לא הבנתי למה צריך????????

תגיד לי סתם שאלה

חבר שלך יודע שאתה מיתכתב איתי הוא לא מקנה תיזהר .אתה יודע שלא יהיה פדיחות. אתם צריכים עוד ללכת ביחד לירושלים

Fairywitch

New member
כתוב לי בחתימה "נשים כמוני".

כלומר, אני בחורה. לא רק לכתוב- גם לקרוא אתה לא יודע?
גם FAIRY ו-WITCH מצביעים על זה שאני בת, אבל אנגלית לא ציפיתי שתדע...

אה נכון איך לא שמתי לב

תגידי לי את חושבת שאני קורה כל אות אבל השאלה הגדולה היא איך לא שמתי לב לפי התשובות שאת בחורה פעם הבאה אני ישתדל

אוקי,

מה לאזעזל ההודעה הזאת עושה במומלצים?! יש איזה מיליון זהות לה, בחלקן אפילו אפשר להבין מה כתוב! תפוז, בושו לכם, לפחות תבחרו הומופוב שיודע להשתמש בסימני פיסוק.

לא אמרתי לך לא לכתוב

אמרתי שתפוז לא צריכים לבחור למומלצים הודעה שלא עונה לקריטריונים מסויימים של איכות כתיבה מינימלית. אין לי בעיה עם דעות הומופוביות ואין לי בעיה שיפרסמו אותן בכל מקום שירצו ושימליצו עליהן מכאן ועד הודעה חדשה (כל עוד זה לא הופך להסתה או הוצאת דיבה).

Fairywitch

New member
כנראה אין הרבה כאלה...

מה שמוכיח על הקשר (שאין) בין שכל להומופוביה

RoNa lovely

New member
שיעשו, אנחנו לא עוצרים אותם

מצידנו שהסטרייטים יעשו מצעד, אנחנו לא עוצרים אותם מצידנו שהדתיים יעשו מצעד, אנחנו לא עוצרים אותם מצידנו שחברי הכנסת יעשו מצעד, אנחנו לא עוצרים אותם מצידנו שאפילו המנקי מדרגות יעשו מצעד, אנחנו לא עוצרים אותם כל אלה יכולים לעשות מצעד והם לא חולים אנחנו כן?

dror ko

New member
נראה לי שמיצינו אותך

אני חושב שתפוז טועים כשהם ממליצים על הודעה כזאת. זה אינו וויכוח אלא התקפה במסווה ולכן אין לה מקום במומלצים. לא באת לפה באמת כדי לנהל דיון. ביקשת תשובה עניינית וקיבלת תשובה עניינית, אבל נגררת לפסים אישיים כשהבנת שבוויכוח הזה אתה מעלה טיעונים פשוט לא עניינים, שמרניים, מיושנים, מתעלמים מעובדות. הרי אתה יודע שכל עוד אתה חי במדינה דמוקרטית אתה תצטרך לחיות לפי חוקיה, שמתבססים על זכויות האדם הבסיסיות, ואם לא- יש אין ספור מדינות בעלות משטר שמרני שישמחו לקלוט אותך. אני מציע שתתעלמו מההודעות הבאות שלו, זה סתם פרובוקציה.

מצד שני,

אנשים אחרים שראו את ההודעה ונמצאים בצד המתלבט או הנגד המתון יכולים לקרוא את הטיעונים שניתנו כאן וזה יכול להשפיע על דעתם.

ההפך הוא הנכון

קבלי ממני אותה הודעה בדיוק ההפך שאלה כמה אחוז אתם בכלל מכלל האוכלוסיה במדינה ????

jane dou10

New member
חחח אין לי כבר כוח להגיב לאנשים חסרי הבנה

להיות הומו\לסבית זה לא מחלה הקהילה לא כופה את עצמה על האוכלוסיה אלא "כופה" מהאוכלוסייה שתעניק לה את הזכויות המגיעות לה ואיך לא חשבו על זה קודם?! להיות הומו בבית.... ממש הברקה! זה דומה בצורה מעוותת ל"תהיה יהודי בגטו". אין לי אפילו כוח להרחיב..... וסליחה באמת אבל אני לא רואה את עצמי בתור כביסה מלוכלכת, המצעד לא מכבס את הכביסה המלוכלת בחוץ אלא רוצה לגרום לאנשים כמוך שיבינו שאין ולא היה בכביסה שלנו שום ליכלוך מלכתחילה.(חחח מטאפורות רצות...) אני נקייה בדיוק כמוך! קיצר, תהייה בריא ואם המצעד מפריע לך תישאר בבית!

DxJx GADRIEL

New member
סתם שתדע

ימי התרמה פועלים על אותו בסיס של מצעד ואת זה יש בשפע אתה רואה מישהו בוכה שהתוכניות שהוא אוהב לא משודרות באותו יום?

DxJx GADRIEL

New member
זה לא?

בקשת תמיכה למצוא פתרונות לבעיות לנסות לתת חיים נורמליים לאנשים שמה לעשות שיש פאקריסטים שלא אכפת להם מהם מספיק לבכות כמו ילדה קטנה

למעלה