כן רבותי, אקטואליה!

מוצארט

New member
אני חשבתי

והגישה שלך לאנשים כאן היא מסריחה! וזאת לא הפעם הראשונה שאומרים לך את זה...

lali37

New member
אתה מזלזל באנשים עם שעות קצת שונות

וכותב בצורה מזלזלת ופוגעת

קיפיק

New member
לפי דעתי...../images/Emo26.gif

דוגרי, אני לא חושבת שאסור.... יש הרבה סיבות בעד ונגד...אבל דווקא הסיבות של חגי ורועי ביססו את דעתי בעד, הוא את העונש שלו כבר ירצה.... אין לי כוח לפרט עכשיו...אבל כשיהיה לי זמן אני אגיב נורמלי...

חָגָי

New member
וכאן המקום...

להתנצל (לא בדיוק להתנצל, כי לא עשיתי שומדבר רע ממש.. אבל זאת המילה הכי קרובה שמצאתי) על זה שלא ממש זיהיתי אוך בהפגנה ושהקדתי לאלחי ולחברו (לא זוכר ת'שם שלו.. מצטער) קצת יותר דקות. פשוט בלדב מיהר..

קיפיק

New member
חחחחחחחח...חפיף...

ההתנצלות התקבלה

"לא זוכר ת'שם שלו..."

תודה רבה-זה אני, וקוראים לי אורי! סתם, אין לי בעיה עם זה שאתה לא זוכר..אבל אתה גם לא זוכר את שלא אתה בחרת להפסיק את השיחה אלא זה הייתי אני שאמרתי לו בא נלך (כי היינו מפסידים ת'אוטובוס) ואתה אמרת לי להיות יותר נימוסי ולבעוט לו ברגל...

חָגָי

New member
טוב..

אם אתה אומר.. גם את זה אני לא ממש זוכר. כפי ששמתם לב, הזיכרון זה לא החלק החזק אצלי..

לפי דעתי...

מיצידי... ממש לא מעניין אותי אם הוא יתחתן או לא........ זאת שמתחתנת איתו[אני לא יאמר שאני מרחמת עליה.. כי אני לא...] אבל היא סתם סתומה.... גם ככה יש לה ארבעה ילדים.... אז היא תתחתן, סו?! זה לא נראה לי ישנה לה כלום. מכיוון שהוא ישאר בכלא.... בקושי נותנים לו להתחתן... אז שהוא יקבל על זה שחרורים........!?!?!?![למה מי מת?!?!?!] רצח- שיתחתן... וישאר בכלא..... [זבש"ו....]

היא מאד סתומה ....

ב"ה מצטערת מראש על המילים שאני הולכת להגיד! מי מתגרשת כדי להתחתן עם רוצח שיושב רצח ר"מ יהודי מאסר עולם?? מי מתחתן עם רוצח שיושב רצח ר"מ יהודי מאסר עולם?? התשובה : רק אישה טיפשה וסתומה ! ואני מרחמת על הילדים שלה שנולדו לאמא חולת נפש!

למעלה