לא הבנתי למה צריך????????

טוב זה החלטה שלך כבר זה בדיוק כמו

להיכנס לעזה עם דגל ישראל למה את רוצה שכולם ידעו למה זה נחוץ מה אני הולך עם דגל של המינוס שלי בבנק או של הבעיות שלי

זאת החלטה שלי, נכון

ההחלטה של לא להסתיר את עצמי, לא נופפתי בדגל, הוא פשוט היה מקופל אצלי בתיק, זה היה דגל גדול ולא יכולתי להכניס אותו כולו פנימה, אז הם ראו חלק וקישרו את זה למצעד, אז קיבלתי אבן בראש. במדינה דמוקרטית הפעילו נגדי אלימות בגלל שנשאתי עלי סמל כלשהו, זה פשוט לא משנה מה הסמל. בדיוק כמו שבמשלחת לגרמניה אני נופפתי בגאון בדגל ישראל, למרות הסכנה ולמרות שהרבה אנשים מסביב חשבו שזאת "בעיה שאני צריכה להסתיר", אני גאה במי שאני ואני לא מתכוונת להסתיר את עצמי כי למישהו יש בעיה עם זה, אני לא מתנשקת עם החברה שלי (כשיש לי אחת) בפומבי כי אני יודעת שיש אנשים שזה מפריע להם, אבל להסתובב עם הדגל? זה משהו אחר, איך פיסת בד בצבעים יכולה לפגוע במישהו? ישראלית, לסבית, יהודיה, שמאלנית וכל השאר, למרות שבמקומות מסויימים זה באמת מסוכן להיות כל הדברים האלה.

אין ספק שזה לא בסדר

אדם הוא אדם באשר הוא אני התכוונתי לסיתואציות קצת שונות מקווה שהבנת זה יותר תלוי באנשים. יש אנשים פשוט חיות. גם אני אם סתם ילך ברחוב יכול לבוא משהוא ולידפוק לי אבן בראש מה לעשות משתדלים להיזהר את יודעת

Fairywitch

New member
חיפאים?../images/Emo10.gifכמה עצוב ומאכזב, כי דווקא המצעד כאן

עבר בשקט, ואפילו בקריאות תמיכה של צופים מהצד...

לא בטוח שחיפאים,

המקרה קרה בחיפה, אי אפשר לדעת מאיפה היו האנשים, אני לא רוצה סתם להוציא דיבה על עיר טובה. היה לי מאוד חבל שלא הגעתי למצעד, שנה הבאה.

Lady_Voldemort

New member
לא ידעתי שאני חולה.

אבל טוב שאתה אומר עכשיו. שאני אבין איך להתייחס לזה שיש לך הפרעות נפשיות. כביסה מלוכלכת תקרא לערוץ E בטלווזיה ולא לנטיה מינית. "גבר".

מיצטער לישמוע שכל המדינה חולה ואתם בריאים

אין לי דרך אחרת להיסתכל על זה תראה תימתום זה הבעיה הכי גרועה למה ??? אף אחד לא רוצה להיחשב מתומתם רק מה הבעיה. הוא לא מודע לכך. הוא חושב שהוא צודק וכולם מתומתמים ברגע שהוא יבין שהבעיה אצלו מיד הוא ישתנה בשביל לא להראות מתומתם. מקווה שהבנת סליחה לא חולה שונה לא נורמלי לא שיגרתי מה שתירצה יום ניפלא

Alnilam

New member
מיוחד, אני מעדיף באופן אישי.

ואני בנאדם, לא פחות ממך. מחלה היא מצב רפואי ו/או נפשי שמונע מבנאדם לנהל אורח חיים שגרתי. אם תסכים איתי על ההגדרה הזאת - אז במבזק חדשות מיוחד - המחלה שלי היא הממשלה שלי, לא הנטייה המינית שלי. וצודק, זו באמת בעיה כשאנשים לא יודעים לזהות שהם מתומתמים. אבל יש דרכים אובייקטיביות לקבוע את זה. לדוגמא, לפי כל מילון שאני מכיר, כולל את המורה שלי בכיתה א' - אין כזאת מילה, "מתומתם". המילה הנכונה נכתבת עם שני ט'ים, כלומר - "מטומטם". אז כן, אני שוכב עם גברים. אבל אני ~כותב~ נורמלי, אני ~מתווכח~ נורמלי, אני ~מתנסח~ נורמלי. מה שאומר, בעצם - אני מתומתם מלידה, אבל אני אנטיליגנט מבחירה. ואתה? Alnilam

אצלי הכל דפוק חוץ מדבר אחד

דייי להעביר נושאים ולהיסתכל על הכתב .תמיד שאין לכם מה להגיד אתם מעבירים נושאים .הנון שלך לו במקום.ה-ב צריכה להיות אחרי השין מה אתם מבלבלים תמו'ח אם הייתי חושב שהכתב זה דבר חשוב או השם שלי (יש כאילו שהעירו על השם שלי ) לא הייתי מסדר את זה אם אין לך מה להגיד. אל תגיד. לא חובה לדבר סתם אני דפוק בהכל אבל אני לא שוכב עם גבר שזה הכי חשוב

Alnilam

New member
זה באמת הכי חשוב, אין ספק.

זה, אגב, גם הכי כיף. Alnilam

טוב,

בזה הרגע אני מפסיקה לדבר איתך. לא שווה לי לבזבז את המילים ואת הזמן שלי על מישהו שכותב "אני לא שוכב עם גבר שזה הכי חשוב". כאן יכולות להיכנס הרבה מאוד קללות ואיחולים למה בדיוק אתה יכול לעשות, איך, למה ואיפה, אבל מפאת כבוד לפורום הזה, אני אשמור אותם לעצמי. בעבור שנאת חינם תיפול ישראל.

Fairywitch

New member
כל עוד קיים דיכוי ודיעות קדומות-

צריכה להיות גאווה (כנגד הדיכוי). ככה זה- כשמנסים להוריד לך את הראש- אתה צריך להתעקש ולזקוף אותו. ולמה בירושלים? כי היא עיר הבירה. של כולם. ולמה כל מי שנגד מצעד הגאווה- אלה תמיד אנשים שלא יודעים להשתמש בפסיקים ונקודות, דבר שהופך את תוכן ההודעות שלהם לכמעט בלתי קריא?

למעלה