כמו שביביהו שחרר את יאסין

מישל A

New member
מי שבוכה כל היום זו את שמתחננת ומבקשת מכולם

שיבקשו ממך סליחה, אל תשחקי לי אותה כעת כאחת שרצתה להגן עלי, ברגע שפתחת שרשור ראיתי איך נפלת קורבן לחברתך, שלא מזמן קיללה גם אותך שכחת מתוקה, התביישי לך מעשייך נרשמו מעלה לא ידעת להבחין בין הטוב לרע, לא השכלת לראות את האדם האמיתי שאני. המשיכי להאמין לאישה שפגעה בחבריה הטובים ביותר והלבינה את פניהם בפורום לעיני כולם איך אומרים ההיסטוריה חוזרת על עצמה קשה לשנות אופי רע, והיא לא תזכור לך כלל את ההגנה שאת נותנת לה. ובבוא העת תבעט בך שוב ללא היסוס עושה ממך צחוק יקירתי..

meggie

New member
איה איה איה

הכל עובר עלייך וקקי בידייך העכבר לקח כרטיס והכניס אותך לכיס

מישל A

New member
למען האמת הצחקת אותי תגובה ילדותית לא

שיהיה לך חג שמח, מרשעת

meggie

New member
באה לרמז לך על רמתך

שטפי את פיך עם ליזול , פרצופלוכה

דיי חאלס מספיק צריך להגיד סטופ וזהו.

הבנו מרשעת רוע רשעות את תאמיני במה שאת רוצה אנחנו נאמין במה שאנחנו רוצים וכל אחד יעשה מה שטוב בשבילו. אני הורדתי מהלב שלי מה שרציתי להגיד כל הזמן וכמו שאמרתי לך בתחילת הכתיבה שלי תיזהרייייייייי ותישמרי מהנחשים האמיתיים.. הקוברות יותר גדולות מהפתנים הקטנים אל תיפלי בפח וזו עצה ידידותית.. קחי אותה או זרקי אותה אני את שלי אמרתי ועשיתי ... חג שמח מועדים לשמחה וצום קל.

freefall

New member
קצר ולעיניין כולה 100 מילים, שיא הקיצור

צריך להבין שאין אנו קוראים במהירות שאנו שומעים. אולי זו הסבה שיש לנו 2 אוזניים ופה אחד. אבל!! ישנם שוטים שמנסים לכתוב במהירות ובכמות שהם מדברים. היות ומלכתחילה אין להן מה לאמר, בנויה התכתובת מ90% זבל להגני נטול משמעות והשאר לא שווה קריאה, אולי בגלל שכבר נלעס על ידי אחרים.... להלן הצעה, כתוב\י את החשוב לך בשורות הראשונות כדי שלא נטרח לחפש משמעות שאיננה ונבזבז את זמננו. במקרה שלך כפרה אני בקושי מתעקב על הכותרת...

אוי כמה שאת טועה אין בה רוע..

באינטרנט יש מסכות זה הכוח של האינטרנט ולכן אפשר לשחק בכל התחפושות האפשריות.. את יורה כמו ממטרה באנשים הלא נכונים וחבל. שבי תעשי חשבון נפש תחליטי את ההחלטות שלך ותביני מי בעדך מי נגדך מי מוכן להושיט לך יד וכו'.. חשבון נפש אפשר לעשות כל יום במשך השנה לא חייב יום כיפור. ושלא תקללי אותי כי חבל,הרי את מכירה את המיסטיקה אדם שמקלל אדם אחר נפגע.. זה כמו בומברנג לא חבל? זהו אין לי כוח יותר לענות לך אני עייפה ...

מישל דיי עזבי את זה ..

אני אולי תמימה נאיבית טפשה כפי שרבים חושבים אבל דיי לא רוצה יותר להתעסק ולעסוק בזה.. רדי מזה לא מתאים לי זה מעייף אותי לכתוב כל הזמן .. פשוט לא הבנתי למה הלכת לליידי למה ריבונו של עולם למה?? ועוד לדבר עליי ?? מה עשיתי לך שמגיע לי שתלכלכי עליי אצלה כאילו מה? מה את חושבת שלא מספרים לי שאני חיה בבועה ולא יודעת.. אז נכון אתמול ביקרתי חבר שלי אספן איש מדהים מקסים ולא הייתי ליד המחשב אבל זה התגלה לי .. זה כאב לי זה הרתיח את דמי ..אמרתי לך יש לך משהו איתי בואי אליי דברי איתי לבני איתי דברים.. מה את חושבת שאני עשויה מברזל זה לא כואב לי .. מה אני אבן פלדה מה?? שעלת שמעלת חיסונים מוות תגידי זה היה נעים לך אם ככה היו מדברים עלייך? הרי היא שתתה לך את הדם עם קשית וגם עם כוס בחייאת דינק מה חשבת שהיא טפשה או אנחנו טפשים.. דיי מספיק לא רוצה לשמוע יותר על אף אחד תנו לי לשפוט בעצמי ולמעני.. אם הייתי שומעת לכם על מסרים ועל עמיש ועל כל העולם מזמן חצי עולם הייתי שונאת ותודה לאל שיש לי את החושים שלי שמלווים אותי ... זהו דיי לא רוצה לדבר על זה יותר בבקשה מספיק דיי

