כן רבותי, אקטואליה!

הוא ממש העלה לי ת'סעיף!!!!!

הבנאדם הקטן הזה.. מגיע לכאן... ומתחיל לדבר על משו שבכלל אין לו מושג עליו בגרוש!!!!!!!!!!!!!!
והוא עוד מעז לקרוא לי שמאלניה!!!!!! [חוצפה לשמה!!!!!!!!!]

מוצארט

New member
יאללה תרגעי! ../images/Emo6.gif

צוציק בן 12 מעצבן אותך? הוא לא מבין הרבה מהחיים שלו, ומדבר על אנשים אחרים, כאילו הכיר כל אחד ואחד אישית. נסי להבין ולהתחשב במצבו הקשה...

פסדר.... נרגעתי....

תודה שהרגעת אותי....... עכשו- להתחשב במצבו.....????? הוא צריך להתחשב בליבי הפצוע.... [אני שכנתו להר.. אני יודעת בדיוק מיהו.....והוא ממש מעצבן!
]

danielhope

New member
תראה, כל דעה פוליטית מכובדת

כל עוד היא מתבססת על - עובדות.... לא על הגזמות, הכפשות, שקרים... כי זה פשוט חסר טעם. קל לומר "אתם שמאלנים" "הוא בוגד" ובלה בלה בלה.. תסביר ותסתמך על עובדות... לא על שקרים... כי אחרת מה הטעם בטיעונים שלך. ותבין שלא טוב להיות קיצוני מדיי, הקיצוניות הזו לא תוביל את עם ישראל למקום טוב, תאמין לי...

מאיפה לי??

בס"ד אני לא מכירה אף אסיר ב"ה.. ואף פעם לא הקדשתי לזה שום מחשבה... נו טוב... זה אבסורד, אבל שיהיה...

פחחחחחח

בס"ד זכותי להביע את דעתי מתי שבא לי, אתה יכול לענות לי ולסתום לי את הפה עם הוכחות, אבל זה לא מונע ממני שום זכות להביע דעה… מרגיש חכם? לבריאות! אגב, אם שמת לב, את התשובות שלי כתבתי בצורת שאלה, בדיוק בגלל שבאמת רציתי לדעת את התשובה… מרגיש חכם? לבריאות!

חָגָי

New member
ואני מצטט..

"ואף פעם לא הקדשתי לזה שום מחשבה..." לרדת על מישהו באיזה פורום באינטרנט לא גורם לי להרגיש חכם. בכל מקרה, את נשמעת פגועה.. אני מתנצל, זו לא היתה הכוונה.

חחחחח

בס"ד אז מה אם לא הקדשתי לזה שום מחשבה?…. אסור לי לשאול שאלות? ולא, לא נפגעתי, התעצבנתי, תחשוב קצת על הגישה שלך…

למעלה