כמו שביביהו שחרר את יאסין

חחחחחחח ידעתי שתאהב../images/Emo6.gif

נו הפכה אותך לאישה לא יכולה להפסיק לצחוק בחיי ...מתן יושב פה ולא מבין על מה אני צוחקת. כשהיא אמרה שאתה אישה ישבתי במשך חצי שעה ורק צחקתי ובקושי נרגעתי .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה טוב אכן פירם שפיל וחכה היא בטח עכשיו ישנה והרסיטל יתחיל בערב.. היום אני עם הילדה הולכת לקניון בכיף נקווה שהיא לא תתבלבל בין הנומיצין לאופטלגין ושהיא תרגיע קצת את עצמה .. אינשאללההההההה

freefall

New member
מישל-כדי להקל עליך להלן תמצית השיר...

אני יודע שגם לך קשה לקרוא את הבבלת החארטה, הסלאנג העכשווי (עלאק), הקטעים הסחבקיים, הצחחחחחחוקים, ההתקרבות המשפחתית,לוח הפעילות היומית. ההתחנפויות והשימוש הפלמחניקי בערבית . ובכן, לאחר ניפוי, זה מה נשאר... נו, הפכה אותך לאישה

מישל A

New member
פרי יקירי ממש לא קשה לי לקרוא "וכאשר יענו

אותו כן ירבה וכן יפרוץ" (שמ' א' פס' יב') אישה ללא כל ספק אני, ועוד אישה חתיכית ביותר לכן נעשה עלי זובור אשת העכביש האלמנה השחורה חשה מאויימת, חברה עשוי להתפכח ולהתפקח ולמי תבכה הגברת, שהרי בלעדיו אינה מתפקדת. אגב האם שמת שעלת ברברת אומרת שאתה הוא אני ושאני הוא אתה... יום נעים, מישל

מישל A

New member
ודאי שאתה אישה, את מרכלת כמו כמה נשים

מסויימות שאני מכירה, וכי עלי לא התנפלת מאז הגיעותי לפורום, וכינית אות גבר, רק אישה יכולה לעשות זאת מרת קקטוסה, ונדמה לי ששועלה התמימה מגינה עליך מבלי לדעת שאת קקטוסית.

הדבר היחידי שביקשתי ממך זה סליחה..

לא ביקשתי ממך שום דבר מלבד סליחה על שהלכת לפגוע בי אצל הליידי שאת יודעת שאני לא כותבת אצלה.. כל מה שיש לך לומר היית אומרת פה ופה הייתי מגיבה על כל מילה שלך .. בחרת בדרך הלא נכונה ללכת איתי הכי עקום.. אמרתי לך אני לא אדם שנוטר לאורך שנים כפי שסלחתי בזמנו למסרים שלא הבנת למה?? כפי שסלחתי למרקי כפי שסלחתי לכל אחד ששתה את דמי ואמרתי חשבונות עושה האלוהים לא בני האדם.. אז נכון היום אני ומגי ברוך השם ביחסים טובים וגיליתי אדם מקסים ומדהים וטפו טפו מקווה שלא נריב אף פעם יותר. גיליתי את מסרים ומצאתי חבר מקסים ונאמן וכואב לי שהוא לא כותב פה..אבל טוב שהוא לא פה בטינופת הזאת כי אין מילה אחרת למקום הזה מלבד טינופת כי אינטרנט זה גם מקום מלוכלך .. איתך השלמתי אולי מאה אלף פעם אחרי ששפכת עליי לכלכוך והתקפלתי והתכופפתי גם עם הליידי הייתי מוכנה להשלים אבל כנראה זה לא יקרה בעולם הזה.. גם עמיש אדם מקסים ואני מאוד אוהבת אותו זה נכון כפי שאמרת וציינת אני חושבת שהוא אדם מוכשר מקסים נפלא וחכם כמו שד..ויש לו את היציאות שלו אבל התרגלתי.. אז תורת הריקיי אומרת שלח ליקום סליחה ומשמיים יסדרו את כל העינינים עבורך ולכן אין בי כעס אלא חמלה על כל אדם שלא מבין ולא מסוגל להבין מי אני ומה אני ...אבל משמיים פותרים הכל עבורי וכמו שאמרתי לך אני מכשפה ברמה מאוד גבוהה למרות שהמילה מכשפה לא אהובה עליי אבל מילא. בסך הכל רציתי שלא תפגעי בי כי לא חשבתי שאני פגעתי בך ובטח לא אהיה מוכנה שינעצו בי סכינים .. זהו אני והמגילות שלי והמריחות שלי וכל הדברים המגעילים שאמרתם עליי תתבשמו מהם.

