני לא מבינה את זה

אתה צודק. ואם להמשיך את קו המחשבה שלך, מן הראוי שגם יהודים בארצות אחרות, בגלל עצם היותם מיעוט, ישמרו על צניעות ועל פרופיל נמוך, ובעיקר לא יעשו הרבה רעש. שיעשו מצוות וסדר פסח בבית, מה הבעיה? ואם זה לא בעיה בשבילך להיות יהודי אז בשביל מה להסתובב עם כיפה, ציציות, פיאות? תהיה יהודי בבית. יש חגים של נוצרים שאין להם בעיות. רק את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית (בהתאם לכך יהודים מתבקשים למחוק כל סממן יהודי כשהם יוצאים לרחוב) ואם בא להם לחגוג את פורים למשל יש מאות אופציות, בלי למשוך תשומת לב. רק שלא יסתובבו עם כיפה על הראש ויכעיסו אנשים.

אל תשחקי אותה ההבלא

כל אחד צריך לישמור על פרופיל נמוך גם היהודים בגלל זה הם תמיד אוכלים אותה אנטישמיות לפי דעתי זה לא מצדיק אבל יש מיקרים שפשוט אני מבין תילך איך שאתה רוצה מיצדי גם עם פונפון באב או מה שלא יהיה זה לא מפריע לאף אחד וזה אולי מצחיק הבעיה היא המעשים שאתה עושה מקווה שהבנת על קצה המזלג... סבבה של יום

תגובתי

אז היהודים אשמים באנטישמיות? טוב לדעת שזה מה שאתה חושב.. אתה אומר שהומו-לסביים אשמים בהומופוביה? בגלל שהם מראים את עצמם יותר מדי? שום דבר לא מצדיק הומופוביה או כל צורה אחרת של אפליה של קבוצה שלמה. אז הומולסביים צריכים להסתיר את הנטייה שלהם בשביל להפסיק את ההומופוביה? רעיון נחמד..נעמיד פנים שאין דבר כזה כדי להפסיק את ההומופוביה (אין הומואים - אין הומופוביה!).. יש לי תאוריה אחרת...הומופובים אחראים להומופוביה (במקום "הומואים אחראים להומופוביה"). "זה בגלל המצעד שלכם/בגלל שאתם לא שומרים על פרופיל נמוך/בגלל משהו שעשיתם (שאין לנו קשר אליו)" זה תירוץ להומופוביה - זה ניסיון של הומופובים להסיר אחריות מעצמם ולהטיל אותה על ההומולסבים, ככה שהם לא ירגישו רע עם עצמם. הומופובים מחפשים סיבות טובות ותירוצים שיצדיקו את זה שהם שונאים קבוצה שלמה ("זה בגלל משהו שהם עשו, זה בגלל שהם עושים מצעדים, מושכים תשומת לב מושכים אש", בטח שלא בגלל ההומופובים עצמם!)

