כמו שביביהו שחרר את יאסין

meggie

New member
וואווו את ממש באטרף

אמאל'ה

הוא התחיל את הרסיטל רק שהוא ממלמל שם

כל מיני דברים שלא הבנתי דבר וחצי דבר..שישיר שינגן שיפצח שיעשה מה שבא לו .. וזו שתהיה דוברת האלוהים נו שויין .. וזיכרי ההגנה זה ההתקפה הטובה ביותר שימשיכו ... על מה בכלל היה השירשור אני כבר לא זוכרת הם בלבלו אותי?

בטהובן 9

New member
מכשפת שקר עלובה-כי כבר אמרו חכמים

מכשפת שקר עלובה אל תלביני פני חברתך החדשה לפורום ברבים אם תוכיחי את חברתך-חברך, אל תוכיחנו ויתבייש (ערכין טז ב), אבל תוכיחנו בסתר. ואפילו מאה פעמים. אל תלבין פני חברך ברבים, כי המלבין פני חברו, דם יחשב לו דם שפך. תדע, דאזיל סומקא ואתי חוורא, ואין לו חלק לעולם הבא. ונוח לו לאדם שיפיל עצמו לתוך כבשן האש ואל ילבין פני חברו ברבים [ברכות מג ב]. אך אם הוכח הוכחת אדם בסתר כמה פעמים ולא קבל, מותר לביישו ולהלבין פניו ולשנאתו ולרדפו עד שיקבל. וכל מי שיש בידו להוכיח ואינו מוכיח אדם עובר, העברה בראשו. ואם הוכיח, אז נפשו הציל.

בטהובן 9

New member
מכשפת שקר עלובה - מאד הזהרי לא לשקר

אפילו בדברי הבאי, כי חילול השם יש בדבר. ואף לא להשתכר בשקר, כי יצא שכרו בהפסדו, כי הוא מארבע כיתות שאינן מקבלות פני השכינה, כת משקרים, כת חנפים, כת לצים, וכת מספרי לשון הרע. וכן עונשו של בדאי, שאפילו אומר אמת, אין שומעים לו (סנהדרין פט ב). וכל המשנה בדבורו, כאלו עובד עבודה-זרה (שם צב א), דכתיב הכא (בראשית כז יב) והייתי בעיניו כמתעתע, וכתיב התם (ירמיה י טו) הבל המה מעשה תעתועים. והזהר מן הליצנות, כי היא שניה לעברות, והיא מעבירה את המורא ומרגילה את האדם לעבור, וכל המתלוצץ נופל בגיהנם. ושלא להחניף, כי-לא לפניו חנף יבוא (איוב יג טז). ושלא לספר לשון הרע, כי לכל יש רפואה, חוץ מלשון הרע. ושלא לקבלו, שנאמר (שמות כג א) לא תשא שמע שוא.

היא היתה חברה עד שתקעה סכין בטו..

לא לשכוח לחברות לא תוקעים סכינים בגב בלב בנשמה ובכל פינה אחרת נסתרת בגוף.. כשהיא הלכה ללכלך עליי אצל הליידי היא גמרה את החברות שלנו באותו הרגע. לא לבלבל את העובדות בטו גם אם רוצים לבלבל אותך לא להתבלבל..

בטהובן 9

New member
עם חברות כמוך מישל לא צריכה שום אויבות

מישל נתנה בך אמון-ואת תקעת לה סכין בגב וסובבת את הסכין בלי שום נקיפות מצפון ליכלכת עליה בשיא הצביעות שלך-ויש עליך הרבה קליפות של צביעות שיקרת שקרים, וסיפרת סיפורים לכל הפורום והכי גרוע ניסית להלבין את פני חברתך ברבים -ועל זה אלוהים כבר לא יסלח לך (זה שונה מגלישה ביום כיפור שאת מתחמנת את אלוהים בגלל שיעמום) זה כבר רוע לב שנעשה במודעות-בצלילות -יום אחרי הצום המזויף שלך במטרה לפגוע בחברה בפומבי,,, להלבין את פניה ברבים-ועל זה אין סליחה וגם לא מחילה.

