לא הבנתי למה צריך????????

לא הבנתי למה צריך????????

למה עושים מצעד אף פעם לא ראיתי חולי סכרת שעושים מצעד או אנשים עם לחץ דם שעושים מצעד חולי סרטן עושים מיצעד נגד המחלה בדיוק הפוך ממכם בכול אופן תהיה הומו בבית מה הבעיה . ואם הומו זה לא בעיה אז למה מיצעד הכל טוב וגמרנו מה יש מצעדים של אנשים בלי בעיות לא הכל בסדר יושבים בבית ונהנים ואם זה להכניס למודעות של האנשים אנחנו יודעים את זה כבר מזמן התנ"ך רק פשוט את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית לא בחוץ. אם בא לכם יום גיבוש יש מאות אופציות .הכל בלי ליצעוק ברחובות ולהכעיס אנשים הפוך אתם כופים את עצמכם על האולוסיה וזה גורם לשינאה אם יש למישהו תשובה עניינית אני אשמח לישמוע ,

eden612

New member
זה לא מחלה!!!!

להיות הומו זה לא מחלה !!!! אתה לא יכול להגיד ולהשוות במיוחד אותנו לחולי סוכרת כי להיות הומו זה לא להיות חולה!!! המצעד לא נערך רק כדי" לגבש" הוא נערך כדי למחות על חוסר השוויון במדינה ועל זה שמתיחסים אלינו כאל אנשים סויטים ושאין לנו זכיות כמו כול בן אדם אחר במדינה ( זכול להינש וכו'). להזכירך גם אנחנו חיים במדינה דמוקרטית וזכות של כול חברה במדינה דמוקרטית להפגין ולהביע את דעותיה וגם אם זה מכעיס אנשים בעלי דעות שונות.. קיצור מה שרציתי להגיד לך זה שאין לך זכות להגיד שלהיות הומו זה מחלה וכדאי שתשנה את הגישה שלך כי היא לא מתאימה למדינה שלנו ... ושתנסה להבין מה עומד מאחורי להיות הומו ואז אולי תבין יותר טוב את החשיבות של המצעד ולא תדמה אותו למצעד של חולי סוכרת...

אני פשוט לא מבין אני אדם פשוט מהצד

שמתעניין מה המטרה ? ולמה דווקא בירושלים אפשר בכל מקום אחר לא כך? למה לא כנהוג בת"א נדוש

eden612

New member
...

הסברתי לך מה המטרה בזה... ולמה בירושלים!? כי זאת הבירה הניצחית של המדינה שלנו וזאת זכותנו הצלאה לצעוד בא להפגין, כומו שהדתיים אירגנו הפגנה לפני שבוע נגד המצעד ונגד הגאווה ..... אז זאת גם זכותנו להפגין בעד הגאווה ובעד שוויון זכויות וכאזרח כמדינה אין לך זכות ואין לאף אחד זכות לסתום לנו תפה ולאסור עלינו להפגין..

הורס אש

New member
אני חושב שהמצעד כן מחלה

זה מחלה מאוד מאוד קשה, פשוט אתם רוצים צומי, כי בזמן האחרון כולם נטשו אותכם, אז אתם רוצים יחס.. לדוגמא: כמו תינוק שרוצה משהו ולא נותנים לו, הוא הופך את כל הבית בשביל לקבל את זה.. ואם זה לא עוזר, הוא ניגש להזיק לדברים ויותר חשובים לאמא שלו.. כמו שאתם באים לירושלים, שזה יותר חשוב לאנשים, כי במקומות אחרים המצעד שלכם הולך חלק, ואז אין לכם מספיק צומי!!

eliormagick

New member
תראה...

אם כבר תשאל עד מתי ימשך המצעדים? ואז יהיה אפשר להגיד לך שביום שלא יתיחסו להומואים בצורה כל כך מגעילה שלא ירקו ויקללו הומואים שיתנשקו ברחוב או ילכו יד ביד שיתנו להומואים זכויות להתחתן בדיוק כמו לסטרייטים שיתנו להומואים זכויות לאמץ ילדים בדיוק כמו לסטרייטים שיתנו להומואים לתרום דם בדיוק כמו לסטרייטים שיתנו להומואים להרים את דגל הגאווה כמו שמרימים את דגל ישראל בלי שינסו לשרוף אותו שיתנו להומואים כל מה שמגיע להם כבני אדם ולא יגבילו אותם כמו אנשים מנודים חולים מוזרים מפחידים ומסוכנים לחברה הישראלית... ביום שכל זה יקרה... לא יהיה יותר מצעדים כי לא יהיה צורך בהם.

