כמו שביביהו שחרר את יאסין

שקדי

New member
ויפה שעה אחת קודם.............

בעיסקה סיבובית הכוללת את שלושת שבויינו למרות שלגבי השנים שבלבנון הידיעות אינן מעודדות

חחחחחחחחח אין קשר

בניגוד לאולמרט וברק נתניהו פעל במהירות והחליף את שני סוכני המוסד באיש זקן וחולה

שקדי

New member
ביבי רק ניסה למחות את כשלונו המביך

ושחרר את יאסין....מה שלא הפריע לבעוט בו לכל הרוחות סמוך לעשייתו במכנסים

כישלון המוסד אתה מתכוון ביבי לא ביצע

תראה כמה נזק חלד משעל עושה היום ביבי ראה מה הנבלה הזאת יכולה לגרום ורצה לחסל אותו המוסד פישל וביבי היה צריך לחפות עליו

שקדי

New member
שילוב של בורות וקשקושים ברשותך.............

משעל היה בימים האלו דג רקק ורק הפעולה הכושלת של ביבי העלתה אותו לגדולה בנוסף הפעולה לא היתה מוכנה ובוצעה רק בגלל לחץ שקרניהו לעשות משהו

אתה ממש עלוב האיש אחראי על הפיגועים ב-96

בפקודות מלמעלה המתיר עלינו מכוניות תופת ומתאבדים לזה אתה קורא דג רקק אם כבר ברק זה דג רקק לא מזיק ולא מועיל

דוקו1

New member
זה ההבדל בין נתניהו לאחרים הוא רואה את הנולד

אולמרט ברק לא רואים כלום חוץ מהקרירה שלהם וספינים שמפיצים כדי לזרוע בלבול נתניהו ידי מה משעל יכול לגרום לישראל והעדיף לחסל אותו אז המוסד נכשל ונתניהו היה חייב לשחרר את יסין כדח לשחרר אנשי מוסד

shy-1

New member
זה קצת מוזר, כי אם זה כך, איך הוא:

לא ראה את דוד לוי וכנופייתו שמים לו מארב עם הקלטת ? או איך הוא לא ראה שבבחירות האחרונות הוא יקבל רק 12 מנדטים ? ויש לי עוד דוגמאות, אך מפאת החג.

byzon

New member
זה לא שהוא לא ראה העם סומם בספינים של שלום

ראינו מה קרה עם הספנים האלו ואיפה ההתנתקות הולכת להכניס אותנו עמוק בעזה

shy-1

New member
איני מבין, אתם חייבים לעבוד בזוגות/שלישיות ?

shy-1

New member
לא יאמן, בסוף השירשור, איני יודע עם מי

התווכחתי בהתחלה

שלדר

New member
או ברל, או שמרל...המפטי דמפטי../images/Emo6.gif

אבל הם כותבים מאותו "דף למסביר"

hot960

New member
בעסקה סיבבובית כולל שלושת השבויים ? מי לא היה

מסכים ? ? !!! הלוואי ,אבל אין לזה סיכוי ,וחבל

טרה10

New member
ברגותי בעיניהם הוא מפקד

שפיקד על פעולות. אגב גם בעיני בית המשפט שלנו. אזכיר כאן למי שחשוב לו- מה קורה בארצנו-ומה קרה פעם- שב-1947 פיצץ יוחאי בן נון וחולית הקומנדו הימי שלו אניה בשם 'אמפייר רייול'..בנמל חיפה. אניה שהובילה פליטי שואה לקפריסין. באותו חודש או סמוך לו- פרץ אצ"ל לכלא עכו. עברו 60 שנה ומה שלא השתנה זה ששקט אין..כאן. ופיצוצים דוקא יש. רק היום נהרגו-[ואשתי אומרת הרגו] 11 פלשתינאים בעזה. מה אני רוצה להגיד בזה.? להגיד דוקא לא..הרבה.. רק שאני לא רוצה תשובות אידיוטיות..כמו מה אתה משווה..? כי אם נמשיך כשההליקופטרים למעלה-מעל עזה- ואנחנו מדברים עם עצמנו..גם בעוד 60 שנה יהיה אותו דבר. רק שאז יהיו גם להם הליקופטרים. כי מדינה פלשיתנאית תקום.והשאלה היא אם זה יהיה בכוח או ביותר כוח.

מישל A

New member
נדב, לצערנו אכן ישחררוהו, ואל תזכיר כלל

את ביביהו, אני מקווה שלעולם לא ייבחר.

למעלה