בטהובן 9

New member
מכשפתשקר-כי המלבין פני חברו,דם יחשב לו דם שפך

כי כבר אמרו חכמים "ואפילו מאה פעמים. אל תלביני פני חברתך ברבים, כי המלבין פני חברו, דם יחשב לו דם שפך."

בטהובן 9

New member
מכשפת שקר תדעי:,דאזיל סומקא ואתי חוורא,

דאזיל סומקא ואתי חוורא, ואין לו חלק לעולם הבא

meggie

New member
בטו היקר ../images/Emo218.gif

יש מבצע ביורוקה שני זוגות משקפיים בחצי מחיר ותקפיד ששני הצדדים יהיו וורודים הראייה שלך אפעס , לא משו

בטו מישל גאיה הפסקתי כבר לעקוב..

תהיה בשקטטטטטטטטטטטטטטט עכשיו תבוא אחר כך לנגן לנו קונצרט.. עכשיו ששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

מישל A

New member
קפצי לי גברת שועלה את וחברתך המשעממת

פעולת ההוא כבר פועלת, זכרי.... ואם איני צוחקת זה משום שאני מכבדת רבנים לא כמוך צבועת היום.... חג שמח... בלי התקפי לב חס וחלילה

תשתקי קצת למען היושר וההגינות צבועה שכמותך..

למי הלכת לבכות לליידי שירקה עלייך ובזה לך? למי הלכת לילל לזו שקראה לך נילושששששש אין לך בושה אה?? אני הייתי קוברת את עצמי באדמה ולא הולכת למקום שבזו לי וירקו עליי והשפילו אותי עד עפר. יש לי כבוד עצמי הרבה יותר גדול ממה שנדמה לך .. מה את חושבת שאת מתעסקת עם איזה ילדה ?? שכחת שבטהובן מכנה אותי מכשפה.. אני יותר מכשפה ממה שנדמה לך וכמוך אני אוכלת אלף לארוחת בוקר.. אז נכון אני יכולה להסביר אחד לאחד כמעט את הכל אבל זה לא הקטע שלי ממש לא.. לי יש את הפאסון שלי וממנו לא ארד גם לא בשבילך! ועכשיו לכי תיללי לליידי כמה אני שעלת שמעלת חיסון וכמה אני מסוכנת וכמה אני נושכת.. ביום שהיא תקלוט מי את היא את תאכלי את החצץ שזרקת עליי ואת האבנים שיידת עליי ואת כל המילים הנוראיות ששפכת עליי.. אני לא מתרגשת ממילים פעם הייתי בוכה לוקחת ללב נעלבת נפגעת היום אני אומרת לעצמי מי שבישל דייסה יאכל אותה. אפשר להתחבא באלף תחפושות אבל יום אחד התחפושת נופלת והמסכה יורדת מהפנים ואז יתחיל הקונצרט האמיתי.. אז עכשיו אולי הם לא יאמינו ואולי הם יאמינו לך וגם ינשקו אותך ויסתחבקו איתך אבל יום אחד את תעשי את הטעות שלך ואת תיפלי כמו זבוב למרק.. אני רציתי רק בטובתך והייתי מוכנה להתכופף אלף פעם בשבילך ולהגן עלייך אבל כשהלכת ונעצת את הסכין בליבי אין סיכוי שתיפלי ואהיה שם לצידך.. אל תתעסקי עם מכשפות לעולם ובטח לא עם מכשפות שנמצאות בתחום שנים ואת עולם האינטרנט מכירים כמו את כף היד.. שאי ברכה וחג שמח ותיזהרי מהנחשים האמיתיים שאורבים לך בכל פינה ומחכים לרגע לקטוף את הפירות.. סלאמ'תתתתתתת

מה קרה לעברית שלך את חולה?