,תראה לא אכפת לי שזה ימשך אבל

למה בירושלים שזה מפריע לאוכלוסיה ונרא לי שמה שאתה מבקש נכון למצב לא יקרה בגילגול הזה אולי הנין שלך יהנה מההטבות האלה מה אתה רוצה לשנות את המוח לאנשים ככה הם חושבים וגמרנו איך בן אדם שיחשוב שזה הגיוני ונכון ומחר ילך ויתחתן עם בחורה אלה שזה תמיד ישאר מוזר ומקובל כאחד ולאלה שמתייחסים מסריח זה תלוי כבר זה לא בשליטה של אף אחד שום הפגנה לא תעזור זה כבר המוח המצומצם והפרטי של כל אחד

Alnilam

New member
נו, ברור.

העולם קבוע, סטטי, ובלתי משתנה. מדינת ישראל ~תמיד~ הייתה קיימת, נשים ~תמיד~ קיבלו זכות הצבעה, שחורים ~תמיד~ היו אזרחים שווי-זכויות, הודו ~תמיד~ הייתה מדינה ריבונית, אמריקה ~תמיד~ הייתה מעצמת על... [או, לחילופין, שישראל קמה כמדינה ריבונית אחרי מאבק ארוך, נשים קיבלו זכות הצבעה לפני לא הרבה זמן, שחורים היו עבדים במשך הרבה מאוד זמן, הודו הייתה ריבונית רק בעקבות גנדי, ואמריקה פעם הייתה מושבת אסירים.] עד 1988 הומוסקסואליות הייתה לא חוקית במדינת ישראל. החוק הזה השתנה בעקבות מאבק חברתי. יכול מאוד להיות שאתה צודק, ושרק הנינים שלנו יהנו מההטבות האלה, של קבלה ופתיחות. אבל דבר אחד קטן אתה שוכח. אם אנחנו לא ניאבק עכשיו - ממש עכשיו, בשנים האלו, ברגעים האלה, בכל מקום - ת"א וירושלים [למה שם? כי זו בירת המדינה שלי, שהיא שלי לא פחות משהיא שלך, של החרדים, ושל כל אחד אחר. כי שם נמצאת הכנסת - מעוז הדמוקרטיה הישראלית, שתפקידה להגן על זכותנו לצעוד כרצוננו, ולבטל את החוקים המפלים אותנו. כי לשם אנחנו אמורים להסתכל כל פעם שאנחנו שרים את ההמנון. זה לא בשביל הפרובוקציה. אם זה היה בשביל הפרובוקציה, היינו הולכים לבני ברק. שם זה היה עושה יותר רעש]. אם אנחנו לא נעשה את זה ~עכשיו~, המצב הזה לא ישתנה גם בתקופת הנינים שלנו. אז עד כמה שנורא קשה להבין תפיסת עולם לא-אגוצנטרית, עד כמה שקשה להבין למה אנשים נלחמים מאבק שהם כנראה לא יזכו לראות את עצמם מנצחים בו - זה קיים, וזו המטרה. בהנחה שאתה צודק, ושהמצעד הזה לא ישנה משהו בתקופת החיים שלי - אז ברשותך, אני אגיע לשם בשביל שעוד חמישים שנה, הנינים שלי לא יצטרכו. עכשיו זה ברור יותר? [ובשביל הרקורד - בדיוק כמו העולם, הפוליטיקה ושאר הדברים - גם בני אדם הם דינמיים. הם משתנים, מתפתחים ולומדים כל יום ביומו. אנחנו פשוט מנסים לגרום להם להשתנות בכיוון הנכון.] Alnilam

זה לא דומה לכלום

כל הדוגמאות שהבאתה הם אחלה אבל זה אפילו לא מיתקרב לבקשה שלכם אתה מדמה דברים. שקשורים בדבר אחד. אבל אתה לא רואה את זה נכון . תראה קצר וקולע לפני שאתה מבקש להפוך את העולם . תבדוק מה ההפיכה הזאת תשנה איתה ביחד סתם דוגמא אתה רוצה ליקנות רכב אתה יודע מראש שיש ביטוח דוחות לפעמים טסט תיקונים פו ושם אתה יודע מה ההשלכות פה נראה לי שין לכם מושג מה יהיו ההשלכות זה נראה שאפילו לא חשבתם על זה אתם פשוט רוצים מה שאתם כביכול צריכים ובזה זה ניגמר . יום קסום

theSman1

New member
ואתה מר גאון, יודע מה ההשלכות?