מישל A

New member
במקום לכתוב מגילות תתנצלי, את טועה בי בגדול

ואלוהים ישלם לך על כך, אמרתי לך אני סולחת ההוא לא בטוח שיסלח לך... החלטתם לעשות עלי אמבוש את והרעה השניה שאת בוטחת בה זכרי אתן שתיכן תשלמו בגדול אני משאירה אתכן בידיו.....

freefall

New member
שעלת- ממקרה שלך, קשה להתכופף

כל כך נמוך כדי להגיע היכן שאת נמצאת...

שוב משחק של החלפת ניקים ירחם השם ..

תגידי את רוצה שאביא לפה את כל כתבי היד שלך יה נומרולוגית שלי.. בכולם את תצאי כל כך קטנה חסרת חיים ובעיקר עלובה .. כמה שמות בן אדם צריך כדי לרקוד על הדם של אנשים ולהגיע כדי לנקום בהם.. עכשיו אני מבינה למה את צריכה קומונה רק את זה מאה איש.

מישל A

New member
תתנצלי זבלאה מנוצלה, קשה לכם לעכל

שישנם אנשים ישרים לא כמוך והמתהדרת ביושרה לא לה לצערי מקבלת הגנה מאדם שלא רואה ממטר את האמת איך שנאמר בעגת הרחוב "השפוט שלה" , ספרו לי שגם בעבר בכתה לו והתחננה שיגן עליה, כבר אמרתי לך ההיסטוריה חוזרת על עצמה, הגברת מנצלת אנשי תמימים. וחשבה שעל ידי העלבות תבריחני מכאן ברוך השם אני מאמינה בו והוא יפקח עיני עיוורים......

meggie

New member
קצת קולגייט , קצת מים והרבה ליזול

קצת היסטורי כמו שאומרים...

המגילות שלך הפכו לשם דבר מאת: גאיה111ו 05/10/05 | 08:58 המגילות של גליומה. (אפרופו גאה בהן יסבלו הקנאים).. טמבל. פשוט דביל, אין מילה אחרת. מאת: גאיה111ו 02/10/05 | 21:48 תגיד, מה עם קצת יושרה? עניתי לך באריכות היום, לא התייחסת באף מילה. איזה טיפוס אתה, עד כמה זבל יכול בן אדם להיות טרחתי על הודעה בשבילך, ואתה- כאילו כלום אני מרחמת עליך כי אני בטוחה שאתה סובל מעצמך לא פחות מאשר הסביבה סובלת ממך ועוד קצת.. מה לך ולצדק וליושר ולמוסר? דבר לא.ו גאיה111 ו 21:39 | 02/10/05 רק היום הוכחת זאת שוב, כשמיהרת להסיק מסקנות אך להתנצל לא ידעת. השנאה מעבירה אותך על דעתך. גם לא קראת טוב את ההודעה , לא הבנת אותה, גם הכפשת, גם לא התנצלת את דעתי עליך כתבתי בפורום המקביל. יש לחסום את הליידי : "פגע רע" כינויו גאיה111 ו 16:20 | 13/10/05 שלה מהיום ועכשו- 91. הצדיק האדמור שליטא עמישו גאיה111 ו 11:07 | 05/10/05 נא לדייק. עליו להישאר חסום לפחות עד תום חודש תשרי תום תקופת החגים ואז לשקול באם יתנצל יש לדון בכך. ענק !! פשוט ענק!!ו גאיה111 ו 11:20 | 05/10/05 איש ספר.... איש אשכולות.. צדיק בדורו.. המר'ן לידו עומד בדום מוחלט ומצדיע.. עוול משווע נגד אדם שרק רצה להגיד את שעל ליבו .. בושה וחרפה! טוב יש עוד הרבה שינוי כתב כשצריך החלפת כתב כשצריך וברוך השם כמו שאומרים היסטרי היסטרי היסטרי.. סאמק נמאס לי לחרוש על הפורומים כדי להביא לפה את הכתב שלך רדי לי מהעורק הראשי ..

shy-1

New member
שתי הערות ברשותך,

1 - את הביבי תפסו בביצים ולחצו, בינתיים לא תופסים לאולמרט כלום. 2 - לפי הדוגמה שהבאת, יתכן ונצטרך לחכות שהביבי יהיה ראש הממשלה שוב ... חג שמח

הMפצח

New member
אבל אחר כך חיסלנו את המחבל יאסין

אז אפשר לקצר תהליכים ולחסל את ברגוטי כבר עכשיו.