לך לא צריך לקרוא את כל הזמן פה .. רצית משהו לשאול לברר להגיב להגיד חג שמח מה את רוצה? גם את רוצה לעלות לבמה ולהיות מרכז העינינים אז בבקשה תעלי מי מונע את זה ממך.. יש מקום לכולםםםםםםם .. קחי ת'מיקרופון ותדברי מה שיש לך על הלב חופשי.. רוצה גם לקלל אותי? להתנבל עליי?. לנאץ ?? להרביץ ?? לזרוק עליי אבנים?? מה בדיוק את רוצה ספרי מקשיבים..

תקשיבי לי שעלת וכדאי שתקשיבי לי טוב

עוד פעם אחת את תדברי בשמי, או תכתבי דברים שכביכול אני אמרתי, את צפויה לתביעה. והפעם אני לא צוחקת. אני לא חברה שלך, לא מדברת איתך ואין לך שום זכות לכתוב דברים שנאמרו לכאורה בשמי
הבנת אותי שעלת?

את תהיי בשקט ליידי ואת יכולה לתבוע אותי עד

מחרתיים כי מי קרא לגאיה נילוששששששששש ותרופות ועמה ואלוהים יודע איזה מילים עוד כתבת עליה?? סבתא שלייייייייייייי כתבה?? ת'ביישי לך לפחות תתנצלי בפניה עכשיו על הכיעור ועל הגועל נפש שכתבת עליה ודיברת עליה .. והיא עוד הלכה אלייך טפווווווווווווווווווווווו גועל נפש איך אפשר להיות כאלו צבועים.. איתה את מתלקקת אחרי שדיברת עליה בצורה הכי מלוכלכלת אין לך בושה תתבעי על מה?? על ההתנבלות שלך ..פויהההההההההההההההה

טיפשה

גאיה גם כתבה בניק נילישש, הנה כעת את יודעת וגם אולי מבינה מדוע את טיפשה יותר מהמותר בחוק. ומה לנילישש ולויכוח כאן? ואיך את בכלל מעזה לכתוב דברים שכביכול עשיתי או אמרתי לך? אני לא צוחקת שעלת, את עוברת את גבולות הטעם הטוב ואת תשלמי על זה.

לגאיה'לה שלנו יש המון שמות..

אבל כמו שאמרתי לא אתלכך כדי להביא את כל השמות של גאי'לה ..קל להטיח את המילה טפשה היא יוצאת אצלך טבעי משום מה.. אבל מילא כשאין מה לומר מקללים מתרגלים. מה את לא זוכרת מה עשית לי ?? יש לך סקלרוזה מיי דארלינג?? דרך אגב הצב של גאיה הגיע אלייך או הוא עוד בדרך?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ליידי שלי הצבועה המתחנחנת ובעיקר מוכנה להחליף את עורה בכל פעם מחדש רק לא להתנצל .. אבל לא נורא נשמה יום אחד היא תיפול ובאחריות היא תיפול ואת תאכלי אותה ותירקי את העצמות לכלבים שלך.. הרי מי כמוני מכירה אותך יותר טוב והרי את לא פחות מכשפה ממני ... כמו שאמרתי לא מבינה למה באת ובעיקר אני שמחה שאת מגנה על גאיה'לה היום סוף סוף מגיעה לה הגנה של מכשפה וליידי אמיתית א'בראבו....

בטהובן 9

New member
את מכשפת שקר-לא סתם מכשפה תמימה

ביום הבחירות האחרונות ניסית להוליך שולל מצביעים תמימים בפורום ונתת נבואת שקר מופרכת-בגלל אינטרס אישי צר שלך-וחוסר יושר בסיסי לא סתם יש לך את התואר מכשפת שקר קנית את התואר שלך ביושר בבוקר הבחירות

למעלה