כן רבותי, אקטואליה!

danielhope

New member
אגב אתה יודע למה הטביעו אותה?

כי הם לא היו מוכנים להתאחד ולהיות חלק עם צה"ל

עטרה ש

New member
לדעתי.. צריך לתת לו..

כאילו.. אויי.. הוא הרג מישו-אומנם זה לא סתם מישו זה רא הממשלה- אבל עדין- נגיד וזה לא היה ראש הממשלה- היו נותנים לו להתחנן-נכון? אז מה-כאילו, מהרגע שהוא רצח את ראש הממשלה הוא הפך למצורע??? הוא רוצה להתחתן זו זכותו- ואם מישהי רוצה להתחתן איתו ישללו ממנה את הזכות הזאת??? לא!! הוא בדיוק כמו כל שאר האסירים! אין להם זכות לשלול ממנו את הזכות להתחתן- זו זכות של כל אדם במנדינה והם לא יכולים לגרום לו לא להתחתן!

tamarhp

New member
זה לא הקטע של ראש ממשלה

הוא רצח. הוא לא לקח רכוש, הוא לא פגע מילולית, הוא לקח חיים.

tamarhp

New member
קשה לי עם כל הרוצחים...

לא רק עם יגאל עמיר. אבל אני לא חושבת שיש לממשלה זכות להתערב להם בחיים הפרטיים.

זה לא רק זה

לפי דעתי הבן אדם חלאה רק בגלל שהוא כיוון אקדח לכיוון ראש הממשלה ולא איכפת לי ירה או לא!!!! אבל אני מסכים למה שאמר ח"כ בן לולו מהליכוד דווקא שכל עוד אין לנו במדינה חוק גזר דין מוות אז יש על הבן אדם גזר דין חיים ז"א הבן אדם צריך להמשיך את החיים וכמו שלמחבלים לא הורסים את המשפחה ככה גם ליגאל עמיר צריך לעשות ניתוק מהבן אדם שהוא לבין החיים שהוא צריך להמשיך ועובדה שדוד לא הרג את אותו אחד שהיה סב סבו של מרדכי היהודי כי צריך להוולד ממנו מרדכי ככה גם פה לך תדע מי יוולד מהזיווג הזה

danielhope

New member
תחשבו אבל על דבר אחר...

נניח נולד להם בן או בת... נורמלי לגמרי. וסביר שכך יהיה... יהיה לו כל החיים אבא בכלא (וכך אני מקווה שיהיה) ואמא די פסיכית (רוב הנשים בעולם לא תתחתנה עם מישהו שכל החיים בכלא)... אז לא חבל על החיים שהלא נעימים שיהיו לו.. ומה גם יתייחסו אליו לא יפה רק בגלל שהוא הבן-של.. למרות שאפילו הוא לא יהיה קיצוני...

חָגָי

New member
טוב...

אני מניח שהשאלה לא היתה מגיעה בכלל לדיון אם היא היתה בנוגע למחבל... יגאל עמיר לא יותר גרוע ממחבל.

מוצארט

New member
צודק,

הוא הרבה יותר גרוע ממחבל יהודי שמנסה לרצוח ראש-ממשלה יהודי בישראל... אחרי 2000 שנות גלות! סופסוף יש לנו מדינה וממשלה! גם אם היא לא לרוחכם הדתית, או ההלכתית, צריך לברך עליה! אז אתם אומרים לי שאין הבדל בין רצח רגיל לרצח ראש-ממשלה בישראל? מה, אתם חיים בהולנד???

חָגָי

New member
יש הבדל.

אבל עם כל הכבוד הוא לא הגיע עדיין לדרגה של מחבל. הוא לא רצח יהודי בגלל שהוא יהודי.

מוצארט

New member
מחבל

רוצח יהודים, בגלל שהוא נמצא במצב של כיבוש ישראלי (ולא נכנס לעניין). אה, והוא גם חושב שמחכות לו 70 בתולות, אי-שם בגן-עדן... לעומת זאת, יהודי שרוצח יהודי, ולא משנה על איזה רקע זה, זה הרבה יותר חמור. כולנו יהודים! תפנים את זה מיסטר...

חָגָי

New member
נכון, כולנו יהודים,

אבל לא משנה מה נעשה, אנחנו נהייה טובים יותר ממחבל.

מוצארט

New member
טוב, פה כבר נכנסת

למושג שנקרא גזענות... אני לא אגרר לרמה הירודה שלך, ובכך אסיים את הדיון חסר הפשר הזה איתך. מסתבר שסתומים הם אכן סתומים...

מוצארט

New member
ואם אתה קורא לזה יהדות

תתגייר... כנראה שלא הבנת את משמעות הדת היהודית. נקודה קטנה מהדת החביבה הזו: לא להתנשא ולא להרגיש את עצמינו מעל אחרים, גם אם הם לא יהודים.

טוב

ב"ה לא לתת לא להתחתן זאת דעתי לא מגיעה שלרוצח כזה יהיה המשך נכון אולי שזאת זכותו טבעית בתור אדם אבל לא בתור רוצח !!!

למעלה