כן רבותי, אקטואליה!

מוצארט

New member
כן רבותי, אקטואליה!

אז גם אם אתם מאמינים לקונספירציה, וגם אם לא, מה דעתכם על הסיפור שרץ שימים האחרונים על יגאל עמיר? ול-לא מעודכנים: מישהי חרדית, אם ל-4, התגרשה כדי להתחתן איתו. שירות בתי-הסוהר (השב"ס) לא רוצה לקבוע בעצמו אם לתת לו להתחתן, והדיון הועבר לבית-המשפט. האם לדעתכם, ראוי לתת לבנאדם הנ"ל, להתחתן, מעצם היותו בן-אנוש, או שמא, זכויותיו הבסיסיות נלקחו ממנו, ברגע שעשה את המעשה הנפשע? מחכה לתגובות.

tamarhp

New member
אדם שלקח חיים

של אדם אחר, במזיד ובכוונה תחילה, קשה לי לחשוב שאנחנו נותנים לו להמשיך את עצמו בזמן שהוא קטע המשכיות של מישהו אחר.

lali37

New member
הוא עשה מעשה נורא, אבל אני לא חושבת

שלא לתת לא להתחתן צריך להיות חלק מהעונש, זאת זכות בסיסית שמגיעה לכל אדם.

כבר החליטו שלא יתנו לו...

אבל לדעתי היה צריך לתת לו-במה הוא שונה מכל אסיר אחר?

מוצארט

New member
ראשית כל, עדיין לא החליטו

סופית בעניין זה. שנית, במה הוא שונה?? אומרים שהוא רצח כאן פעם ראש ממשלה יהודי...

וראש הממשלה הוא קדוש?

הוא בדיוק כמו כל רוצח אחר ולכל רוצח אחר מותר להתחתן (תקנו אותי אם אני טועה) דבר שני-לפי זה הבנתי שהחליטו, אולי לא הבנתי נכון

לי דווקא זה לא נראה אותו דבר...

בס"ד אני חושבת שכן יש הבדל בין רצח של אדם רגיל לרצח של ראש ממשלה….. אני לא יודעת אם בכלל מגיע לאדם שרצח אדם רגיל להתחתן... נשמע לי מוזר מדי.. אבל במיוחד כשהוא רצח ראש ממשלה... תחשבו על זה, יצחק רבין ז"ל האמין בדרך שלו, ותרם בחיים שלו הרבה לעמ"י.. גם אם זאת תרומה לפי השקפתו בלבד... הוא הגיע לכזאת רמה שהוא ראש ממשלה, ואדם פשוט מעז לקום ולרצוח אותו??? לא יודעת…. לרצוח ראש ממשלה נשמע לי הרבה יותר גרוע מלרצוח אדם אחר… כמובן באופן יחסי!!!!!

../images/Emo46.gifאני יודע במה יצחק רבין עזר../images/Emo70.gif

בזה שהוא הטביע את הספינה עם הנשק של האצ"ל (שכחתי איך קוראים לספינה) בהקמת המדינה
הוא גם עזר מאוד בזה שהוא חתם על הסכם אוסלו והביא נשק לפלסטינים יש"ו (ימח שמם וזכרם)
והוא עזר בעוד הרבה דברים כאלה

מה קשור?????

בס"ד אמרתי – לפי השקפתו! סליחה? אז אתה לא מסכים עם מה שהוא עושה, הוא הסכים עם עצמו מאוד! והקריב את עצמו בשביל זה! גם אני לא מסכימה איתו… אז מה?…..

מוצארט

New member
לרבין לא מגיע לחיות?

יאללה, אתה כזה צעיר שאין לך מושג מה הוא עשה בשביל המדינה. נכון, הקריירה הפוליטית שלו הניבה הרבה טעויות, אבל הקריירה הצבאית שלו גדושה בהצלת הרבה חיים בישראל. אתה חצוף.

Papito

New member
י ו נ ת ן אתה בטוח שאתה מקורי?

