כמו שביביהו שחרר את יאסין

פרנקי 123

New member
לא תצליחי לכופף לי את הידיים.

וחבל שאת הולכת איתי ראש בראש. וזהו אני חושב שמיצינו. חבל !

מישל A

New member
פרנקי יקר, איני הולכת עימך ראש בראש אני הוגנת

לו אני הייתי נוהגת כמותן האמן לי שלא הייתי מתביישת לבקש סליחה, וחבל שאתה חושש לדרוש זאת, כיוון שאתה ידוע בהגינותך. יום טוב שיהיה לך פרנקי, מכל הלב.

פרנקי שלא תבקש את זה ממני ..

אני כבר כאן מודיעה לך קבל עם ועדה ומול אלוהים ששומע אותי היי הלו בוקר טוב להתעורר.. כן הוא בהאזנה ....שאני לא מתנצלתתתתתתתתתת וחסוך ממני את כל התירוצים שבעולם ובעיקר לא לשלוף עליי את האקדחים ולא לנסות לאיים עליי בהצמדה לקיר בכיתת יורים. לא מתנצלת ואלוהים גם שומע..................... אני עומדת מאחורי דבריי ולא אזוז אפילו לא מילימטר,אתה יודע שאני מעריכה אותך מעל ומעבר.. לא רוצה לריב איתך להתווכח איתך חס ושלום ולחיות איתך במלחמה אחרי כל מה שעברנו מאיכות עד לפה.. אני לא רוצה לחזור לימים של שינאה ומלחמה ומריבות הספיק לי מעל ומעבר .. אני מכבדת אותך מאוד כבד אותי ואל תבקש את זה ממני אני ממש ממש מבקשת בכל לשון של בקשה. זו דעתי הסופית בעיניין ולא מתכוונת לסגת ממנה אפילו לא צעד אחד קטן.

מישל A

New member
ואת זבלאה עוד תתחנני בדמעות שליש שאסלח לאחר

שההוא מלמעלה יטפל בך, זכרי היטב והתנצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישל A

New member
מה יש "המקנאה בנשים" פוחדת שפרנקי יתאהב בי

כפי ששמעתי מחברייך לשעבר, שאת אוסרת עליו להגיב לנשים אןלי זה מה שהדליק אותך, כיוון שבהתחלה עוד הגיב לפתע הפסיק, קיבל הוראה מאשת העכביש האלמנה השחורה, אל דאגה הוא עוד יגלה מי את לא אני אמרתי זאת, חברייך לשעבר אמרו זאת... חבל שאדם הוגן כמוהו נפל ברשתך ראוי היה הוא לאישה טובה יותר... אל דאגה, הוא עוד יתפכח ויתפקח.

פרנקי 123

New member
מישל ../images/Emo70.gif

אף אחד לא יכול לאסור עליי כלום בטח שלא לדבר עם נשים.......הפעם לשם שינוי הצחקת אותי
מה קרה את פוחדת שלא אגיב לך?שלא אתייחס אליך?את דואגת לי? אם ככה את בבעיה גדולה.... אני לא מתייחס לכותבים שניזונים משמועות וחושבים את עצמם חכמים בשעה שהם לא. את צריכה להשתדל קצת יותר על מנת למשוך את תשומת לבי.

שישמעו את האמת מה רע?

את מתביישת באמת תתקלפי מכל התחפושות ותהיי ליידי הרי רצית להיות קרובה לליידי אז יאללה מה הבעיה להגיד ת'אמת. לא בושה להגיד ת'אמת זה החוכמה ובעיקר את תצאי גדולה כך את יוצאת כל כך קטנה.. הרי הכתב שלך לא ניתן לשנות אותו גם בעוד מאה שנה ואת זה את הרי יודעת את מתעסקת ואוהבת נומרולוגיה..

פרנקי 123

New member
שועלה חביבה לכי כמה צעדים אחורה

לא בקשתי ממך כלום גם לא להתנצל,בפירוש כתבתי שאף אחד לא יתנצל כאן כי אין על מה. אבל אני רגיל שאת מתבלבלת כשאני בסביבה.

אני כתבתי את זה לפני שתחשוב על זה בכלל..

