כריס בנואה ואישתו נפטרו

Mr Kennedy1

New member
התמונה המרגשת הזאת צולמה בסך הכל לפני 3 שנים

היום שניהם כבר לא איתנו

tatan48

New member
זאת ההוכחה שאלוהים חובב היאבקות

הוא ללא ספק בחר את הטובים ביותר

BullsDuDe

New member
פאק, פשוט לא להאמין

איך דבר כזה יכול לקרות? הבן-אדם שבגללו חזרתי לראות היאבקות. אני לא יודע איך אפשר להמשיך לצפות בזה עכשיו. יהי זכרו וזכר משפחתו ברוך.

The Prospect

New member
אנשים!

החטנו להישאר כמה אנשים בצ'אט,לחכות לעידכונים בקשר לבנואה.אני מתחנן מכול שיש לו לינק לצפייה ישירה,שיכתוב פה או ישלךח לי בפרטי.תודה מראש.

שי מילר

New member
מנהל
אם וינס ימשיך את האנגל של המוות שלו

זה יהיה הדבר הכי דוחה ומגעיל בהיסטוריה של הביזנס. מדהים אותי עד כמה שהאירוניה הכתה לנו כאן בפרצוף. כששרי נפטרה, כולם צרחו להפסיק את האנגל ושהעיתוי לא טוב, אז עכשיו? מה כבר צריך לקרות כדי שהדבר הזה ייפסק? אני כנראה מוציא את העצבים על הנושא הזה, משום שעוד לא עיכלתי ממש את המוות הכל כך עצוב של כריס

SnirHap

New member
זהו שלא לא המשיך!

בראו האחרון שאני כרגע מבולבל אם הוא היה או יהיה,וינס צולם במרכז הזירה שהאולם ריק מאדם! כלומר,הוא קטע סטוריליין מה שאומר שזה נכון!
כריס בנואה 1967-2007

אתה בטוח? ../images/Emo185.gif

לפי מה שאני קורא כרגע (ובגלל האסון הגדול,כמות הפרטים היא דלה) הRAW ששודר היה לזכר בנואה..לא ראיתי שום אזכור על וינס בשום מקום. וינס יכול להיות חסר טאקט,אבל זה כבר מוגזם,אין מצב שהוא ממשיך את האנגל הזה. אין מצב שהוא ממשיך את הWWE בזמן הקרוב.

BeN ShaDe

New member
הוא

אמר בתחילת התוכנית שהמוות שלו היה חלק מהסטוריליין ושל בנואה אמיתי.

כן,קראתי מה היה בתכנית ../images/Emo185.gif

הוא דיבר,אוסטין דיבר,דין מלנקו דיבר,ווילאים ריגל וטריפל אייץ' ועוד ועוד..הראו קרבות שלו..

אני לא מ-א-מ-י-ן

אני פשוט לא מאמין........... אני בשוק טוטאלי............ אין לי מילים.

ggaall1

New member
../images/Emo16.gif

ייקח לי זמן לעכל כנראה.. הוא התאבד אני חושב כי לא יכול להיות שהוא ואשתו מתו שניהם ככה. RIP

למעלה