יצחק רבין ז"ל היה חכם, וכן היה חכם יותר ממך (היית מאמין?) יודע למה? כי רבין שראה מלחמות יותר מכל אחד אחר במדינה וראה משפחות שכולות יותר ממה שאריק שרון ראה אפילו הבין שאלימות היא לא הפתרון, אלא דרכי שלום ומוסר, ודברים כאלו אתה (ועוד הרבה כמוך) מתקשים להבין, בגלל אנשים שכמוך מדינת ישראל נתפסת בחלק מהמדינות (לא בכולם, בשאר סתם שונאים אותנו) כמדינה כוחנית ואלימה. אני בטוח שכשאתה נתקע בפקק אתה דופק על ההגה חזק וצועק "כוסאמק" בקול גדול, אני גם בטוח שאתה זה הישראלי המכוער שגונב ברזים ומגבות מבתי מלון. אתה בטח אדם שומר מצוות, אז למה אתה לא מקיים את החוק שאומר שלא מדברים רע על המת? היית רוצה להגיד עלייך "טוב שהוא מת ככה קלאב הוטל חסך מגבת" בקיצור ולעניין, לאנשים כמוך וכמו יגאל עמיר (אתה בטח שמח שאמרתי את שמכם באותה שורה, אני לא. אני רואה בזה איום) לא מגיע יותר מדי זכויות, אם בכלל מגיע זכויות. ולגבי החתונה, יוסי שריד אמר את הדבר הכי חכם, שהוא ישמח לקבל הזמנה להלוויה שלו ולא לחתונה. אסור לתת לחיה הבהמית הזאת להתחתן כי זה רק עוד שלב ועוד מדרגה בדרך ללגיטימציה של יגאל עמיר ורצח של ראש ממשלה בישראל (ואם בלגיטימציה של רצח עסקינן, תראו בארה"ב תיכף ימכרו שם חולצות של רוצחו של קנדי)

תגובה מאוד חריפה.

לא הבעתי את דעתי במילה את לאורך כל השירשור ואני גם לא מתכוונת לעשות את זה, אבל אני אתן לך נק למחשבה, ראש מכללת שערי צדק, השופטת בדימוס שאינני זוכרת את זה, אמרה אתמול שאין מה לעשות, החוק הוא שיוויוני לכולם במדינה דמוקרטית ואין מקום להפלות בין אדם לאדם, ואם כיום לרוצח ניתנת אפשרות להתחתן אז בג"ץ סביר להניח יאשר ליגאל עמיר להתחתן ואף להתייחד עם כלתו. אני מבינה את הזעם שלך, אאבל אני חושבת על זה בצורה כזאת, אם מסרבים ולא נותנים לו, אתה יודע איזה כאוס זה ייצור במע' המשפטית? חבר'ה, מי שרצה ללמוד משפטים-חכו עד שיוכרע העניין... בכל אופן האגודה לזכויות האדם מוכנה לפעול בעדו סתם כי הוא אדם ולא קשור מה הוא עשה בחייו, כנראה שהם כן חושבים שיש לו עדיין זכויות. פפיטו- הגענו למסקנה שיונתן הוא ילד קטן, 11-12 גג, אז תבין שהוא לא מבין על מה הוא מדבר, ילדים נוטים להשתתף בדיונים ולזרוק מילה שהם שמעו מהמבוגרים בסביבה שלהם כדי להישמע חכמים. אין מה לעשות, תבליג ותגיב לאנשים אחרים שיש להם קצת תובנה בנוגע לרצח ולרוצח בשירשור הזה. נ.נ- איך הגעת לפה בכלל?

danielhope

New member
אלטלנה....וזה שקר

יצחק רבין לא היה קשור בהטבעת האלטלנה. וחוץ מזה.... בקשר לעיוות ההיסטורי של הרובים 1. בשטחים היו להם המון רובים מכל מניי סוגים בלעדינו 2. אנחנו אישרנו להם לקנות (לא נתנו להם) כמה מאות רובים מסוג מסויים למשטרה שלהם - כדי שנידע מתי הם משתמשים ברובים שלהם 3. כמעט לא היו מקרים שהם השתמשו ברובים האלה נגדנו 4. רוב הירי נגדנו היה מרובים אחרים... ובקשר להסכמי אוסלו - רוב אוכלוסיית המדינה תומכת בפשרה טריטוריאלית כל שהיא תמורת שלום אמת... אולי אפשר לרצוח את כולם?

מוצארט

New member
הסכם שעשו לפני 11 שנה

ב1993. רבין היה אז ראש-הממשלה, והוא עשה הסכם עם ערפאת (ימ"ש). עיקרי ההסכם היו, שאנחנו "נחזיר" להם שטחים, והם יהיו איתנו בשלום. היום מתברר להרבה אנשים, כי ההסכם אנ"ל, הוא אווילי לחלוטין, כיון, שהטרור לא הופסק אף לא לשניה אחת.

אהה

מגניייב! אני זוכרת את זה, הייתי קטנטנה וצפיתי בטלויזיה. אני ממש זוכרת את זה!!! רק שפעם ראשונה שאני יודעת שקראו לאותו סרט הסכם אוסלו

למעלה