בנוסף אתם אתם גם מתומתממים פשוט אין עימי לדבר

וואו!!! מה לעזאזל? לא יכולתי שלא להגיב, כמעט חטפתי שבץ כשקראתי (או יותר נכון תרגמתי) את ההודעה. אחי מה נסגר איתך? למענך ולזכר אליעזר בן-יהודה תשקיע קצת בהודעות, ותרשום נורמלי. ראיתי בהודעות אחרות שהלך דווקא לא רע.. טוב לנושא עכשיו - באמת שווה תגובה. די מסכימה איתך (לא לכל מילה). בואו תענו ח'ברה, למה אי אפשר להלחם למען הזכויות שלכם בעזרת התאגדויות וכמו שמר/גברת אבוקדו לוקח/ת חלק בארגוני שוויון הזכויות? ההתעקשות לקיים את המצעד בירושלים היא מיותרת לחלוטין ומתגרה שלא כצורך.. את התפיסה של הדתיים, חרידים וכו' לא תצליחו ב-ח-י-י-ם לשנות, כי לפי מה שידוע לי זה נוגד את ההלכה ואת כ-ל ההשקפות בהם הם מאמינים. לשנות אותם זה להחזיר אותם בתשובה! אז קיצור רדו מזה.. (דרך אגב, לא מזמן קיבלתם שיווק של משרד החוץ! תמונות של הומואים דתיים(!) ברקע העיר הקדושה לייצוג התיור של ישראל!). את האוכלוסייה עצמה לא תצליחו לשנות ע"י הפגנות שכאלו (שנראות יותר כמו "התרברבות" סליחה...). אותי אישית, עם כל המלחמות שלכם, גרמתם לי ממש לשנוא את כל האוכלוסייה ההומוסקסואלית. לא בגלל הנטייה ( בכייףףףף אחים שלי, לא אכפת לי בנים/בנות הכל הולך..) אלא בגלל הכפייה! סליחה, אבל המלחמה המיותרת הזאתי על מצעד בירושלים זה כפייה ועושה לשם שלכם רק רע! אין מה לעשות, החרידים רואים בירושלים כמו נכס שלהם, כאילו יש להם בעלות עליה. אז למה ללכת ראש בראש? תהיו בטוחים שככה אתם ממש לא מתקרבים למטרות שלכם. האזרח הקטן לא מעריך את המלחמה הזאת שלכם. ועוד משהו, ברגע שבמצעדים שלכם אתם מציגים לראווה (אל תפסו אותי במילה לא הייתי נוכחת אף פעם במצעדים שלכם) אנשים חצי ערומים - אתם רק מחדירים לנו לראש את הנוסחה הומו=זנות. זה מספיק מסריח במצעד האהבה, אז במקרה שלכם אתם צריכים להיות עוד יותר רגישים וצנועים! לשנות תפיסה היא אחד הדברים הכי קשים לביצוע! כדי לעשות את זה - רק בעזרת המוח! אף פעם לא בכוח. בכוח אתם תביאו תוצאה הפוכה, האדם נאחז באמונות כל כך חזק, עד כדי כך שהוא נהיה אטום לחלוטין לכל רעיון אחר. וואלה השקעתי =) מצפה לתגובות! יאללה תרביצו.......

אתהה תווווווווותח אין אין עלייך ....

בשבילך אני מוכן גם לנקד יאאלההה אז יש אנשים נורמלים או הינה משהו מדבר לעניין למען האמת אפילו יותר ממני יום ניפלא

Alnilam

New member
קוקי,

אנחנו נלחמים בכל הצורות, וכל הדרכים. גם בהידברות, גם בחינוך, גם בעמותות, ארגונים, הרצאות, עיתונים, מאמרים, מוסדות, חקיקה ובכל צורה שאתה רק יכול לחשוב עליה. המצעד הוא לא כל המאבק, הוא אפילו לא גולת הכותרת שלו. הוא חלק קטן, זעיר אפילו, ממנו. מעבר לזה - בואי למצעד, תשפטי בעצמך. את שמונת האנשים שתופסים בטלוויזיה, הלבושים-למחצה, את תתקשי למצוא בין עשרות האלפים הלבושים בלבוש מלא ומפגינים וצועדים. מעבר לזה - כל מאבק חברתי מוצלח בהיסטוריה, עבד הרבה במוח - והרבה בכוח. אז להגיד שזה לא יעבוד . . . אוקיי, מקובל. עכשיו תבסס. תוכיח. כי את זה שזה ~כן~ עובד - הוכיחו הנשים, השחורים, ההודים, ואפילו היהודים. [כי לפוצץ את מלון המלך דוד, או את הגשרים, או את מסילות הרכבת . . . זה פשוט היה צעד דיפלומטי חסר אלימות. בחיאת רבאק, תלמדו היסטוריה. כוח ומוח עובדים יחד, כדי ליצור עוצמה פוליטית. אנחנו, שלא כמו החרדים, לא מאיימים ברצח. אנחנו, שלא כמו החרדים, לא שונאים את הצד השני. אנחנו, שלא כמו החרדים, לא שולפים סכינים. אנחנו הכופים? אנחנו האלימים? תסתכלו על זה מהצד. מי מה כופה, ומי פה דורש לנצל את הזכויות הטבעיות שלו, שמוגנות בחוקי היסוד של המדינה הזאת? הכפיה שלנו - היא ניצול זכותנו הדמוקרטית לצעוד בעיר הבירה שלנו. וזה, יקיריי, לא באמת בגדר כפייה. הכפייה הדתית לעומת זאת . . .] כשאתם אומרים משפט כמו "החרדים רואים בירושלים כמו נכס שלהם, כאילו יש להם בעלות עליה" - בכזאת אדישות, בכזאת השלמה - את באמירה הזאת מצדיקה, תומכת ומנציחה את המאבק הזה. ירושלים הייתה עיר דתיה פעם. של כל הדתות. אבל החיילים שמתו כדי להגן עליה, וכדי לכבוש אותה - לא היו חרדים-נושאי-נשק שרצו לנקות אותה מבני עמלק. הם היו חיילים של צבא ההגנה לישראל. אני אזרח ישראלי, הומו, שישרת בצבא, שמשלם מסים, שתורם לחברה, שמעורב פוליטית - אני באמת ובתמים אזרח למופת. כך היו הוריי, כך יהיו ילדיי. לאף אדם, לא קבוצה, לאף אחד אין את הזכות לקחת בעלות על עיר הבירה שלי - ובטח שאין למישהו זכות לבקש ממני לקבל את זה בשתיקה. {ולגבי זה שהיהדות לא משתנה - דבר על זה עם רבניות רפורמיות, תראה כמה שאתה טועה.} Alnilam

