אם זה רק תרגיל, אז לא משנה...
אני לגמרי מסופק מדעתי על העניין הזה, לא רואה סיבה לבחון אותה או משהו בסגנון. אני משוכנע שאנחנו מסוגלים לדמיין ולהשתמש ביצור כזה בהרפתקה, וכמו כן, שהוא לא יהיה אפילו דומה ליצור כזה *אמיתי*, לו היה. כמו כן, זה לא משנה לי בכלל, כל עוד היצור במשחק יהיה מעניין. בתור מנחה: זה כיף שהוא עובד עם מערכת היגיון מוזרה, כמו בעליסה בארץ הפלאות, כי זה מבלבל את השחקנים ומבדר. זה אחלה שיש לו תפיסת זמן שונה, כי זה יקשה עליהם לתקשר איתו מסרים, וגם אולי יהיה שימושי (אולי הוא יכול לראות את העבר, או משהו בסגנון). עניין החושים יגרום להם להיות יצירתיים בבואם לתקשר איתו, וגם זה מצויין. בקיצור, היצור הזה הוא אחלה של הרפתקה בפני עצמו. זה כל מה שמעניין אותי לגביו. עד כמה אני אצליח לשחק אותו לא אנושי? זה ממש לא משנה! כל עוד השחקנים ירגישו שמדובר ביצור חייזרי ומשונה, ובשביל זה צריך פשוט גישה נכונה כשבאים לגלם אותו. המטרה היא בידור, ולכן הצלחה נמדדת מבחינתי בשאלה אם הצלחתי לבדר את השחקנים. האם אני *באמת* נכנס לתודעה של כזה יצור? לא נראה לי, אבל מעבר לכך, זה גם לא משנה. בתור שחקן: גילום דמות נכון והולם הוא בערך חצי מכל הקטע של שחקן (נגיד שהחצי השני זה להתמודד עם הסביבה המדומיינת). אבל: 1. אמרתי כבר את דעתי על העניין, שאי אפשר לשחק כזה דבר לאורך זמן. 2. אמרנו גם שזאת בכלל לא השאלה, אלא רק האם אנחנו יכולים לקיים יצור כזה במשחק. על זה עניתי מקודם: בהסתכלות של מנחה, לא רק שאפשר לקיים אותו, הוא גם אחלה.