כתבה נחמדה

d y s

New member
עוד כמה שנים הילדים של

מיתר נדיר ובייבי (רן הומניסט אמיתי וליבראל).יאיימו ככל הנראה על ילדיי בחסימה מהפורום. והילדים שלי יקדישו להם שירים.

ברזומה שלי יש לא מעט חסימות ומחיקות...

אקח מההודעה את זה ש(הלוואי ו)הילדים של כולנו ימשיכו להתאמן בא"ל ומי יודע אולי גם לכתוב כאן בפורום
...וכמובן יאהבו שירים

לא חשוב. לא משנה כמה תחסום וכמה תמחוק

וכמה תעיר, לעולם לא תהיה כלבה פמיניסטית.

העוג

New member
מלכוד 44

אני מאד בעד דוגמא אישית אם כי א. אני מודע לכך שזו אחת המניפולציות החזקות על הילד - אפילו חזקה מהשוט והסורג. ב. הייתי רוצה שבנותי יהיו טובות ממני לא העתק שלי, ביני לבין עצמי, יש כמה דברים שהייתי רוצה שלא יחקו אותי בהם. ובעניין זה, נחסוך את ההצעות לשיפור עצמי.

d y s

New member
דוגמא אישית לדידי

זה להיות אני פשוטו כמשמעו בשקיפות מלאה עם כל ה"יתרונות" וה"חסרונות" שלי.ובצורה זו זו איננה מניפולציה כלל.ילדי יודעים היטב שיש להם אבא דביל שחי בסרט כל עולמו לחימה ומוסיקה וזיוני שכל.אין יומרות להיות טוב מאחרים וכ"ו. עם תהליך צמיחתן ומתן תשומת הלב לאהבה שלך אליהן יפרוץ העצמי שלהן והן תמלנה את ה"ריק" שלהן בעצמן והן תבחרנה על אילו מראות להתבונן וכיצד.אלא אם תסגור להן את העיניים עם רטיות של מוסר כפוי אופנתי ופוריטני. דוגמא אישית אינה לומר עשו כמוני ושוב קורצ'אק מורי ורבי-תשומת לב אמת והגנה בהירה.

ינוקא1

New member
אני לא כל כך בטוח

לפחות לא בכל התרבויות. בנות מטבען תמיד חיפשו אהבה , ומחפשות גבר שיקשר אליהן. יש בזה גם הגיון אבולוציוני וטבעי. "גברים משתמשים באהבה בשביל סקס , בנות משתמשות בסקס בשביל אהבה". אומנם זוהי קצת הכללה , אבל לדעתי יש בזה הרבה אמת.

d y s

New member
האמיתות שלך כ"כ רדודות שזה גרוטסקי

מה זו אהבה בשבילך? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2179249 אהבה היא קודם כל קבלה של העצמי וזה אינו תלוי מגדר. ההגדרה שלך כוחנית שובינסטית ופסיכולוגיה בגרוש ובדיוק מנציחה את העבדות שלך לדימוי העצמי שלך.איפה הרוח שאתה כל הזמן מדבר עליה? איך אתה עם כל היומרות יכול לומר-משתמשים באהבה? חרטטן.

ינוקא1

New member
גם באהבה

יש גוף ויש רוח. גם באהבה יש דרגות נמוכות יחסית ("דייג שאוהב דגים") , ויש גם דרגות גבוהות כמו "אהבה שאינה תלויה בדבר". בעולם הזה צומחים מלמטה למעלה , דהיינו : בדרך כלל מתחילים מהאהבות ה"נמוכות". כשאתה פוגש מישהי נחמדה לדייט , אתה אוהב בדרך כלל את איך שהיא נראית ואתה אוהב את עצמך. אתה רוצה בעיקר שיהיה לך טוב. דהיינו אתה מתחיל מהדרגות ה"נמוכות". אתה לא מתחיל מ"לאהוב אהבה שאינה תלויה בדבר" , כי פשוט אי אפשר להתחיל משם. אחרי כמה זמן ואפילו קצת "עבודה" , אתה יכול להגיע גם לדרגות הגבוהות והרוחניות של אהבה. אבל תמיד - הטבע הבסיסי שלנו הוא חומרי , ואנחנו מתחילים מלמטה. ובלי האהבה החומרית שבהתחלה - אין כלום.