בוא נביא חכם וספר לנו מה יקרה לעולם אם הבקשות שלנו לשיוון זכויות וחברה ליברלית יתממשו?

אתה יכול לפרט לי יותר מה אתם רוצים

כי אתם מדברים מזה לא ברור לא מהאוכלוסיה מהמדינה זכיות

מהמדינה?

דבר ראשון אני רוצה שאנשים מאוהבים במדינת ישראל יוכלו להתחתן. לא משנה מאיזה מין או מאיזו מדינה הם. דבר שני הייתי שמחה אם הומואים יוכלו לתרום דם. (סקס בין גברים עם קונדום בטוח בדיוק כמו סקס בין גבר ואישה עם קונדום, השאלה צריכה להיות "האם קיימת סקס ללא אמצעים מניעה?" ולא "האם קיימת סקס הומוסקסואלי?", את הדם גם ככה בודקים למחלות לפני שמעבירים אותו לבתי החולים) היה גם יכול להיות נחמד אם המדינה הייתה מכירה בזכות של זוגות חד מיניים לאמץ ילדים, או לפחות להכיר זה בילדיו של זה, לפנות לבנק הזרע. במצב היפוטתי בו אני גרה עם החברה שלי עשרים שנה וחס וחלילה היא נהרגת, אם לא נכתב אחרת בירושה, כל הרכוש שלה עובר להורים שלה, אם היא הייתה החבר שלי, הוא היה עובר אלי. הייתי רוצה חוקים נגד הפלייה על בסיס נטייה מינית, הייתי רוצה שיוכנסו חומרים על הומוסקסואליות לחומרי הלימוד בבתי הספר (גם הומואים שרפו בשואה, אתה יודע, הם נחשבו אפילו נחותים מהיהודים). יש הרבה מאוד דברים שהייתי רוצה מהמדינה שלנו, אבל הרבה יותר דברים שהייתי רוצה מהאנשים סביבי, מהאנשים החיים במדינה שלי, כי הם מרכיבים את המדינה (בהתחלה כתבתי מרקיבים, אירוני משהו), לא הכנסת ולא הממשלה, אלא האנשים.

יפה כתבת

מאוד עניני כל הדברים שאת רוצה פשוט היתפעלות אבל יש לי כמה שאלות קטנות בסך הכל את רוצה 2 דברים מהמדינה והשאר מהתושבים בואי נעשה סדר את הדברים שאת רוצה להחדיר לתושבים לבתי ספר וכ"ו צריך לשווק כמו פלאפון כמו כל חברה שמשווקת את עצמה בצורה הכי טובה יעילה וחברותית ולא הבנתי מה את רוצה כל-כך ליתרום דם יש לך עודף דם בכוח לא יזוז כלום רק במוח . נ.ב אתם יכולים להיתחתן מה הבעיה ואת כל הדברים שאת רוצה מבטיח לך שהמיצעד לא יפטור

המצעד לא יפתור

אבל הוא יעזור. ככה זה, כל דבר מקדים טיפ טיפה את המטרה. על פי חוק במדינות ישראל אין דבר כזה נישואים אזרחיים, רק נישואים על פי ההלכה. על פי ההלכה אנחנו לא יכולים להתחתן. בשביל שזוג חד מיני יהיה מוכר כזוג נשוי בארץ הוא צריך לטוס לחו"ל, להתחתן שם ואז להירשם בארץ כזוג שהתחתן בחו"ל. אני רוצה לתרום דם כי תרומת דם מצילה חיים, אני רוצה לתרום דם כי יש מחסור בדם בבתי החולים ואנשים מתים מהסיבה הזאת. ואם אתה לא יודע, מי שקובע את חומר הלימוד במדינת ישראל הוא משרד החינוך, מבחינתי זה חלום אם משרד החינוך יכניס חובה לבתי הספר - פעם בשנה הרצאה אחת על גאווה, פעם אחת בשנה, זה כל מה שאני מבקשת. שבשיעור היסטוריה אחד יזכירו את האנשים שצעדו איתנו אל המשרפות, שבשיעור אזרחות אחד יזכירו את הקהילה הזאת שמופלת על ידי החוק, אני רוצה שבשיעור חברה יזכירו את הנוער ההומוסקסואלי שסובל מחשיפה עצומה לשנאה בסביבה הקרובה אליו ביותר ואת הנוער הטרנסקסואלי שנמצא בסכנת חיים יום-יום, פשוט בגלל שהם נולדים שונים מהשאר. כל עוד יש חוקים מפלים במדינה הזאת - יהיה מאוד מאוד מאוד קשה להתקבל כשווים בין האנשים שחיים בה, כי אנחנו לא שווים להם על פי החוק. והחוק לא ישתנה עד שדעת הקהל תשתנה. מעגל. אז מה עושים? עובדים גם על החוק וגם על דעת הקהל בו זמנית. נכון שהמצעד בתל אביב עושה בעיקר רע גם מבחינת החוק וגם מבחינת דעת הקהל, אבל המצעד בירושלים מושך המון המון תשומת לב לקהילה ולבעיות שלה, יש דיון ציבורי בעניין וזה כבר טוב, כי ביום-יום אנחנו כאילו לא קיימים. ולמה בירושלים? על זה כבר ענו מספיק פעמים, אני לא אענה שוב. אלא אם תבקש, כמובן. דרך אגב, אל תראה אותי כצבועה, אני פעילה במספר מסגרות פוליטיות לקידום שוויון זכויות בארץ ישראל ובעולם כולו, לא רק את הזכויות של אנשי הקהילה הגאה.

