כמה מילים לי

neko

New member
לא ענית על הטענה הפשוטה.

האם נראה לך שיתכן כי אדם יעמיד פנים שהוא אתאיסט, אך בתוכו ידע כי קיים אלוהים והוא ילך לגיהנום לנצח (ולא ליום אחד כמו ביהדות)?

L7

New member
אמונה באליל על-טבעי: יהדות ,נצרות

איסלאם כולם עובדי אלילים בעלי טכסים שונים

באהבה1

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלפחות תשתכלל קצת! תקליט מקו

תקליט מקולקל... סקר:החילונים "סוגדים" הכי גדולים! על מילגרם שמעת? הוא עשה מחקר! לקח אנשים וביקש מהם להיות "מורים" ולשבת בחדר עם תלמיד, וכל תשובה לא נכונה לחשמל אותו! רוב הנבחנים ה"מורים" המשיכו מעל 300 וולט גם כאשר בעט ה"תלמיד" בקיר ואחר כך הפסיק להגיב המשיכו רובם לציית לדרישות המדען!!!

L7

New member
הדתי הפשוט צריך לקבל את אותו שיעור

שוב ושוב. בקצרה ובתמציתיות.

באהבה1

נו, אז הנכד של התלמיד של דארווין אמר שהוא השתמש באתאיזם כדרך לשחרור מיני מכבלי המוסר. הוא לא היה חייב את האתאיזם לצורך העניין הזה, אתה יודע. אפשר לבד, להאמין באלוהים, או לפחות להיות דתי ולהשתחרר מינית לגמרי מכל כבל מוסרי אפשרי. זה קורה. שומעים על זה בחדשות לפעמים. בכל מקרה, מה הקשר?

באהבה1

New member
../images/Emo6.gifזה הרבה יותר מכל "הוכחה" מדעית!!

זה ההגיון הפשוט!! המושכל הראשון!!! כל חפץ מסודר (שעון, מחשב..) אתה מודה שמישהו סידר! כל שכן היקום המסודר "קצת" יותר!!!

preacher

New member
היקום מבולגן!

הנה ההוכחה בתומנה - רואים שמסלילוי הכוכבים רנדומליים, בדיוק כמו הרנדומליות של האלקטרונים בענן האלקטרונים! עוד argumentum ad photoshop לאוסף! (למי שתוהה, מערכת השמש שלי נכונה בדיוק כמו תיאור האטום שלו)

באהבה1

New member
../images/Emo4.gifאולי מספיק עם הסילופים והעיוותים

והאשליות האופטיות שבהן אתם עובדים על אנשים בעיניים!!!

preacher

New member
באהבל1, שיעור פיזיקה ברשותך:

אני יודע שלא מלמדים את מדעי הכופרים בחדר שלך, אבל מה לעשות, ואני למדתי 5 יחידות פיזיקה, אז אל תבלבל לי במוח לגבי איך נראה או לא נראה אטום! לאלקטרונים באטום אין מסלול קבוע - הם נמצאים במשהו בשם "ענן אלקטרונים", מין קליפות בעלות רדיוס מסוים (וגם זו הפשטה נוראית) מגרעין האטום, וכל אלקטרון יכול להיות בכל רגע בכל מקום שהוא בקליפה הנ"ל. אני באמת, אבל באמת, לא צריך שתשלח אותי לאתרים כדי ללמד אותי פיזיקה. ואולי כדאי שגם אתה תפתח איזה ספר לימוד פעם במקום ללמוד מתמונות צבעוניות באינטרנט (ולהזכירך, *אתה* ציירת את המסלול, הוא לא היה שם במקור!)

preacher

New member
לינק מדויק יותר

זה: http://www.bcpl.net/~kdrews/atomicorbitals/orbs.html רק נעזור לך כי האנגלית תהיה לא מובנת לך: מדובר על הצורות הכחולות - אלו פחות או יותר הצורות של קליפות האלקטרונים מסביב לאטום (שווב - הפשטה נוראית אבל בשבילך זה יספיק). שים לב שכל קשר בינן לבין מסלול עגול הוא מקרי למדי...

preacher

New member
בור אווילי. תחזור לבית ספר

מאז רתרפורד כבר למדנו דבר או שניים.

קספיאן

New member
רתפורד

הרבה מים זרמו מתחת לגשר מאז רתפורד. רתרפורד בכלל הציע מבנה של גרעין האטום, לא האלקטרונים שנעים סביבו. ע"י שימוש בחלקיקי אלפא, ב1911, הוכיח רתרפורד בעזרת ניסוי הנקרא ניסוי רדיד הזהב, שהפרוטונים והניוטרונים מרוכזים בבסיס האטום וסביב גרעין זה מסתובבים אלקטרונים הטעונים שלילית. התאוריה שלו נפלה משום שאלקטרון, בהיותו בעל מטען שלילי נע, היה צריך לפלוט אנרגיה ובסופה של תנועה לולינית ליפול על הגרעין. אחרי רתרפורד, ב1913 הציע בוהר מודל חדש בהתבסס על התיאוריות של פלנק ואינשטיין. תיאוריה שפותחה אח"כ ע"י דה-ברולי והבהמשך עי הייזנברג ושרדינגר והגיעו למודל האורביטלים האלקטרונים, מודל שהוכח אמפירית. לסיכום, הידע שלך מסתכם בידע שהיה ב-1911 ואפילו לא זה, כי אתה רק מעתיק, בלי להבין, אז אנא ממך, תפסיק להראות את התמונה הזו כי היא גורמת עוול למדע.

קספיאן

New member
רתפורד

הרבה מים זרמו מתחת לגשר מאז רתפורד. רתרפורד בכלל הציע מבנה של גרעין האטום, לא האלקטרונים שנעים סביבו. ע"י שימוש בחלקיקי אלפא, ב1911, הוכיח רתרפורד בעזרת ניסוי הנקרא ניסוי רדיד הזהב, שהפרוטונים והניוטרונים מרוכזים בבסיס האטום וסביב גרעין זה מסתובבים אלקטרונים הטעונים שלילית. התאוריה שלו נפלה משום שאלקטרון, בהיותו בעל מטען שלילי נע, היה צריך לפלוט אנרגיה ובסופה של תנועה לולינית ליפול על הגרעין. אחרי רתרפורד, ב1913 הציע בוהר מודל חדש בהתבסס על התיאוריות של פלנק ואינשטיין. תיאוריה שפותחה אח"כ ע"י דה-ברולי והבהמשך עי הייזנברג ושרדינגר והגיעו למודל האורביטלים האלקטרונים, מודל שהוכח אמפירית. לסיכום, הידע שלך מסתכם בידע שהיה ב-1911 ואפילו לא זה, כי אתה רק מעתיק, בלי להבין, אז אנא ממך, תפסיק להראות את התמונה הזו כי היא גורמת עוול למדע.

למעלה