שליש מהעוסקים בזנות בישראל - קטינים

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1633762 "‫מאפייני העיסוק בזנות‬ ‫מחקרים שנעשו על נשים העוסקות בזנות העלו כי יש כמה מאפיינים שכיחים לאוכלוסייה זו. הכרת‬ מאפיינים אלו עשויה ללמד על הנסיבות שבהן הנשים פונות לעסוק בזנות ולסייע בגיבוש דרכים למניעת‬ הפנייה לעיסוק זה. להלן יובאו כמה מאפיינים שעלו במחקרים:‬ ‫•‬ ‫פנייה לזנות בגיל צעיר: רוב הנשים העוסקות בזנות מתחילות לעסוק בכך בגיל צעיר ביותר, על-‬פי רוב מתחת לגיל 18.‬ ‫•‬ ‫גדילה במשפחות לא מתפקדות: רבות מהעוסקות בזנות גדלו במשפחות לא מתפקדות, ושיעור‬ ‫ניכר מהן דיווחו על בריחות מהבית קודם לעיסוק בזנות.‬ ‫•‬ ‫התעללות מינית בתקופת הילדות: ממחקרים שונים עולה כי 70%-90% מהנשים העוסקות‬‫ בזנות סבלו מהתעללות מינית בילדותן, ובכלל זה גילוי עריות.‬ ‫•‬ ‫מעגל של שימוש בסמים: רבות מהעוסקות בזנות משתמשות בסמים כדי להקל עליהן את‬ העיסוק (הם משמשים אמצעי ליצירת ניתוק בין הגוף לתודעה). כמו כן, מכורות לסמים‬ מתדרדרות לזנות או נשארות בעולם הזנות כאמצעי לממן סמים לזונה ו/או לבן זוגה. כך נוצר‬ ‫מעגל של שימוש בסמים אשר מקשה את היציאה מעולם הזנות.‬" www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m01632.pdf עוד: על ליגאליזציה של זנות בישראל - מנסיון ארצות בהן זה נעשה, מה המצב כאן ולאיזה תוצאות סביר לצפות: http://www.hotline.org.il/hebrew/pdf/The_Legalization_Of_Prostitution_Hebrew.pdf סליחה שאני מוריד מהתיאוריות של אושו לקרקע המציאות, אבל נדיר מאוד שמישהי/ו בוחר/ת בזנות כבחירה חופשית.

d y s

New member
ברור. השאלה היא

מהי המודעות למניע האישי. הסקרים האלה לא מבוססים.אני קורא את הדוח"ות של מחלק מוסר אחוז הקטינות זניח. מוכן להפגיש אותך עם זונות.רובן אגב משתכרות החל מ-1000 ש"ח ליום והלאה(לא הנרקומניות של הרחוב).דרך מחלק מוסר. אושו לא עודד זנות הוא התנגד לזנות.הוא עודד את הסרת הטאבו הדתי הפוריטני מנושא המין.וגרס כי ההדחקה המינית הפוריטנית השקרית מובילה לאלימות וזנות. מלחמה בזנות היא טיטוא מתחת לשטיח. הקביעה שלך של נדיר לא כ"כ אוחזת במציאות כיום.

אושו לא מענין אותי. לדבר על בחירה חופשית

כאשר רוב הנשים בתחום התחילו לפני גיל 18, עם רקע של התעללות מינית, משפחות לא-מתפקדות וסמים, זה... לא יודע מה זה. אין לי מילים לתאר איזו בחילה זה גורם לי. כמה מתוך העוסקות בזנות בישראל מרוויחות 1000 ביום? מתוכן, כמה באמת מחזיקות את ה-1000 אחרי הפגישה עם הסרסור? כמה מוציאות 900 מה-1000 על סמים? בחייך, דיס. אתה יודע מה יחס החברה לזנות בכלל ולזונות בפרט. אתה יודע שהבאת נשים לארץ למטרת עיסוק בזנות היא תעשיה של סחר-עבדים. אתה יודע שמעבידים (לא מעסיקים, מעבידים) אותן בתנאים לא אנושיים, מחביאים את הדרכונים שלהן שלא יברחו, ועוד ועוד. עזוב את אושו, הוא חלק מהדיון שלך עם יוסף, אני לא מדבר עליו. אני מדבר על זנות ועל בחירה חופשית. הנתונים הקיימים - כל אלה שהצלחתי למצוא ברשת - מראים שהרבה בחירה חופשית אין בזנות. אולי יש איזה מגזר קטן שכן בחר בזה, אבל זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