לא נארה לי

שמצעד הגאווה בירושלים מקים התענינת חיובית חוץ מזה יש 1001 דרכים עקיפות לא הבנתי למה את צריכה את המדינה בשביל להיתחתן עם אהוב ליבך דם לא רוצים ממך .תתרמי כסף. זה כמו דם זה מציל חיים./ תשלמי לאנשים שיתרמו דם חומר הסברה הרצאות וכאלה את תמיד יכולה לעשות לבד לא צריך את המדינה בשביל זה ועוד שהמיצעד בירושלים מקדים טיפה את המטרה בזמן שיש צעדים אחרים . שיקחו אותך כמה צעדים לכוון המטרה אז למה לא להישתמש בהם אני לא רואה אותך אותך כצבועה יפה לך אםמ זה מה שאת עושה תצליחי על דעת קהל זה כבר עבודה אחרת ..

כל צעד מקדם

ויש הרבה צעדים. בתור מישהי שאירגנה כבר כמה וכמה הפגנות בחייה הקצרים, או לפחות עזרה להארגן, אני יכולה להגיד לך שבמצב הנוכחי זה בלתי אפשרי להקים את הקהילה הגאה להפגנה, בשביל לארגן מאבק מהסוג הזה צריך אירוע מקונן, צריך קש שישבור את גב הגמל. במקרה של הסטודנטים לדוגמה - קיצצו להם במשך שנים תקציבים, קיצצו בשכר המרצים, ביטלו חוגים וקורסים, אבל מה שהכניס אותם למאבק היה הקש - שכר הלימוד. אם הצעת חוק המצעדים תעבור מאוד יכול להיות שזה האירוע שחיכינו לו בשביל להתחיל מאבק אמיתי כמו שמאבק פוליטי צריך להראות, אבל בינתיים אי אפשר. בשביל להיכנס לבתי ספר ולארגן הרצאות צריך אישור ממנהל בית הספר, הרבה מנהלים או לא רוצה שידברו על זה בבית הספר מחשש לתגובות הורים, או פשוט לא רוצים לבזבז על זה זמן לימודים. אם משרד החינוך יגיד להם לעשות את זה, לא תהיה להם הרבה ברירה, וזה מאוד יעזור לבני נוער הומולסבים ובכלל, מאוד יכול להיות שנער הומופוב מפסיד מישהו שהיה יכול להיות חבר טוב שלו, רק בגלל שאותו מישהו הומו. שנאה הורסת את השונא כמו את הנשנא וכמובן שאת החברה שבהם הם נמצאים. הוא מקים התעניינות, נותן לנו מקים להסביר, יש כל כך הרבה בורות בעם. הרי שנאה מגיעה מבורות, אנשים שישבתי איתם והסברתי להם על מה אנחנו נלחמים בדרך כלל שינו את דעתם, אם זה הפסיקו להיות כל כך נגד המצעד או אם זה אפילו להצטרף ולעזור. (וזה כולל חרדים שדיברתי איתם, דרך אגב. אפילו בתוך החברה החרדית המטורפים ששורפים פחי אשמה נחשבים לקיצוניים פאנטיים) למה אני צריכה את המדינה? לזוגות נשואים שהמדינה מאשרת את הנישואים שלהם יש הרבה מאוד אופציות של חשבון בנק משותף, הקלות במס, גידול ילדים, עזרה סוציאלית במקרה הצורך, שאין לזוגות שסתם חיים ביחד וקוראים לעצמם נשואים.

