כריס בנואה ואישתו נפטרו

C B 4 Real

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני רוצה לקום, ללכת לישון ושהכל יהיה סיוט אבל זה לא אפשרי... ההלם והשוק פשוט מנצחים אותי. מחר אני אכתוב משהו יותר אישי... שאני יעכל את כל מה שקרה... לעולם אני לא אפסיק לאהוב אותך כריס! למעלה הרוויחו עוד מיין איבנטר.

romiaf

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

כריס, תודה לאלוהים שזכיתי לראות קרב שלך. אוהב אותך מאוד, רום

משהו לגבי המוות

גם בנו של בנואה נפטר לדעתי רצחו אותם העולם יכול להיות אכזר

tatan48

New member
גם הבן שלהם נמצא מת איתם

לצערי זה לא נראה כמו וורק

batista 2002

New member
פאק

מה אני אמור להגיד עכשיו? פאק.. אינעל העולם הזה.. אני אצליח לכתוב מילים הגיוניות יותר רק אחרי שאני אעכל את מה שקרה כאן... ייקח לי קצת זמן

שי מילר

New member
מנהל
גרגורי הלמס כותב בבלוג שלו על בנואה

I was sitting here at my computer when I got a call informing me of the death of Chris Benoit and his family. Other than saying that my thoughts go out to to his remaining family, I don't know what to say. Chris had just called me on Thursday to check on me as he has every week since my surgery and now days later I find out that he's gone. He was my friend. This hurts! This f**ing sucks!!!! Rest in peace my friend! Love you!

neighbours

New member
באיזה עלם ארור אנחנו חיים?../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני לא מאמין שהיום הנורא הזה הגיע...אני לא יודע מה לרשום,אני פשוט לא מאמין אני מצטער שאני אומר את זה אבל לי זה נראה כמו שוד שהשתבש לפי wikipedia רשום שחוץ מכריס ואשתו ששמה ננסי נוסף לזה גם הבן שלהם ששמו דניאל. יהי זכרם ברוך

BeN ShaDe

New member
לא. לא. לא.

חזרתי עכשיו ממנגל עם חברים וסתם החלטתי לקפוץ לפורום ופתאום... ראיתי את ההודעה הזאת. אני עד עכשיו רועד וכמעט בכיתי ואני בטוח שאני אזיל דמעה באחת מהתוכניות השבוע. אחרי אדי , בנואה - בין המתאבקים הטכנים ובכלל היותר טובים שנראו אי פעם בהיסטוריה של העסק , כבר לא איתנו. הם יכולים לתת לנו ראו של 3 שעות , ECW וסמאקדאון לבנואה , אבל זה אפילו לא אלפית ממה שהבנאדם הזה צריך לקבל. מצויין שהסטוריליין עם וינס נגמר ואני אומר - בנואה צריך לקבל את הכבוד המגיע לו וגם להכנס ל-HOF כבר בשנה הזאת. משהו פה מסריח בכל הסיפור הזה ואני מצפה להתפתחויות כדי להראות מה באמת קרה שם - ואם באמת מישהו הרג אותם... כוס אמא שלו. פאק , אני לא אצליח להרדם כבר הלילה. לא ונג'נס , לא ROH , לא שום כלום. פאק , אין יותר בנואה. אני לא מאמין.
תנוח על משכך בשלום כריס , אנחנו נתגעגע אלייך מאוד.

שי מילר

New member
מנהל
בני המשפחה לא נורו למוות

סיבת המוות עדיין לא ידועה וכנראה תתגלה בקרוב, אך ידוע שהם לא נורו למוות. Chris Benot (40), wife Nancy (43), and son Daniel (7) were found dead in their Atlanta home. Chris' other two children were in and are still in Canada at the time of their passing. No further details are available at this time. The only news coming from Georgia Police, is that the 'family was not shot to death'.

שי מילר

New member
מנהל
ולא פחות חשוב: שני ילדים יתומים נותרו בקנדה

שני ילדיו האחרים של בנואה לא היו בבית בשעה שהוריהם ואחיהם הלכו לעולמם. הם היו בקנדה.

BeN ShaDe

New member
מוזר מאוד מה קרה שם.

אלוהים - אני לא יודע מה נשמע לי יותר מפחיד : התאבדות של שלושתם או הריגתם.

BullsDuDe

New member
לא נמצאו יריות אז כנראה זה לא הריגתם,

אני מאמין שהוא לא יכל לשאת במוות של אישתו ובנואה ופשוט התאבד.

peewee

New member
הלם, פשוט הלם

ב-1wrestling.com נאמר שכריס היה אמור להופיע בהאוס שוו בשבת ובהתחלה הודיע ל-WWE שיקח טיסה יותר מאוחרת ולאחר מכן מסר שלא יוכל להגיע למופע בגלל בעיות בריאותיות אצל משפחתו, הוא מסר שבנו ואישתו סבלו מהקאת דם והוא היה חייב להיות איתם. הנוסח באנגלית: Benoit had been scheduled to appear on a WWE house show on Saturday. Sources tell us Benoit called to first say he would be taking a later flight, and then to say he would not be attending the house show due to a family illness. According to one source, Benoit said both his wife and son were throwing up blood and he needed to stay to take care of them. אני אומר את זה לעצמי כל פעם, שאם יש סיבה אחת שתגרום לי להפסיק לצפות אחרי 14 שנים, זה העובדה שהם הולכים לנו אחד-אחד, שאולי עכשיו זה הזמן. למזלי יצא לי לראות את כריס בפעולה לפני שנתיים בקנדה, ואף לפגוש אותו וללחוץ לו את היד (אני אפרסם את התמונה מחר בפוסט שבטח יפתח לזכרו). אחד הגדולים, זה ידוע. חקוק אצל כולנו עמוק בראש ובלב, הרבה זכרונות, הרבה דם, הרבה יזע, הרבה דמעות. R.I.P Chris שי

למעלה