d y s

New member
אנחנו לא חלוקים על המה.אנחנו חלוקים

על האיך. המלחמה הקונבנציונאלית למעט הצלחות מקומיות נכשלת שוב ושוב בכל מקום בעולם. מיסוד הזנות בישראל נכשל בשילוב מעניין של החרדים יחד עם שדולת הנשים(הכאילו פמיניסטית).מיסוד זה אומר פיקוח וניטרול הסרסור פיקוח רפואי ומישטרתי ואיפשור שיקומי עם פתח יציאה. החרדים משתמשים בשירותי מין בהיתר הילכתי של החוק העיברי (כל עוד הוא עושה זאת מחוץ לגבולות עירו וכשרעייתו בנידה) ואילו כשמדובר בחוקי מדינת ישראל זה לא בסדר.(צביעות). שדולת הנשים נלחמת בתחנות רוח ע"י נסיונות להצר את הצעדים של ההיצע והביקוש מתוך עמדה מיליטנטית מתנשאת ואליטיסטית.הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. ובמלחמה מסויימת כן היו הצלחות.יבוא הזונות מחו"ל מיניאלי.הסרסורים מפחד לתלונה לוקחים כ50% ולא יותר בדר"כ.הרווחים של הזונות גבוהים מאוד.אני מאמן גם את מחלק המוסר ומכיר דרכם גם את העולם הזה.הזונות הדירות הדיסקרטיות מרוויחות הרבה כסף וזה ניכר במכוניות תכשיטים וכ"ו.רבות בחרו זאת כדרך קלה להשיג הרבה כסף.המאמרים משוחדים וכך הנתונים המוצגים אם תרצה אשיג נתונים שרירים וקיימים. וזו איננה הצדקה.אך שוב זו נקודת מבט ללא
. לא כל מלחמה היא חכמה וצודקת.

לא דיברתי בכלל על המלחמה בזנות. דיברתי על

בחירה חופשית. באחוזים, כמה מהזונות נמנות על "הזונות הדירות הדיסקרטיות", כמה מהן זונות רחוב, כמה עובדות ב"מכוני עיסוי"? יש איפשהו נתונים? עמותות לטיפול בנוער מדברות על כ-1000 קטינים העוסקים בזנות, בכל הארץ. למישהו יש נתונים כמה אלה מתוך הכלל? ואם בכלל אפשר לדבר על בחירה חופשית אצל קטינים?

d y s

New member
רוב הזונות עפ"י נתונים לא

עובדות ברחוב ואינן נרקומניות.החתך הסוציואקונומי שלהן עשוי להפתיע. מחלק המוסר ערך מיפוי של הזונות בגוש דן ובהחלט תוצאות המיפוי הפתיעו גם אותי.קראתי עדויות של זונות שבהחלט מדברות על בחירה ברך קלה להרוויח הרבה מאוד כסף.הן רואות בזה עבודה זמנית ומיעוט לא מבוטל ממן אפילו לימודים אקדמאיים. 1000 העסקים בזנות? על מה מבוסס הנתון? היכן הקטינים עובדים? בגוש דן בלבד מופה מ"ס יותר מאלף זונות ובשנים האחרונות התגלו מקרים בודדים של קטינות. יש מקרים רבים יותר של קטינות המקיימות יחסי מין תמורת אספקת סמים ולעיתים מחיבים זאת כזנות.