מישל A

New member
שועלה מנצלים את תמימותך "ניצול" הוא המוטו שלה

התנצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין עלייך חבל'ז את תהרגי אותי ..

יאללה נקווה שהרסיטל נגמר למה הראש שלי טבולרסה.. לפחות שיהיה שקט עד מוצאי חג בעזרת השם ישתבח..

מישל A

New member
-"זטרוחה מרמדגן" מלבינה פני חבריה ברבים,

השחןר עוטף את נשמתך חברייך לשעבר העידו, ואני מצטרפת

ששששששששש כמה רעש על הבוקר

תני להתעורר מה קרה לך לא ישנת טוב בלילה מה את רוצה ממנה ומה זה המילה הנוראית הזאת שאמרת גם את צריכה מילון אבן שושן הרי את מומחית בלשון ובשפה העברית.. ושלחתי אותך לחשבון נפש ובמקום לעשות חשבון נפש באת לשפוך עלינו דליי מים קרים.. אז תרגעיי שששששששששששששששש תני להתעורר ולא לעשות רעש כל כך הרבה. יאללה נשים על הבוקר הן מקרקרות קצ'קעססססססססס

מישל A

New member
לא כדאי לך להתעסק אתי, וכדאי לך מאד ומהר

להתנצל, כיוון שברוב תמימותך אינך מבינה שהפחלוצה מנצלת אותך. חג שמח, את נדרשת בדחיפות לעשיית חשבון נפש

חיזרי לליידי שתחבוט בך במטאטא שלה

ותשלח בך את הכלבים שלה למרות שהבנתי שמעתי ראיתי סיפרו לי יידעו אותי אמרו לי נדמה לי שאמרו לי או חשבו לומר לי או חשבו לספר לי שהם מאוד מאוד מתוקים חמודים ולא ניראה לי שהם יוכלו לנשוך אותך או לנעוץ בך את טלפותיהם המקסימים. הם רק יכולים לנבוח עלייך בוווווווווווווווווווו בעעעעעעעעעעעעעעעע פחחחחחחחחחחח פששששששששששששששש מה קורה עם הצב הוא כבר נשלח לליידי הגיע אליה הוא בדרך עדיין או שכבר גמרתם לדון בנושא הזה?? אלוהים שמור אותי מאוהביי כי משונאיי אשמר בעצמי ... טפוווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה טפשות ועל זה נאמר זה הרבה מעבר למותר בחוק עוד יעצרו אותך בעוון זה ת'זהר. ועכשיו פני את עצמך ממני למה יש גבול גם לסיבולת שלי להתעסק בסחי הזה .. רק שאלה לפני שאני אלך מה עשתה לך מגי שמגיע לה את מה שאת עושה לה עכשיו? לא זכור לי שמגי שתתה את דמך בקשית בכוס בצינור ובקערית,וגם לא זכור לי שמגי היתה יריבה שלך אלא להפך עזרה לך ובגדול כמו שאני עזרתי לך בגדול ..דיי לא מובן מה הכעס על מגי אבל אני לא מערבבת בשר וחלב ביחד לכן מגי ילדה גדולה והיא ברוך השם יודעת לעשות את הסדר בשביל עצמה ...פשוט זה היה תמוה בעיניי ואשמח שתעירי את עיניי אם את מסוגלת.. ותפסיקי לירות כמו ממטרה כי את כבר לא יודעת במי לפגוע הרי באת לנקום במרקי בגלל חברתך זול זיין ואחר כך פצחת בשירת הבירבור איתי ומגי מוזר לא זכור לי שאני מתעסקת עם נשים או יש לי נטיות לנשים .. מוזר מוזר מוזר ..שאי ברכה סאלם עליכום רחמאת אללה ברוכים הבאים צום קל חג שמח ושלום.

למעלה