נדב46

New member
ביבי שחרר את יאסין בתמורה לפיגועים שהעלו אותו

לשלטון. היתה כאן עיסקה פשוטה. החמאס ביצע פיגועים בתקופת מערכת הבחירות על מנת להעלות את ביבי ולהכשיל את פרס, בתמורה ביביהו שחרר את יאסין. כל השאר זה סיפורי סבתא.

אתה רוצה להגיד שהחמאס עשה עיסקה עם ביבי

כדי להעלות אותו לשלטון ולהכשיל את פרס??? שאתה תגיד את הדברים האלו ?? מילא הייתי מצפה מאיזה ילד פה שיגיד את זה אבל לא אתה. מעבר לכך שחרור יאסין היה חייב להעשות מסיבה פשוטה אחת מאוד פחדו שיאסין ימות בכלא ויהפוך לקדוש מעונה ותמיד יגידו שיאסין מת בכלא הישראלי מזריקת רעל או השד יודע מה.. ואז היה יכול להיות פה גהנום.. עדיף יאסין בחוץ ומת אחרי שיתנקשו בחייו מאשר מת בכלא.. תמיד אפשר להגיד שזה טעות אנוש התכוונו לירות במישהו אחר ופגעו דווקא בו.. א'קיצר עדיף היה לחסל אותו כשהוא בחוץ מאשר בפנים. ואם אתה רוצה לחסל את ברגותי גם כן באותה השיטה שחרר אותו ופגע בו,אבל כדי שיהפוך למנהיג הבא עדיף שישכב בכלא וירקב.. בכלא הוא יכול להיות מנהיג האסירים לא יותר....בחוץ הוא יכול להיות מסוכן יותר וגם יוכל להתחבא ולשלוח מרצחים מתועבים לביצוע פיגועים ראוותנים ..

נדב46

New member
אני אומר את זה ברור גלוי וחד משמעי

הברית בית החמאס לימין בישראל מתקיימת עד היום. שני הצדדים לא רוצים הסכם ולא רוצים שלום בין מדינת ישראל לבין הפלשתינאים. לשני הצדדים יש אינטרס שיהיו פיגועים ושישפך דם. כך זה היה פעם וכך זה גם היום.

אני חושבת שאתה טועה ..

לא מאמינה בחיים שהימין והחמאס יושבים ודנים ביחד על כוס קפה ועוגה ... שני הצדדים לא רוצים בהסכם מסיבה פשוטה אחת החמאס בחר בדרך הטרור והימין לא מסוגל לוותר על שום נחלה בארץ ישראל והם צודקים. כי כששאלתי אתמול לאן נזרוק את כל ההתנחלויות אז לא ידעו להגיד לי .. איפה תזרוק את כל האנשים לים? הרי צריך לסדר להם מגורים פרנסה וכו' ובשביל מה להעיף את כל ההתנחלויות מה נקבל בתמורה?? טרור ברמת הגולן,טרור בגדה,טרור בכל פינה.. יש לך שם מלחמת כנופיות וגרילה כמו שיש מלחמת כנופיות בחיזבאללה ..רק ששם איש לא ירים ראש כי יורידו לו את הראש.. יש לך רק בישראל ג'יהאד איסלמי,יש לך ג'יהאד אירני,יש לך מליון שמות של כנופיות .. קשה מאוד לפגוע בכל הכנופיות האלו כפי שקשה מאוד להלחם בלוחמי גרילה,הבעיה שהמצב מורכב ומסובך מידיי ולדעתי עוד שנה שנתיים זה יצא מכלל שליטה..לא נוכל להשתלט על הרצועה ולא על מה שיבוא בעקבות הפצצת זמן שמתקתקת שם.. ימאס להם לחיות בטינופת ללא כסף שנגנב מהם והם ילכו למקומות הכי בטוחים כמו התאבדות כי אין להם מה להפסיד ושוב יחזרו הפיגועים ..כי קל להם לשנוא את ישראל ולא את החמאס ואת אבו מאזן . קל לשטוף מוח של אדם רעב שאין לו מה להביא הביתה לילדים ..

למעלה