d y s

New member
קיימתי עכשיו שיחה ארוכה וכן דפדפתי

בנתוני מחלק המוסר של ימ"ר ת"א ולהלן הנתונים- 1.בגוש דן עובדות כ8000 זונות 2.נרקומניות ברחוב מוכרות כ150-200. 3.לא מוכרות אף קטינות שעובדות בזנות למעט מקרה אחד לפני כ15 שנהועוד מקרה של נערה בת 17 לפני כשנה שעבדה כחשפנית ולא כזונה.עמותות הנוער מחשיבות מקרים של קיום יחסי מין ולו חד פעמי תמורת סם כגון מריחואנה כזנות 4.רוב הזונות עובדות בדירות דיסקרטיות מכוני ליווי ומשרדי ליווי.הזונות ה"זולות" ביותר(לא זונות רחוב נרקומניות) משתכרות כ1000 ש"ח ליום הרוב הסביבות 1300 ש"ח ליום נטו קוקסינליים מרוויחים כ2500 ליום נטו.זונות צמרת העובדות כחצי חודש משתכרות כ80000 ש"ח לחודש.נטו.וזה לפני טיפים ואקסטרות שבהם הן אינן מתחלקות עם בעל המקום. 5.אחוז הסטודנטיות הידועות בתחום כ30%. 6.מעדויות רבות ניתן לומר כי הרוב המכריע של הזונות בחרו בכך כרעיון לעיסוק זמני כדי להרוויח הרבה כסף קל ומהיר כדי לממן לימודים מותרות וכ"ו אך לאחר שהכסף מתחיל לזרום קשה לחזור אחורה לרמת חיים פשוטה.לרוב הן עוזבות כשהן מכירות גבר איתו מתחילה מערכת יחסים רצינית והוא אינו מודע לעברן.אין שיעבוד לסרסורים וכ"ו ולמעשה אין כיום למעט אצל זונות הרחוב הנרקומניות סרסורים אלא מנהלי בתי בושת השוכרים מקום מספקים תנאים וגובים 50% מהבחורה(ניהול בית בושת הינה עבירה על החוק) 7.המחקרים המובאים מוטים ומגמתיים. 8.בעקבות הממצאים הללו הנחתה לפני מ"ס שנים פרליטות המדינה קריטריונים לטיפול בבתי בושת והם- א.הפרעה לציבור(בבתי מגורים משותפים וכ"ו) ב.קטינים(כאמור אין ממצאים) ג.שעבוד-חוסל ע"י מחלק המוסר בשנות התשעים אין היום תיירות עם תיעוד מזוייף בתחום שהובאו בכוח או בהונאה ושועבדו.רק לאחרונה הסתיים משפטו של רמי סבן(אישית הייתי נהנה לבדוק את להב הקטאנה על צאוורו) ד.אספקת סמים תמורה עבודה(סרסור מעביד תמורת אספקת סם)-מקרים בודדים. 95% מבתי הבושת נסגרים בגלל סעיף א' בלבד. העמותות למיניהן עם כל הכוונה הטובה שלהן חוטאות לאמת ומנסות לטפל בבעיות אמיתיות ע"י שיקוף באצעים הלא נכונים.

גוש דן אינו כלל המדינה

והגדרות שונות מייצרות הערכת מצב שונה. אולי למשטרה מין תמורת סמים אינו זנות. לי, אין לזה הגדרה אחרת. לרווחה נתונים אחרים, לפחות בנוגע לנוער. מעניין איזה נתונים תקבל ממחלק הנוער בבאר שבע, או מקציני ביקור סדיר. ושוב, אני מדבר על בחירה *חופשית*. צריך להיות סוג מסוים של אדם כדי לבחור להיות זונה. מה לגבי רקע אישי ומשפחתי? עבר של התעללות מינית ומשפחה לא מתפקדת? כל אלה משפיעים על בחירות בהמשך החיים. בנתונים שהבאת אין התייחסות אליהם. סטודנטית ש"בחרה" לעסוק בזנות יכולה להיות "מוארת" שבוחרת במודע, או אישה שעברה התעללות ואז "מה זה כבר משנה אם עוד מישהו יאנוס אותי, לפחות ישלמו לי". ראה מקרה הנאנסת מקיבוץ שומרת. קשה לי להגדיר דבר כזה כבחירה חופשית. הנתונים שהבאתי הם של עמותת עילם ומכון המחקר של הכנסת, ראה הקישורים למעלה. מכון המחקר של הכנסת התייחס לנתוני העמותות כאמינים. אני אקבל את דעתו.

d y s

New member
לעיתים נוח לנו לראות עצמנו

כחברה "מוסרית" בה כל מה שאינו "מוסרי" נובע מפתולוגיה אישית או סביבתית ולא מבחירה אישית כי הסרת האחריות מהן מסירה את האחריות מאיתנו. קורצ'אק מורי ורבי כתב בספר כיצד לאהוב ילדים כי ילדים הם אנשים קטנים וניתן לראות אצלם את הגנב הרוצח הזונה כמו גם הרופא השוטר והאיכר בצורה ארכיטיפית. יש "רוע" שנעשה מבחירה.

למעלה