כמו שביביהו שחרר את יאסין

שטויות ממש לא..

להפך אמרתי לך פעם ואחזור על זה שוב אין לי עסק עם נתניהו מעולם לא היה לי לא אכלנו מאותו מסטינג.. גם לא מכירה אותו אישית מעולם לא פגשתי בו מעולם.. אין לי עסק עם אשתו ועם ילדיו אבל מה שאתה רוקם פה עליו עשו בדיוק אותו הדבר הרבנים.. ואם נלך אחד לאחד על שטיפות המוח של הרבנים תמצא את ההבדלים .. מרקי ואני שכנים יש בינינו את החיכוכים שלנו ואת המריבות שלנו אני לא אדם ששונא ולכן לא שונאת אותו .. אותך גם כן איני שונאת למרות שאתה בטוח ומשוכנע בזה במליון אחוז. אז תוציא את זה מהראש שלך איני שונאת אותך ומעולם לא שנאתי אותך וכשאתה כותב על דברים אחרים אני פשוט נהנית לקרוא אותך.. כשאתה כותב על ביבי זה מזכיר לי את התקופה לפני הרצח.. ואל תשכח אולי בעינך אני מכשפת השקר שהקדמתי את זמני אך יום אחד אתה תבין כמה המכשפה הזאת חזקה.. חבל שאתה לא רואה את מה שאני מנסה להראות לך ..אתה תמיד מוזמן ללחוץ את ידי כי אני חושבת שאתה באמת מוכשר וחבל שאתה מתבזבז לריק על משהו שבסופו של דבר ייקח לך זמן להבין ואתה תבין.

freefall

New member
באמאשלך לא היה לך עיניין עם BB?

נכון מה כתבת כפרה ? " אין לי עסק עם נתניהו מעולם לא היה לי לא אכלנו מאותו מסטינג.. גם לא מכירה אותו אישית מעולם לא פגשתי בו מעולם.. אין לי עסק עם אשתו ועם ילדיו " יכול להיות שרצית לכתוב: אינני מתומכות נתניהו... ?

אל תהיה האלוהים שלי ..

יש אלוהים אחד והוא ורק הוא עושה ויעשה איתי חשבונות וחשבונאות ואני אמשיך לגלוש באינטרנט ולצום ולהנות מכל רגע בחיי.. והוא שם למעלה יסתדר איתי .. חג שמח שבת שלום מועדים לשמחה ומי ייתן ותבין מי אויב ומי אוהב מי שונא ומי רוצה ברעתך ומי בטובתך .. אני אדם אופטימי ובסופו של דבר גם אדם מאמין יום אחד ירד לך האסימון..

מישל A

New member
הוא יעשה חשבונות איתך, הוא כבר התחיל לעשותם

היזהרי.............

meggie

New member
שועלונת , תני כבוד לדוברת בית האלוהים

בעוד שכולם מתאמצים ומשתדלים להציגו כאל רחמן וחנון באה זאתי והופכה הכל

בטהובן 9

New member
מכשפת שקר עלובה-את ניסית להלבין פני חברתך

ברבים-בפורום בלי שום בושה

מישל A

New member
תרגיעי את עצמך,אין לך אלוקים בחרת לך את

נושאת הכלים המושלמת, תמימה לא כמוך שהרישעות נר לרגלייך אני מאחלת לך חג שמח באמת....

מישל A

New member
אם האוסקר יהיה עליך, יהיה אולי שווה...

רישעות כמו שלך טרם נולדה... העידו עליך חברייך לשעבר

מישל A

New member
בוקר, "לרעה בנשים" הרוע שוכן קבע בנשמתך

חברייך לשעבר העידו, ואני מצטרפת

אני רואה שאת היטב "בעינינים"../images/Emo68.gif

מסתובבת אצל הליידי ומקיאה את זה פה. אולי תעברי אליה וחסל "גברת" ?

מישל A

New member
אתה בטוח שאני גברת, אולי אני כמוך אשה שמנה

גוצה ומגעילה, לא בקרת אצל ליידי בתקופת ההשעייה, אולי זו היתה קקטוסה הגוצה שהקיאה את קיאה...

מישל A

New member
מוטב שתשתקי "צבועת הפורום" שלא אשלוף משפטים

מחמיאים נוספים עליך חברייך לשעבר העידו ואני מצטרפת.

למעלה