Alnilam

New member
גם אם נניח, לרגע, שאתה צודק.

אם נהפוך את העולם, במילותייך - אנחנו נהפוך אותו למקום טוב יותר. כמו שפמיניזם, כדוגמא אידיאלית, הפך אותו לפנינו, לעולם פתוח יותר, מתורבת יותר, פתוח יותר, שוויוני יותר, מציאותי יותר. [ופרובוקטיבי יותר, יקירי. אנחנו לא שורפים חזיות בחזית הכנסת.] גבר23 של הצ'אט, יקירי, אני לא יודע כמה אתה מחובר לעולם הזה שמסביב. אבל אם תסתכל מסביב - העולם הזה הוא בסופו של דבר חרא של עולם לחיות בו. מה ~רע~ יכול לקרות אם נהפוך אותו קצת? נהיה במלחמה? אופס, אנחנו כבר שם. טרור בכל פינה? רגע, כבר עשינו את זה... מלחמת אחים? שיט! לא! זה בגדר יומיום בישראל... אז גם זה לא... שחיתות ופשעים חמורים בצמרת השלטון? לא, רגע, גם את זה פספסנו... אה! יש לי~ שואה אטומית! נו, אתה יודע, תן לנו כמה חודשים, גם לזה נגיע. המ... אז מה כבר עלול לקרות חוץ מזה...? שוויון זכויות לאדם באשר הוא אדם? ישמור אותנו אלוהים, רק לא זה. פתיחות וקבלה של השונה הלא-מזיק? רחמנא ליצלן! פלורליזם ודמוקרטיה מעשיים ומציאותיים בישראל? חס וחלילה, איך אנחנו מעזים לחשוב על זה בכלל?! נסה לחשוב איך הרגישו הפקידים בהרשמה לבחירות, כשהגבר השחור הראשון נכנס מבעד לדלת ורצה להירשם. גם הם חשבו שזה יהפוך עולמות. שלא לדבר על האישה הראשונה שרצתה ללכת לעבוד, ולא רצתה להשריץ ילדים. אתה חי בעולם שהתהפך מקצה לקצה כל עשר-עשרים שנה במאה האחרונה. אם לטובה או לרעה? אין לי מושג, אני לומד המון היסטוריה ועוד לא נתקלתי בתקופה שבה העולם הזה תפקד אפילו קרוב למשהו שאפשר לקרוא לו "טוב". אבל היי, אנחנו מנסים. המצב הנוכחי בטח שלא עובד, אז נשנה אותו. זה הכל עניין של ניסוי וטעייה. עד כה - דמוקרטיה הוגדרה בתור שיטת השלטון הכי-פחות-גרועה, ופלורליזם הוכיח את עצמו כצורת ההתנהגות שבה יש הכי פחות הרוגים. זה אידיאלי? לא, אבל זה מספיק לי. Alnilam נ.ב. בוויכוח יש קטע כזה, שנקרא סימוכין. משמע - כשאתה קובע משהו, כמו "הדוגמאות שלך לא רלוונטיות" או "יש פה השלכות חמורות" - יש מעין מנהג כזה של לתת דוגמאות, או לבסס את הדברים שאתה אומר. ואם אנחנו מתעלמים מהמנהג הזה בויכוח, אני רוצה לקבוע כבר עכשיו שאם יקבלו הומואים בחברה כלגיטימיים - כל בני האדם ברחבי העולם יחיו עד גיל מאתיים, ימצאו תרופה לסרטן, וכל בנאדם ימצא את אהבת חייו לפני גיל שלושים ויהיה מאושר לחלוטין. אז באמת, כשמתחשבים בכל זה, איך אתה יכול להתנגד לנו?

תראה אני לא יודע כמה זמן לקח לך

ליכתוב את זה אבל אתה מספר לי סיפורים נו וו.. בכל אופן לענינו זה לא עונה על כלום ותגיד לי מה יעשה דם שהחברה לא רוצה יכפה עצמו על החברה פשוט לאאאאאא רווווווציייייייים מה הבעיה עם זה זה דמוקרטיה זכותנו לא לירצות ולא לקכל את זה

למעלה