כמו שביביהו שחרר את יאסין

הטפשות זאת מחלה כואבת ..

ובעיקר כשמתבלבלים בין כל הכדורים הנומיצין והאופטלגין וכל החנטריש מקבלים פארנויה ומתחילים גם להזות .. מי רצה להבריח אותך סבתא שלי מנוחתה עדן? את מי את בכלל מענינית ראש טבולרסה בטח לא אותי.. שכחת באת לנקום רק השאלה שנשאלת במי באת לנקום? בי הרי לי אין עסקים עם נשים ברוך השם לא לסבית תודה לאל. במגי באת לנקום הרי גם היא לא לסבית.. בקקטוס באת לנקום וכל זה בגלל שהוא לא הסכים להבין שאת אישה ואת סירבת לתת לו את הטלפון שלך כדי להוכיח לו שאת אישה...או אולי את באמת גבר לך נדע והרי תמיד יכולת לתת לי לדבר עם השכנה שלך הרי אין לי שום הבנה למה שאישה תתקוף אישה אלא אם כן עשתה לה משהו.. ולא זכור לי שעשיתי לך משהו בכל ימי חיי וגם כשהלכתי לנבור בארכיון לא מצאתי מעולם שעשיתי לך משהו שאלוהים יעזור לנו .. או אולי באת לנקום במסרים על שהוא קרא לך נילושששששששששש ורצית להתקרב אליו ולעקוץ אותו או לבצע עליו אאוטינג או אלוהים יודע למה,א'קיצר את זולה יותר ממה שנדמה לך ואל תתעסקי בנשגב מבינתך וכשאת מדברת על תחלואים תתבונני היטב במחלות שאת פיזרת פה על עצמך.. אובססיה קינאה ובעיקר דמיונות שווא שאין להם שום קשר למציאות... ודרך אגב ברוך השם אני בריאה טפו טפו חמסה לא משתעלת ולא שום דבר שככה יהיה לי בריאות את ירדת מהפסים ואולי מעולם לא היית עליהם.

מישל A

New member
הטפשות היא מחלה כואבת, ואכן נכון

את ניחנת בה בשפע, התנצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בכלל לא בריאה מחלתך החלה זכרי..........................

את יודעת מיידלה ,לפעמים כשניתקע ההרדונג

נותנים מכה קטנה וממשיכים ליזרום . את מותק !!! ממש מותק !!הכי טובה הכי שווה והכי אוהבת לפרגן תאבל בזמן שלי מיזמן היו זורקים אותך לפח כי כמה אפשר לישמוע תקליט שרוט ?!?!

meggie

New member
שכחתי

freefall

New member
meggie איך זה שכתוביך קצרים רהוטים

ובדרך כלל לעיניין, ו"אחותך" לפורום קשקשנית כרונית שאינה מסוגלת לכתוב פחות מ-40 שורות גם אם תצטרך להשיב ב"כן או לא"?

הנה הזקנה הטובה הגיעה..

שולם עלייכם ווס הארצך חג שמח א'גיט טוק.. אני מתה על הזקנה הזאת היחידה שמצליחה לגרום לי לצחוק.. היחידההההההההההההה בעצם יש עוד כמה אבל בין האנשים הכי מקסימים ומצחיקים שפגשתי ברשת.

meggie

New member
תזהרי שועלונת כי תיכף תבוא לבוא מישל A

ותחטוף עלייך קריזה שזה נחשב לדבר נגדה כשמחמיאים לאחרת הזקנה בעלת חוש הומור מפותח ועוד מהמסדרון

שתבוא היא עוד חייבת להסביר לי ..

למה היא לא היתה ישרה איתנו מהתחלה ומה רע באמת..מעבר לזה הכל על הפאטה.. ישששששששששששששש אמרתי את זה .. חוץ מזה כמו שאמרתי אני אוהבת את הזקנה הזאת וכשהיא באה אני פשוט מתמלאת באנרגיה של צחוק. אישה מקסימה מדהימה שכמותה פשוט אין עליה.

meggie

New member
היא לא חייבת לנו כלום

וזכותה להיות גאיה טלי נילי שלומית או מישל היא לא חייבת להגיד לנו שזו היא מהניק ההוא . הרי יש מטרה שאדם מחליף ניק ופועל אחרת מבניק הקודם . לי מפריע שהיא עסקה בשקרים וברכילות מהרגע הראשון שבקעה ... וזה עוד בסדר עד שהתחילה עם המתקפות האובססיביות שלה ופתחה פה מכאן עד לטימבקטו כאילו דא ???

אולי את צודקת לא יודעת אני לא אוהבת

מליון ניקים מה רע בניק אחד שבן אדם בא ואומר מה שיש לו על הלב ועל הנשמה?? למה צריך להחליף ניק כדי להגיד כל מיני דברים ?? הרי בסופו של דבר מי מכיר אותך אותי אותה?? אז למה לא להיות בן אדם ישר אמיתי הגון ולהגיד העליבו אותי פגעו בי שתו לי אכלו לי בניק שלך? הרי למה לבוא בכל מיני שמות מה זה השטויות האלו? אבל זו דעתי אולי אחרים חושבים אחרת ..זכותם אולי את צודקת כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה.. רק שלא יפגע באחר ובטח לא לללכך ולרכל ולכתוב דברים לא יפים ולסכסך בין אנשים.

אז ככה

בטהו עבר ניתוח סוף סוף.הגיע זמן.שלשומיתמישל הר באל... הוא בעקש מאיזו שכנה שתשכנע את השועלה שבגלגולו החדש הוא אישה. אבל הפה אותו הפה., והגיצים לא צורבים אלא מדגדגים. אני קורא כאן ולא מאמין...

freefall

New member
מרק-למה אתה מפריע לCat fight?

או שמא גם אתה חלק מפולמוס הנרתיקים...

מישל A

New member
פריפוול קקטוסה היא אישה יותר מאשר גבר

לכן נטשוה....היא מאשימה כל אחד וכל אחת בהתחזות אף אחד לא בדק היכן המדבר בה היא חיה.

אוי שאני אתעלף מצחוק קקטוס אישה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי איך שטארב דו אווק.. אוי מרקי אתה אישה אז מה אני ?? הרי דיברת איתי בטלפון יה קוקו לוקו וסיפרתי לך שמרקי ואני שכנים ..אז איך מרקי אישה?? וכמו שאני מכירה את מרקי הוא כבר יגיד לך משהו שרק גברים אומרים לנשים .. דרך אגב למה לא הסכמת לדבר איתו בטלפון ואיתי כן ?? אם את מאמינה שמרקי אישה ??

אני לא מאמין שמתירים את כל הדיאלוג הזה

זו בדיחה, מהתלה או סתם פריקת הורמונים של כאילו שאיבדו אותם מזמן ? שועלה-אם אני אישה אז את לסבית,הא ?

למעלה