תשובה עניינית בהחלט מותק...

למה צריך?! בא אני יסביר לך דבר פשוט: ראית פעם חולי סוכרת שמופלים לרעה בחברה? אנשים עם לחץ דם שמופלים לרעה בחברה? חולי סרטן שמופלים לרעה בחברה? לא נראה לי, ואם כן יש לתקן זאת ומייד. מדובר פה על שוויון זכויות. על הזכות שלי ושל כל אחד מאיתנו לעבור ברחוב בשקט. להתקבל למקומות עבודה כמו כל אדם אחר "נורמלי". אתה לא חי את זה ולא רואה כמה אנשים מהקהילה מופלים לרעה יומיום! אני בתור טראנסקסואלית עוברת את זה ביומיום. למה אני לא יכולה לעבור (גם בת"א) כמו כל אדם אחר מבלי שיסתכלו עליי, מבלי שירקו עליי, מבלי שיקללו אותי, מבלי שיפגעו בי? אני פחות בנאדם? (שונה זה לא פחות בנאדם). למה אני לא יכולה להתקבל למקום עבודה נורמלי? כזה שאין לו שום קשר למכוני ליווי וזנות? החברה שלנו יוצרת קבוצת סיכון בקהילה הלהט"ב , ומישהו צריך לבוא ולומר: "אני קיים, אני בנאדם כמו כולם ואני דורש את מה שמגיע לי" לחיות כמו כל אחד אחר עם זכויות כמו של כל אחד אחר. אנחנו לא פחות בני אדם!!!

תגידי לי הכל טוב איתך

מי אמר לך לא לעבוד. מספיק עם התשובות המטומטמות האלה אתה יכולה לעשות הכל כמו כולם חוץ מהדרישות המיותרות שלך מהמדינה .הכל את יכולה לעשות 1 למה אסור לירצוח במדינה דמוקרטית 2אי קיום המיצעד לא סותר את זה שיש דמוקרטיה דמוקרטיה היא מילה שאתם מישתמשים בה כאוות נפשכם וזו הטעות אני עונה לך לפי הראש שלך וכבר תחנתי את המים האלה

Alnilam

New member
אתה יודע,

אם לא היית חלק מהסטטיסטיקה, מעניין בכמה רמות הייתה קופצת האנטיליגנציה של האדם הממוצע. Alnilam

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gifאתה יכול לנשק את חברה שלך ברחוב אנחנו לא

זה ההבדל

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif ועוד משהווו ../images/Emo41.gif

אתה לא יכול להשוות אותנו לחולי סכרת, מה הם צריכים מצעד? אתה מכיר מישהו שנגעל מחולה סכרת ברחוב? כי אסור לו לאכול סוכריה? אני מכיר המון אנשים שאם תסתובב עם חבר שלך ברחוב לידם , יעשו לך פרצוף או יקללו, וכבר היו דקירות. סה"כ אנשים רוצים להחדיר לך לראש, שהם שווים, וזה הכל. אני לא חושב שזו הדרך האולטימטיבית, אבל כרגע אין דרך אחרת. עד שתהיה בערוץ הופ תוכנית שמסבירה לכל התינוקות של הדור הבא, שזה לא מידבק, ולעזאזל, אם תתקרב אלינו לא תמות, וכמו שאנחנו 'צריכים' לראות אותך עם חברה שלך בכל מקום שבא לך, אין סיבה שלנו אסור. לא בחרנו להיות כאלה..

למעלה