יעני מה שנקרא הקדמתי תרופה למכה שלא חס ושלום יעלה בדעתך להגיד לי תתנצלי .. יעןןןןןןןןןןןןן כי אני לא מתנצלת כשאני צודקת אלא רק כשאני טועה וזה לא קורה לי הרבה.. יפה לך המדים והכובע חכה שכחת גם את זה..
עכשיו הכל בסדר.. חתיך שופרא דה שופרא ...

שהקומדי סטור עבר לאקטואליה../images/Emo3.gif

או שתושיב אותו ליד המחשב שיקרא ויצחק גם הוא ואז השכנים יעלו גם כן .. ותצטרך לפתוח פרטיה יש עליך בירות פיצוחים גלידה שתיה עוגות משהו?? או שתצטרך לרדת למכולת הקרובה? הילדים שלי צופים בטלויזיה ורואים חיים שכאלה.. אני התחלתי ולכן אסייםםםםםםםם...זוכר?

מישל A

New member
פרנקי אהובי, ספר לבנך על האישה האחרת, כך אולי

גם הוא יבין למה אתה צוחק עזוב את הזקנה מהמיסדרון (ניק נוסף שלה, חבריה העידו) אתה ראוי לאישה עצמאית שלא תבכה על כתפיך, כל אימת שמקדיחה היא את תבשילה זה הופך אותך "לשפוט שלה" אל תיפגע יקירי, כך חושבים ידידך הטובים, ואני מצטרפת ידידתך. מישל

אוי אוי הקינאה אם כל חטא..

שירשור שלם וכל זה רק בשביל להגיד שאת רוצה את פרנקי .. מה היה כל כך קשה לכתוב את זה מהפיסקה הראשונה ירחם השם.. מה קרה מאמי דווקא בפרנקי חפצה נפשך.? התמו זוגות המכנסיים בעולמנו? למה לסכסך לריב להתווכח להכנס בין זוג ? למה להיות כל כך מגעילים גועליים ומטונפים? תאמיני לי לראות ולהקיא בחיי,גם אני אישה ולפעמים אני שואלת את עצמי זה עולמן של נשים? כך הוא ניראה?? האם זה המוטו שלנו בחיים זה המסר שלנו לבנות שלנו? אני מתביישת היום להיות אישה הבאת את המושג נשיות למקום המגעיל והמטונף ביותר.. אני נגעלת מעצמם המחשבה שבת מיני מתנהגת בצורה כל כך לא מכובדת ולא מכבדת את עולם הנשים.. לא חסרים גברים טובים יפים מוכשרים חכמים שבוודאי יוכלו להחמיא לך על חתיוכתך שיהיה .. דווקא נדבקת כמו עלוקה על זוג נחמד שלא עשה דבר לאף אחד ובטח לא גנב שום דבר מאף אחד ולא שתה ולא אכל דבר מאף אחד .. אולי את יפה חתיכה חטובה אולי גם פצצת מין לוהטת אבל מה זה שווה אם האישיות שלך שווה אפס אחד מאופס.. לא רק גוף צריך שיהיה לבן אדם אלא גם נשמה ולב ובעיקר אופי.. היום אני מבינה את הרוע הטמון באדם ואת הרשעות שאת כל כך הרבה דברת עליה,זה לא רוע ולא רשעות זה מעבר לזה ומן הסתם גם אין לזה שם.. עצוב מכוער והמילים פשוט נעתקו לי וזה לא קורה לי כל כך הרבה אבל זה גורם לי להבין שתמיד הייתי בצד הלא נכון .. עדיף עולם הגברים על פני עולם הנשים ...

מישל A

New member
שועלה מנוצלה את כל כך טפשה, לחשוב לרגע

שאני מעוניינת בפרנקי, לו הייתי רוצה אותו לא את ולא הזרטוחה הייתם מונעות זאת ממני אתן עשיתן עלי זובור וזה מה שתקבלו חכי את לא יודעת מה מצפה לך ממני ועד שלא תתנצלנה בפניי, לא ארפה משתיכן אם לרגע חשבת שאת והזרטוחית תבריחו אותי מכאן כפי שעשיתן לכל גולשת חדשה שהגיעה מצפה לשתיכן אכזבה, אגב איך השיעול נכון שהתחיל להיות יותר קשה, זו רק התחלה ידו של האל גדולה, והיא תגיע עדייך......

למעלה