כן רבותי, אקטואליה!

אתן מגזימות!!!

יש לה את השיקולים שלה לעשות את זה, ואתן לא יכולות לבא ולקבוע פה בפורום אם היא סתומה וחולת-נפש...תתחילו להרגיע (ולא שאני אומר שזה חכם מצידה לעשות את זה...אבל אני לא בא ותוקף אותה בלי לדעת את הסיבות שלה...)

מי הולך להתחתן עם בן אדם שבכלא ????

ב"ה איזה חיי משפחה היא כבר יכולה לקבל מזה איזה אבא הוא יכול להיות עם המון דוגמא וחינוך למופת נכון???? גם אם הוא ישתחרר לכל מקום שהוא ילך תמיד יצעקו לו רוצח ברחוב ! לא נראה לי שלילדים שלו יהיה כזה כייף לגדול ככה שבת הדבר המינימלי שבשבת כל המשפחה יושבת יחד הם ישבו כל ערב שבת בכלא כדי להיות היא עם בעלה והם עם האמא האבא החורג שלהם? ככה כייף לילדים לגדול ??????? חוץ מזה שגם על הילדים שלה לא כרגע כי אולי הם קטנים אבל שהם יגדלו יכולים לצעוק להם ברחוב כל מיני דברים !

eviv

New member
ראוי לתת ליגאל עמיר להתחתן../images/Emo70.gif

אני חושב שראוי לתת ליגאל עמיר את הזכות להתחתן, כדי לבסס טענה זו אני ישתמש במטרה שלשמה הוא הוכנת לכלא: סיכון שלום הציבור. ולפיכך אין שום סכנה לציבור אם יגאל עמיר יתחתן. אין שום סיבה למה שיגאל עמיר לא יתחתן ובכלל זה לא העניין זל הציבור אם יגאל עמיר יתחתן או לא. אני מזמין אותכם בדיון דומה שנפתח בפורום נוער מרצ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=247&msgid=26277157

מוצארט

New member
../images/Emo45.gif דעתך כדעתי

וזה -
על זה שאתה בקושי מגיב כאן...

משהו מצחיק שקראתי בעיתון

ב"ה הבן אדם מוקף 24 שעות עם נראה לי 3 מצלמות בגלל שהוא נחשב לאסיר מסוכן אז בעיתון שאלו אז מה יהיה אם הייחוד...
עזבו , אותי זה הצחיק ואל תשאלו אותי למה .

איילת כ

New member
שיתחתן אותה

למרות שזה הדבר הכי אדיוטי שיכול להיות,אבל זה זבש"ה. היא אשכרה לא נורמלית.

איילת כ

New member
הקטע הכי דבילי

שקראתי בעיתון שהוא אמר זה שהוא רוצה לזכות במצוות פרו ורבו ועל מצוות לא תרצח הוא עובר בלי שום נקיפות מצפון בנאדם מעוות...

שולי פ

New member
דעתי...

חוץ מזה שהיא לא ממש שפויה לדעתי אני לא חושבת שאפשר לאסור עליהם... מי אנחנו שנגדע זרע?!

למעלה